SKOLE.

ftter
lina theamaritgrimasemartinemedia

thea copy


I dag har vi hatt det faget jeg har gleda meg aller mest til, nemlig foto. Det var vel ikke så vanskelig å skjønne heller. Ihvertfall, tre timer foto og det var sånn passe gøy. Jeg, Thea, Linda og Lina gikk først inn på doen for å prøve å ta noen bilder i vasken, også gidd vi ut å tok noen bilder i trappa. Skulle bare prøve forskjellige innstillinger og slikt. Gleder meg til vi virkelig begynner med noe skikkelig gøy, jeg!

Jeg har ikke noe veldig nyttig å komme med akkurat nå, eller jo! Jeg har vært og hørt etter polaroid kamera i dag, osm jeg har ønska meg i mange år. Helt siden de var populære egentlig. Var visst vanskelig å få tak i, men han duden skulle prøve. Håper han får tak i!

1. random føtter.
2. Lina og Thea.
3. det ser litt ut som om jeg vil drepe noen med det gliset mit. drittunge.
4. Martine. kjekk!
5. noen fra media i foto timen.
6. Thea. søt!Tudliduuu. Jeg vil ha kaffe latte btw.

BAD GIRL.

Jeg har ikke blogget siden jeg startet på skolen, så her skal dere få et kort sammendrag.

Vi er vel tjue elver i klassen, ikke alle har startet enda. Har blitt kjent med noen av jentene, og de virker veldig snille. Har vel blitt litt ekstra kjent med Thea. Er det rart? Hun er jo så god! Desverre slipper hun noen av fagene vi skal ha, som ikke er mediefag. Heldiggris. Har også blitt temmelig godt kjent med Martine og Linda.
Har ikke snakket med noen av guttene enda, virker som om de er mer en gjeng for seg selv. Vi har også starta såvidt med noen fag, har hatt matte, litt engelsk, norsk tror jeg og noen mediefag. Gleder meg mest til å komme igang med foto, rart, hæ? Nei.

Nå befinner jeg meg på Dombås. Skal på fest ikveld. Hadebra fest for en veldig god kompis som skal til USA i et år. Håper det kommer masse venner dit, som jeg ikke har sett på lenge. Det er alltid koselig! I dag så jeg igjen ene besteveninna mi, Mona, som jeg ikke har sett på snart en måned.

Nå er jeg trøtt og sulten så gidder ikke skrive mer. Jeg lover å poste noen bilder og skrive litt mer senere!

oktober 2008
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31