Boble

Jeg har ett hundre og femti tre bilder tror jeg fra bad taste partyet. Jeg skal for all del ikke poste alle, men jeg kan kanskje poste noen. Vi får se.

Akkurat nå bor jeg i en liten boble. Eller fler. Jeg hopper fra boble til boble. Merkelig, men fint. Noen bobler er forvirrendes, noen bobler er bare fyllt med masse sommerfugler. Ikke fordi at jeg savner sommeren, for det gjør jeg ikke helt enda, men fordi det kiler i magen. Noen ganger. I dag har det enda ikke kilet i magen. Det er trist, jeg liker følelsen av det. Jeg er livredd, men det er fint.
I noen av de forvirra boblene mine føler jeg hat og forvirrelse. Boblene er lyserøde, og jeg føler meg innestengt. Det er så mye vondt rundt de, at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Sjalusi kan man kanskje kalle det. Sjalusidrama. Det er på alle kanter av meg. Over alt. Når skal det ta slutt?

Jeg har lekser tredd nedover hodet, eller dratt oppover ørene. Jeg føler også at jeg sitter i en stor bobble med alt arbeid jeg burde ha fått gjort. Jeg har masse greier som skulle vært ferdig tul jul. Helst før 16. desember siden jeg burde sende kortene før det. Jeg har nesten fjorten dager på meg, og jeg har null inspirasjon til å gjøre noe. På tirsdag har jeg bursdag, og jeg blir stor. Føler meg litt større iallefall. Når jeg har fylt 16 begynner folk i klassa å fylle 17. det er litt kjedelig, men greit å tenke på at jeg ikke blir så fort gammel som alle andre.

Nå skal jeg gi meg med boble snakk og annet kjedelig pjatt. Nå burde jeg gjøre noe nyttig. Aner bare ikke hva!

thelastwithbubblesbyjulkusiowa
Bildet er hentet fra deviantART

badtaste 042
vi var fine, kan du se!

badtaste 084
Dansing.

Ciao!

Masse å gjøre

Det her har vært en stress dag. Likevel sitter jeg å blogger. Jaja, hva gjør man vel ellers når man kan slappe av?

I går var det også masse stress. Jeg skulle til Dovre å besøke en kompis, etterpå var det film med Mona og Sigrid, og jeg sovna selvfølgelig da vi så på Istid. Likevel elsker jeg Sid <3 Dessuten er Istid best på norsk. Bare på grunn av Sids stemme. Enig?
Dagen i dag startet stort sett med at jeg våkna med alle klærne på, og jeg lå sånn, litt veldig tette ved bakenden til Sigrid. Sånn går det når man bare skal hvile øynene litt under dyna. Så nå har jeg akkurat kommet hjem, for jeg og Mona har funnet noen fancy antrekk til i kveld. Vi skal på bad taste party, og jeg gleder meg til å se hva alle har på seg! Håper alle kommer med de klærne, og ikke med vanlige klær før vi drar på festen. Jeg skal selvfølgelig ta bilder, så skal dere få se det nydelige antrekket mitt. Hint; grønne støvler, brun-medhvite-prikker bukse, orange, fargerik og "skinn"-jakkeish. Deilig. Jeg har ikke helt funnet ut hvilken av jakkene jeg skal bruke. Den ene er litt sån glam-rød-brunish og den andre er helt svart.

Stay tuned for pictures!


Hva skal dere i kveld, da?

Bad taste

Jeg har kjempelyst på bad taste party i helgen, men jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg! Noen som har forslag til hva jeg kan rote frem?:)

På forhånd takk!

Nå skal jeg sitter her å drikke julebrus å høre på musikk krangling. Hurray!

Slask

Nå har jeg vært en skikkelig badass med blogginga. Ikke har jeg fortalt om den festen med masse bilder som er ukjente, ikke har jeg fortalt om at jeg føler at jeg ligger bak med skolearbiedet, og ikke har jeg fortalt at jeg sliter bigtime med julegavene.

Jeg har fortsatt ikke gitt gave til min kjære Mona, som hadde bursdag 25. juli. Hun fikk en klem mens hun satt på do, da. Da hadde jeg svarte tenner og alt var fint. Det var noe av det fineste som skjedde meg denne sommeren, faktisk. Kortvarig, men fint.

Dessuten har jeg mange ukjente lesere. Hører stadig folk fra klassa, og andre mennesker fra den lille skolen jeg går på at de stadig er innom bloggen min og snoker. Koselig, men litt skummelt at dere aldri kan lære dere å si ifra at dere er innom. Jeg liker å vite hvem som overvåker livet mitt, litt.

Nå gleder jeg meg så til jul at jeg holder på å stryke med. Jeg hørte rykter om at i år er det blåfjell, som var yndlingsserien min da det kom un for første gang, og ikke minst, the julekalender!!! "Ooooolaf, æ står under mistelteijn!". Jeg elsker det. Jeg får også fortalt ganske ofte at jeg var veldig glad i støveldansen da jeg var lita, og en gang så tok jeg like så godt opp begge beina da jeg skulle sparke fram og datt rett på baken. Skal vite det så fint ut. Det høres ihvertfall slik ut!

marittegning
Jeg tror jeg var ganske søt i action.

Da hørte jeg skolearbeid som skriker på meg. Jeg skal finne på noe fint å blogge om neste gang. Ikke at jeg aner hva. Kanskje blir det et heftig innlegg om hvor snart jeg skal ta fram snowboardet. Hørte jeg om en åpning i slalåmbakken i helgen? Indeed!

Fotofredag

Tok disse bildene for noen dager siden, men har ikke fått postet de enda.

skyer

skyrosa

snog


dobbel

dobbelhatt

dobbelhatt2

Hva synes du om bildene? Ikke min heldigste fotodag, men slik ble det.

Nå skal jeg gå å plage de kule kidsa på den lokale ungdomsklubben som enedelig har åpnet igjen.
Ciao!

Scrapping

I går da jeg holdt på å skrive et innlegg, klikka bloggen totalt. Jeg har ikke fått logget meg inn igjen før nå heller. Noen som hadde samme problem?

Ihvertfall, vi, jeg og Emilie, satt å scrappa. Egentlig så skulle vi se saw 1,2,3,4 og kanskje 5, men kvaliteten var så fucka at vi droppa det, får heller låne de hos folk, å se på 5 når den kommer. Isteden så vi på pelleblågg. Noe så utrolig dummt, men gøy. Vi har ganske sær humor, da.

Jeg fikk ikke laga et kort engang i går. Null inspirasjon, mens Emlile laga vel to, tror jeg. Hun er veldig flink! Jeg skal også bli flink, jeg må bare komme skikkelig igang med å kjøpe fine papir og sånn.

Jeg skal stripe håret mitt lysere i slutten av november. Jeg vil ikke ha en meter med ettervekst på bursdagen min, så derfor striper jeg det lysere i steden for å farge hele håret igjen. Jeg er lei av mørkt hår, og vil gå tilbake til den gamle fargen min. Jeg håper jeg kler den ennå. HVa tror du?

jpeg
meg for sikkert to år siden?

Jeg regner med dere har fått med dere at det er farsdag i dag?
Ciao!

Bilder

fart

tre

fugl

untitled1 copy

img4779 copy

klokkeblad


Ha en fin kveld!


Fremkalling

Jeg har så lyst til å lære meg å fremkalle bilder. Ah, det hadde vært gøy! Jeg skulle levd da bestemor og bestefar holdt på med det, men det gjorde jeg jo ikke.

Ihvertfall, det jeg lurer på er om dere vet om noen steder på nett man kan bestille sånn fremkalling på, som ikke er så dyr? Jeg har ikke så masse penger jeg kan bruke på det, men må ha noen bilder til noen kort jeg skal sende ut til jul. Forslag? Noen steder jeg absolutt ikke burde bestille fra?

kamera2
tenk om alle hadde hatt sånne kameraet fremdeles.

monamarit
mona, min bestevenn, og meg for veldig lenge siden!
var på en film jeg fremkalte mens jeg bodde på gjøvik.

oijfslk
mine to søskenbarn, meg og oldemor.
album ♥


update; ser dere bildene?

Reklame

I det siste har jeg kommet over en del sider som jeg liker veldig godt, som jeg vil fortelle dere om! Jeg skal prøve å gjøre det enkelt, og om det er noe dere lurer på så bare spør!

Et hav med gratise ting for oss nordmenn!
Gratisgenerationen: Her kan du få så utrolig mye bra! TV, xbox. digitalkamera, gavekort og så utrolig mye mer! Du trenger ikke betale ei krone!
Bli medlem i dag og få masser av ting som du ikke vil si nei takk til. Det beste er at det funker!

PointShop: Her er det et hav av ting som du kan få! Siden er norsk, og det er kjempelett å samle inn poeng! Det er massevis av tilbud, som er hel gratis! Det eneste du trenger er en adresse, et +47 telefonnummer og et navn. Tror det er alt du trenger ihvertfall. Hva har du å tape? Ingenting! Jeg lover deg at du ikke kommer til å angre på å bli medlem på denne siden.

Gratisklær: Nå har den populære svenske siden gratiskläder.se endelig kommet på norsk! Her kan du samle opp poeng ved å verve venner, være aktive på andre sider og å benytte deg av tilbud som er på siden. Disse tilbudene varierer veldig, og det finner både gratis tilbud, og tilbud du må betale litt for, men dette er jo selvfølgelig helt valgfritt! Du får gavekort på Gina Tricot og H&M. Genialt? Ja! Registrer deg nå!

Gratimakeup: Dette er det samme som gratisklær, bare at det er sminke. Det er det samme opplegget, og du får gavekort på Kicks og Makeupstore. Bakdelen med denne siden er at den har ikke kommet på norsk enda, så det du må gjøre om du vil registrere deg, det er å registrere deg med at du bor i feks Stockholm, men du sender mail med en gang du har registrert deg, til administratorene med riktig adresse. Det er ikke vanskeligere enn det!


Mote:

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.
Bare se! Så utrolig genial side. Den blomstrer av inspirasjon både for jenter og gutter.
Invite code; JIGGLYPUFF


Sånn, da kom jeg ikke på flere, men nå har dere litt å finne på. Bare tips meg om dere har flere sider jeg burde titte innom!

november 2008
ma ti on to fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30