Utkledning!

Jeg treneger hjelp.
Jeg aner ikke hva jeg skal kle meg ut som på halloweenfesten, og jeg har ikke kjøpt noe spesielt til det heller. HAr dere noen forslag til hva jeg kan kle meg ut som?

En veldig fin dag

Dette skulle ha vært postet på fredag.
----

I dag har vært en fantastisk bra dag. Jeg trodde jeg kom til å gå hjem med tårevåte øyner, men nei. Det gjorde jeg heldigvis ikke. Jeg tror jeg gråt nok med Thea, og alle andre som sto rundt meg på skolen. De er så gode. Goinger.
Dagen min har bestått av pakking, "Marit, we'll miss you"-sjokoladekake med hjertepynt som Belinda laga til meg, rosa kort med masse fine navn, peppes pizza, cc og caffe latte og enda litt mer pakking. Nå er jeg ferdig.

Jeg vil begynne å skrive brev. Skrive fine brev som jeg sender til de søteste i mediaklassen. Jeg vil begynne å skrive brev igjen. Ikke noe som har med journalistikk å gjøre. Det har jeg fått overdose av. På brevet så skal det være sånn stempel, forsegling heter det, tror jeg. Det er fint.
Jeg ønsker meg en skrivemaskin, en lp-spiller og en retro-ish radio fra clas ohlsson, eller hvordan det skrives.

Thea skal bli pro-fotograf på media og vi skal åpne en retro-ish fotobutikk i en by. Der skal vi bruke blekkpenner og forseglinger på alle brev. Vi skal være flinke. Og kanskje tilogmed bruke massevis av analoge gamlegamle kameraer. Vi har allerede en liten fin samling. Og fler skal jeg få tak i. Det er min største drøm akkurat nå. Det hadde vært så perfekt!
Om hundre år skal jeg sitter i en retro-ish stol som er veldig god og myk. Der skal jeg se på at både barnebarn og oldebarn skal drive butikken vår så bra som noen gang, De skal ikke modernisere den slik at det synes. Den skal være som om den kunne vært på 50-tallet. Tenk om det hadde skjedd, da.
Kanskje skal vi også ha en liten vintage-butikk. Der skal vi ha alt mulig. Vi skal spille musikk på lp-spillere, og vi skal gå med søte kjoler.

Jeg skal bli hundreogsytten år. Minst.

konvolutt
forsegling. henta fra internettet.

Og jeg har masse bilder jeg vil vise dere, og det skal jeg også. Men nå har jeg drøya så lenge med det innlegget her, så dere får vente litt til.
Siden it-fyren på skolen ødela tastaturet mitt, og kom endelig fram til at internettkortet mitt var royally-fucked, så skullehan få en dell-mann til å se på det i morgen, derfor må jeg sitte på en teit stasjonær data med en skjerm som tar halve skrivepulten min (og jeg har en ekstrem stor pult). Jeg skriver med et tastatur som hørs helt ned, og jeg har 83629 pappesker å pakke ut. Ihvertfall fem.

I et speil i en gåte

Dette er innlegget jeg aldri fikk postet på torsdag.
---

Alt startet på onsdag. Alt ble liksom litt snudd på hodet. Jeg gjorde det jo selv, men likevel ble det litt rart. Når det plutselig blie virkelig, da ble det skummelt. Bare tanken på å forlate det. Da jeg fortalte det for noen i klassen kjente jeg klumpen i halsen bare sprengte på. Jeg ville ikke! Jeg ville ikke slippe det ut. Jeg hadde jo tatt valget selv. Da jeg så at Thea fikk tårer i øynene sine kunne jeg ikke holde meg lenger. Du er så god, du. Og Martine, og alle. Dere er kjekke. Alle sammen.

Så kom torsdagen. Thea og jeg hadde avtalt å møtes i byen klokken fem. Det ble forskyvd til halv seks. Vi skulle se på i et speil i en gåte. En roman av Josten Gaarder som jeg ikke har lest, men nå har jeg sett filmen. Jeg anbefaler dere ikke til å se den, dersom dere ikke vil gråte i en kinosal. Ja, det gjelder dere gutta også. For det var nemmelig en voksen mann som satt der og hulka og grein. Det var en veldig trist film. Og veldig søt. Jeg elsker den litt.
Nå fant jeg også ut at han spanske gutten i filmen er ett år eldre enn meg. Jeg trodde han var yngre, egentlig. Eller like gammel.

Dessuten hater jeg Norli litt for å sende tilbake skolebøker til forlagene. Hva er det vitsen med når ikke alle har fått kjøpt bøker enda, da? Teite folk.
Noe annet som er teit er Dell. Datamaskinen vi fikk på skolen har fortsatt ikke blitt bedre, og den er helt omvendt av alt som burde ha vært riktig, eller feil. Tror jeg. Det ser ikke ut som om jeg skal få ordnet den med det første. Jeg håper den nye IKT-gruppa får til noe bedre.

1213973904700927
Cecilie og Sebastian i filmen.

maritmarit
Marit&Marit. Den Mariten som ligger hånda er Theas erstatter av megselv.

skjerf
Jeg kjøpte meg et fint skjerf.

veske
... og ei veldig fin veske. Den er brun.

theamrk
Thea snakker i telefonen på en mørk buss.

theabuss
... blitzen hjalp meg akkurat der og da - til å gjøre Thea blek.

Ciao!

Thea og fotografi

Dagen starta brått og brutalt med at jeg så på klokken da den var 06:59. Jeg løp opp og kræsjlanda inn i dusjen, vaska håret veldig fort, og løp ut på kjøkkenet og lagde ei brødskive med salami. Nam. Det beste av alt var at jeg rakk alt jeg skulle til 07:20. Jeg er flink, synes jeg. Kanskje fordi det har skjedd så mange ganger før?

I morgen får jeg er avgjørende svar på livet mitt, tror jeg. Jeg håper litt på det. For vi skal til Oslo på shopping i morgen. Eller, Ikea-shopping, da. Så hadde vært fint å hatt litt bilkjøringstid til å tenke. Jeg er så redd for at jeg skal angre meg. Hjelp. Thea og Martine kommer til å drepe meg. Ihvertfall slå meg hardt. Dere er så gode. Jeg kommer iallefall til å savne dere om jeg blit borte. Jeg kommer til å savne alle.

Etter skolen i dag gikk jeg og Thea for å ta bilder på Gjøvik gård. Vi hadde jo først en koselig lunsj der vi snakket om hvordan vi sier forskjellige ord, og hvor teit det kan høres ut. Herlig. Her er noen resultater, og ellers har jeg ikke så mye å si. Tjohei.

theahst01

theahst02Reflektor

Jeg har fått en del kommentarer der folk spør meg om lyssetting.
Jeg tar en stor del av bildene mine ute, for jeg liker naturlig lys mye bedre enn det lyset som er i lampene inne. Ikke har jeg noen spesielle lamper jeg kan bruke for å få et fint lys inne heller.
Derfor bruker jeg en hjemmelaget reflektor. Jeg priorieterer ikke å kjøpe det når jeg like så godt kan lage meg en selv.
Det jeg gjør da er å ta en papplate. Du bestemmer selv hvor stor du skal ha. Deretter tar jeg sølvpapir og taper det på. Ta det blankeste siden ut.

Tada! Nå har du en reflektor. Kos deg!
---
Jeg kommer antageligvis til å poste noen bilder jeg tok da jeg og Thea var på fototur i dag. Også et litt mer fyldigere innlegg om hendelser. Stay tuned!

Fototime.

I dag hadde vi foto på skolen, endelig! Jeg synes vi bare har kommunikasjon, lyd og video, jeg. Og jeg hate de fagene. Æsj. Det samme med typografi. Ihvertfall, så skulle vi ikke ta bilder i dag likevel, men skulle jobbe med et teit prosjekt vi har i kommunikasjon. Jeg hater det.
Jeg, Thea, Karoline og Anders tilbrakte egentlig store deler av timen med å sitte å snakke med læreren. Hvor kult er ikke det, når vi ikke snakker seriøst? Anders og læreren kidnappa kameraet på omgang, så nå lurer jeg litt på hva som er der.

La meg se. Her ja. Ymse.

theaavanders
Thea av Anders.

theaogmaritavanders
Thea og meg av Anders.

maritavanders
Meg av Anders.

karolineavanders
Karoline av Anders.

andersaveirik
Anders av læreren vår.

Bildene ser ekstremt elendige ut her, men de er bedre i virkeligheten. Jeg har masse bilder jeg ikke har vist dere enda!

Men nå er det sex and the city og klesskap bygging. Ciao!

Hjem

I går hadde jeg besøk av min bestevenn, Mona. Vi har vært venner siden hun flytta hit da vi var veldig små. Kanskje tre år eller noe? Hun er et år eldre enn meg, og det er utrolig kjipt, for da har vi liksom så mange forskjellige ting vi gjør. Tenk om vi hadde vært like gamle? Gått i samme klasse? Oh, det hadde vært gøy, det!
Vi kosa oss ihvertfall, jeg gjorde ihvertfall det og satser på at hun gjorde det samme.

Det kommer vel noen bilder fra  festen jeg var på på lørdag også. Jeg må bare få noen av de først. Jeg har på følelsen av at det ble nok gruppebilder, for å si det sånn. Det er koselig, da.

Se hvor langt hår vi hadde før!
bilde 5

Mona, meg og Ingeborg på hadet-bra festen til en kompis.
n56743129111606893762

Nå er det en hakkespett som sitter og hakker på huset, som irriterer meg grønn, så jeg må gå å skremme den bort. Mohah. Ciao!

Lykke.

Jeg sitter og smiler. Gleder meg mars/april.. Åh, hvor jeg gleder meg! Vil dere vite hvorfor? Bror+kjæresten til bror=baby= tante Marit. -insert bigbig smiling face-

I dag tror jeg ikke at jeg har noe å klage over. Kanskje bare at jeg er trøtt, men det gjør ikke så mye, siden det er fredag og senkveld med Thomas og Harald som skal melky kyr (kjyr?kyr?kuer. Hater ordet kuer). Folk er nyskjerrige, vi har fått en ny en i klassen, vi har spist taco, vi har ikke fått plass på premieren på Fritt Vilt, vi har hengt op fine bilder fra da far var liten gutt, og de bildene er min største inspirasjon atm, vi har slitt med indesign, vi har gjort så mye.

I går var jeg og pappa på loppis også, men det eneste jeg fant var en søt sparegris uten bunn. Jeg ble litt forelska i den, men jeg må nok legge fra meg alt som jeg blir forelska i. Det er ikke bra for meg, det.

Jeg hadde noe genialt å blogge om, men nå glemte jeg hva jeg skulle blogge om, egentlig.


Noe jeg skal tipse dere om er en konkurranse hos Blixman om sukkerpasta. Klikk på bildet for å komme til tävlingen.
blixman

Fot.

Føttene mine spiser meg opp snart. Det virker slik. Jeg synes det er vondt å gå, og jeg hater at jeg gikk med støvletter ned til byen fra skolen i går. Det skulle jeg aldri gjort. Aldri. I går satt jeg bare i sofaen, for jeg ville ikke gå. Det gjorde bare vondt. Jeg har for store sko.

Dessuten gikk natur og miljø prøven vi hadde i dag, dritt. Jeg leste jo i hele går, og i dag. Urettferdig, meeeen jeg fikk 4 på engelsk stilen vi skrev i engelskprøven, så det er jo ikke dårlig.

I dag skal jeg på loppemarked, og krysser fingrene for at  jeg skal finne noe kult. Også lurer jeg på om noen har vært på den Estlandskommisjonen på Gjøvik? Har de noe der, egentlig?

Flott. Sjekker inn på facebook, og gjett hvem som ødela humøret mitt, enda litt mer? Joda. Noen jeg aldri hadde trodd kunne ødelegge humøret mitt, men egentlig, så var det ikke han som ødela det. Egentlig.

Fortalte jeg at høstferien min snudde om til vinterferie? Dessuten var toget mitt fra Dombås til Gjøvik en time for seint. Koselig. Takk til Torgrim og Elise som kom og holdt meg med selskap. Dessuten møtte jeg det mennesket , som jeg ikke ville møte, flere ganger før jeg dro. Selvfølgelig.
hsttrr

sno

snoo

Dagens klage-innlegg.

Gratis

Jeg har kommet over endel gratissider i det siste som jeg vil fortelle dere om.GratisMakeUp.se er en side der du kan få gavekort hos Kicks. Du samler deg opp poeng ved  å besøke internettsider, du kan kjøpe ding på forskjellige sider hos samarbeidspartnerene deres, men det er ikke noe du må gjøre. Siden er ganske ny, så bli ikke skuffet over at siden ikke er helt på topp, men den funker.
Alt er gratis, det er ingen hemmelige kostnader.

gratisklader
GratisKläder.se funker på akkurat samme måte som med GratisMakeUp. Her kan du få gavekort på H&M og Gina Tricot.


Det står på sidene at det er bare for svensker, men nordmenn kan også bli medlem. Det du må gjøre når du registrerer deg er å google postnummeret til et eller annet sted i Sverige. Etter du har registrert deg sender du en mail til de der du skriver brukernavn, navn og adressen din, slik at de endrer det.

Nytt

Nå har jeg fått opp et nytt design. Vet ikke om jeg liker det, og kommer nok til å endre på det, men ville bare få inn et høst design, før det er for seint.

Skal ordne noen småting med kategorier og sånn nå.

Nyheter

goodiebag18253971Vinn foto-goodie bag!

Du kan vinne denne goodiebaggen hos dyktige Emelie Ohlsson! Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

INNEHÅLL:
* Presentkort på 18x24cm förstoring från befintlig fotografering, kommande eller bild från bloggen.
* Objektivväska LARGE från Soligor, levereras med en rem att ha över axeln.
* DVD-skivor att bränna backup med, överskrivningsbara så dom kan användas hur många gånger som helst!
* Linspapper för att rengöra optiska linser och filter.
* Putsduk till ytligt damm på objektiv eller lcd-skärm.
* Minneskort SD eller Compactflash 2gb, vilket anger du när du vunnit.

VÄRDE 950 kr----------


liseesterVinn egendesignet skjørt!

Dette skjørtet kan du vinne hos veldig flinke Lise Ester! Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

Kjolen som du kan vinne er i S/M.
Lise Ester betaler frakten, så alt er gratis!
Fristen er 10. oktober, så delta i dag!Ussel

hsttrrHøstbladene faller av trærne. De er gule, noen er til og med orange og røde. De er bare små, jeg synes de store orange bladene er finest.
Den kalde høstvinden blåser under skjørtet mitt i det jeg går oppover. Jeg er utslitt og frossen. Det er ikke langt igjen nå. Snart fremme. Bare over den veien rett fram der, og litt opp. Det er da ikke langt. Jeg møter på en av asylsøkerene, og han smiler og sier hei. Jeg gjør det samme tilbake. Det er koselig når folk sier hei, uansett om du ikke kjenner dem. Slik er det her, alle sier hei og smiler. Alltid.
Det er høyrefoten som først treffer asfalten på e6'n. Venstrefoten henger ikke langt etter, og den skynder seg fremover idet ørene reagerer på en sterk billyd. Jeg har allerde kommet halvveis ut i den ene kjørebana, og bilen kommer i den andre. Føreren kommer ikke til å se meg før han er rett forran meg, og jeg lurer på om han stopper. Jeg går enda fortere, men merker at føttene svikter under meg. Bilen kommer til syne og nå er jeg midt ut i den kjørebana der bilen kommer. Den er ikke langt unna. "Wroooom!" hører jeg ettersom bilen nærmer seg. Føreren tråkker bare gasspedalen enda lenger inn.
Jeg tar meg sammen og småløper over veien, snur meg og ser noen glisende fjes. Det er en marineblå bil med noen ungdomsgutter, jeg tror det var fire av dem.

Det var min mest dramatiske hendelse i dag.

Høst

En del av årstidene.
frisbee

frisbeevann

hstblad

hndblader

hsttrr

Flott

img5253Nå har jeg gjort det store, igjen. Det er så utrolig typisk meg! Derfor har jeg null motivasjon til å skrive noen nesten-bra blogginnlegg. Jeg  klarer ikke å konsentrere meg på noen som helst måte lenger. Ikke på skolen, ikke å konsentrere meg om vennene mine når jeg er med de. Det er der hele tida. Alltid. Jeg vil at det skal slutte. Nå. Det går over. Etterhvert.
Blir det mye snakk om det her nå? Jeg er så glad jeg ikke bor her akkurat nå, selv om jeg egentlig vil bo her. Det er vanskelig. Rart. Det gikk ikke min vei denne gang heller.
Nå er jeg ferdig med å klage, for nå føler jeg meg som en blogger jeg egentlig ikke liker.


Minner om det innlegget om bildene.

Have a very nice day!

Bilde: Thea.   Modell: Meg.
-
Er det noen som skal på otta martna'n i morgen?

oktober 2008
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
31