BILETE.


Jeg er i bildehumør, så lurer på hva dere vil se bilde av?

FLYTTING.

Dette innlegget blir utrolig kort og dårlig, men jeg vil bare si at vi har ikke fått internett her vi bor enda, så blir nok ikke noe blogging til vi får det. Kanskje jeg blogger når jeg drar hjem til Dombås i morgen. Kanskje. Time will show.
Svarer på kommentarene deres når jeg får bedre tid :)

Nå skal jeg ut å spise epler fra epletreet vårt.


Og, Sonja har bursdag i dag! Besøk bloggen hennes å si gratulerer :)

TESTING.

Nå er jeg virkelig sugen på nytt design på bloggen, og tenkte jeg skulle prøve å lage et i høstferien. Altså, jeg har et headerbilde jeg har hatt siden sommerferien, og jeg har fortsatt ikke fått brukt det, så, det ser veldig tvilsomt ut. Jeg må skaffe et nytt. Lurer på om jeg får det til! Har såvidt startet med det også, men har ikke satt meg skikkelig inn i det enda.

Jeg har også øvd til matteprøve i dag. Tror det er sånn ca første gang i hele mitt liv jeg har øvd til en matteprøve. Det er fordi det går så dårlig i matte, og i de fleste andre puggefag. Jeg er ikke motivert. Ingenting motiverer meg lenger. Jeg hadde som motivasjon på ungdomsskolen å komme inn på media, gjorde jeg det? Ja. Hva motiverer meg nå? ingenting. Det føles som om jeg går i 8. klasse igjen. Bare i en litt eldre versjon.

Jeg har jo gjort noe fint i dag da. Jeg har starta på skolen klokka halv ti, vi var på skogstur i tre timer. Vi så masse dritt. Nei, det gjorde vi ikke. Det var det vi skulle se, men vi fant masse spindelvev og edderkopp unger. Spennende! Hvorfor glemte jeg kameraet mitt? Jeg visste det var noe jeg hadde glemt! Så har jeg jo faktisk hatt to timer gøyal engelsk, eller ikke. Og to timer gøyal webdesign. Jeg vil ha css! Ikke bare html. Det er rotete.

Så, nå sitter jeg her uten noe særlig spennende å skrive om, med en kaffe latte ved min side. Forresten, hva er forskjellen på kaffe latte og café au lait? For begge to står jo på de fleste kaffemaskiner.

Siden jeg ikke har postet bilder fra mine dager i det siste, så skal dere få noen å kose dere med nå.

hide
eg er flink til å gøyma meg for kameraet. syns du ikkje?

kamera2
eg har fått eit nytt kamera hjå bestemor mi. ho fekk det for over tretti år sidan.

sminking
slik ser det ut før ein skal ta skulebilete.

grt
nam!

ving
slik ser det ut når eg skal øve på matteprøve.

happyface
og eg er nesten så glad for det.


No sitt eg her og tenkjer over på kvifor eg fekk eit nynorsk-kick slik ut av det blå? Og kor bra det eigentleg ser ut. Det er sikkert tusenvis av feil her. Careface.

GREASE.

kors
Jeg kjeder meg, og jeg har ingenting å skrive om. Inspirasjonen har tatt ferie, noe jeg skal gjøre snart også. Jeg gleder meg!
Visste dere at Dell er noe dritt? Seriøst. Internetten min funker ikke, og det tar shitlang tid å skru den av, og jeg gidder ikke nevne resten som er galt. Jeg SKAL ha ny datamaskin, jeg.

Det jeg tenkte jeg skulle skrive om var bloggere. Som veldig mange andra har jeg Bloggkoll. Et nyttig hjelpemiddel om du er en ivrig bloggleser. Uansett. Lista mi over bloggene jeg følger med på er mer på svenske sida, enn hva den er på den norske siden. Og jeg lover dere. De populære svenskene poster MANGE poster om dagen. Jeg orker ikke følge med lenger, og nå ser jeg bare etter de norske bloggerene i lista, for de spammer ikke så jævlig.
Jeg følger mest med på: (følger med på bloggerene jeg er venn med også, men orker ikke lese alle innleggene til de som poster nytt hele tida!)
http://drea.blogg.no
http://hjartesmil.blogg.no
http://zukkerzug.blogspot.com
http://wombat.blogg.no
 
Og til tross for superspammingen så følger jeg med på:
http://www.liseesters.blogg.se
http://lisaplace.devote.se
http://emelieohlsson.blogg.se
http://elinkan.blogg.se
http://blixman.blogg.se

Og nei, alle de svenske bloggene over spammer ikke så masse.
Sånn. nå har dere noe å kose dere med en stund.


Hva synes du om spamming av blogginnlegg?

IDYLL.

Jeg og Thea var på foto-tur i foto timen i dag.

theadobbel
img5253
img5239

1. Bilde av meg. Thea er modell.
2 og 3. Bilde av Thea. Jeg er modell.

AKTIV.

I dag har jeg fått gjort ganske mye skjønner du. Jeg er fortsatt litt slapp og veldig tett, men jeg var på skolen i hele dag. Og jeg har forstått hvor jævlig luft det erpå klasserommet vårt som tar livet av meg. Heldigvis var vi ikke så mye der i dag, men i morgen skal vi være der i fem timer. Hurra!

Jeg har vært på fotostilo(?) i dag og fått tak i nye batteri til det over tjue år gamle kameraet til min far som jeg nevnte i en post i går(se bilde under), fått levert en film jeg hadde i det første kompaktkameraet jeg fikk (bilde under) og jeg er spent på hva som er der. Tror det er ganske stusselige bilder, egentlig. Menmen. Tror vi må levere filmen på det gamle kameraet også, for tror det er igjen bare ett bilde der. DET gleder jeg meg til! Håper det er masse  rare bilder av far jeg kan le av. Mohaha.

Også har jeg fått kjøpt meg et skjerf på h&m og ei innføringsbok i matte på norli. Det jeg mangler nå, det er leksene. Haff. Jeg skjønner ikke den siste innføringsoppgava i matte heller. Teit.

kamerato
mitt snasne, men klumpete olympus kamera.

kamera
jeg digger det.

40s, 50s, 60s, 70s.

Jeg og Thea skal ha et prosjekt på skolen der vi skal ha foto og temaet skal være mote-greier fra 40s, 50s, 60s, 70s og kanskje 80s.
Har dere noen forslag til sider vi kan se på for å få masse inspirasjon?

TAKK!

GAMLE DAGER.

Jeg og pappa har sett litt på gamle ting i dag. I fotoalbum der bestemor var ung, og tante var baby, og far var ikke født enda engang. Altså et album som er over femti år gammelt. Det er nydelig. Bestefar var fotograf, og han var flink! Han er nok et forbilde, og ønsker jeg blir så flink en dag. Jeg vil ta bilder med gamle kameraer, ha eget mørkerom og ha masse  gamle ting.

Jeg og pappa fant igjen en gammel båndopptaker som jeg vil at pappa skal få fiksa, hans gamle kamera som jeg skal prøve å få liv i om vi får tak i batterier til det, og mitt første kompaktkamera skal tas ibruk gjen siden det lille digitale kompaktkameraet ikke funker lenger. Herlig!

bndopptaker

kamera

kamerato

Blir du facinert av gamle ting? Det blir jeg.

SJUK.

bilde4Jeg savner sommeren, solbriller og sommerkjoler. Nå, den siste lille tida jeg faktisk kan ha på meg litt sommerlige klær, er jeg syk. Tror det kan være influensa, eller ikke. Jeg håper ikke det, for vil ikke være hjemme hele dagen. Blir helt gal av det! Og jeg skal jo liksom til Dombås i helgen. Det her funker ikke.

Trodde det hadde gått over i dag tidlig. Det føltes jo så bra. Da jeg kom på skolen den første timen kjente jeg at jeg hadde gjort et feil valg. Jeg hadde ihvertfall litt feber (for det sa Thea, nemlig) og konsentrasjonsproblemer utenom det vanelige. Jeg slet med å lese, greide ikke å gjøre så mye i video, men jeg fikk gjort det vi skulle.
Heldigvis gikk det litt bedre når vi hadde veiledning, for da satt vi ikke i klasserommet.  Det er så dårlig luft der, som ikke hjelper på når man er syk. Jeg greide faktisk å gjøre mattelekse med Thea, og jeg tror vi greide oss sånn passe bra.

Til tross for at alt gikk bedre i veiledningstimen og i lunsj-pausen så var det ikke bra nok å komme tilbake til klasserommet med dårlig luft. Jeg kjente jeg ble dårlig, så jeg måtte bare gå hjem.

Burde egentlig holdt meg hjemme i dag, men jeg orket ikke tanken på å bare sitte hjemme uten å gjøre noe. Det er jo kjedelig! Så da jeg kom hjem så sov jeg litt, men ikke så mye, også rydda jeg sånn ca hele rommet mitt, kasta alle klær på vask og litt sånn forskjellig små ting. Jeg synes jeg er en bra-syk person.

Dropper du skolen når du er syk? Når du bare er litt tett? Eller prøver du å gå på skolen, for å se om det blir bedre?

Jeg hadde egentlig en idé til hva jeg skulle blogge om, men istede ble det bare marit-er-syk- pjatt.


BABY.

edwartI helgen var jeg på Hamar. Jeg besøkte min bestemor og min bestefar, min tante og onkel, mitt søskenbarn og hans familie.
På bildet ser du det nye familiemedlemmet i mitt søskenbarns familie sammen med min onkel, babyens bestefar.
Jeg tror babyen skal hete Edwart. Helledussan, jeg ble så glad når jeg så han, så liten og så søt! Tenker storebroren hans er stolt. Jeg hadde aldri sett en så liten baby før, for vi har ingen andre i slekta som jeg har hatt muligheten til å besøke på sykehuset.
Det som irriterer meg da jeg var der, var at jeg ikke hadde fått lada opp kameraet, så det var nesten strømtomt, det vil si at det fokuserer litt dårligere enn normalt, og dermed fikk ikke jeg noen bra bilder heller.

Jeg er syk. Jeg har mista stemma mi nesten helt. Jeg har masse jeg egentlig burde lest. Jeg vil til Dombås.Jeg vil ha polaroid kamera. Jeg vil bli frisk, jeg.

SONJA.

polsonja
Noen som husker photoshooten med Sonja?


DATASTOPP.

Nå drar jeg snart til Hamar for å besøke bestemor og bestefar. Det blir koselig, lenge siden jeg har vært der også nå. Og jeg skal ikke ha med noe data dit, siden jeg ikke gidder å drasse med så mye på bussen, så derfor blir det ikkeno blogging denne helga, men jeg kan nesten love dere at jeg kommer sterkt tilbake enten søndagskvelden eller mandag med bilder av oppholdet mitt, for kameraet mitt blir jo selvfølgelig med!
Jeg håper jeg får møtt den søte lille babyen også, Edward(tror det skrives sånn), som søskenbarnet mitt ble far til i går. Jeg gleder meg. Jeg liker babyer. Og gjett om jeg skal fotografere da,da? *happyface*

Kos dere. Det skal jeg.

polmarit

bestemor, meg og far på bursdagen min. hele to år.

img3578
middagen i dag. nammenam pizza. jeg elsker sterk pizza.

FOTO.

polblomst
bilde: meg.

TÄVLING.

namnls16215483
Nå er det bra lenge siden jeg har lagt ut noen konkuranser her, så
nå skal jeg reklamere for en jeg kom over.
Du vinne 'Filippa K muggar' hos SandraKarin.

Trykk på linken over for å delta.
Lykke til!

LIKSOM-JESUS.

glassEtter en tidlig morgen, støvletter som man får vondt i føttene av, en sprengt data, en latte og en wok-middag senere slår jeg meg ned på sofaen og ser på film. Jeg lånte nemlig glasskår på skolen sist fredag. Jeg lånte of mice and men også, men den har jeg ikke sett enda. Det samme gjelder med the boondock saints som jeg har lånt av Martine, heller ikke fått sett enda.

Jo, jeg tenkte jeg skulle si litt om glasskår, siden jeg likte denne filmen veldig godt, og den var ganske bra til å være norsk (er ikke så stor fan av norske filmer, egentlig). Jeg er ikke sånn superflink til å fortelle om filmer, men jeg skal gi det et forsøk.

Det handler om Victor (bildet) som er elleve år, og hans forhold til O.K, broren hans som også var hans store forbilde som dør av kreft. O.K var det store forbildet til Victor, de passa på hverandre hele tiden, uansett hva.
Victor har også to gode kamerater, Roger og Arnor som hang sammen hele tiden. Disse gutta blir enige om å skaffe et band, og med det følger en bandfisk, en skikkelig rockeband fisk. Hva som skjer med den vil jeg ikke si, men jeg synes det var gøy ihvertfall. 
Filmen innebærer romantikk, død og vennskap. En fin blanding, egentlig.

Så nå får dere bare se den, om dere ikke allerede har gjort det. Jeg grein under hele slutten. 

Jaokei, håper jeg greide meg ganske bra, og ikke avslørte for mye. Tror det var nesten det samme som står bak på coveret, så. 

DUST IT.

dust20it
Jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe den dust it tingen i morgen. Har lest mye bra om den på blogger rundtomkring, og lurer på om det er noen her som har noen erfaringer med denne? Den skal vistnok gi volum til håret.

Jeg skal klippe meg i morgen og jeg gleder meg! Gleder meg til å få bort de slitte tuppene som legger seg akkurat slik de vil. Var ikke så dyrt å klippe seg heller.

Nå tror jeg at jeg må pakke om sekken min og legge meg. Ellers kommer jeg meg ikke opp i morgen, selv om vi starter senere, og jeg kan ta en buss som jeg kan gå på rett oppi her. Det er deilig det.

Nå håper jeg bare på at det trådløse nettet på dataen min snart kan funke på klasserommet. Og jeg har noe annet jeg må fortelle dere. Mobilen min holdt på å brenne oppi dag (tror jeg, ikke langt ifra ihvertfall), så kom ikke her å si at den telefonen er bra Ole, for det er den ikke. Ikke mot meg i alle fall. Meg og tekniske ting passer bare ikke sammen. Ihvertfall da, så ble batteriet mitt oppblåst, det passa ikke inn i telefonen min. Den bare spratt opp igjen. Og både telefonen og batteriet var så varmt at jeg trodde det skulle eksplodere. Dere har sikkert lest om telefoner og batterier som har eksplodert, og jeg trodde det skulle skje meg før eller i mattetimen. Jeg la fram batteri og telefonen min hver for seg på pulten slik at jeg kunne se om det utvikla seg til en brann. Vært bra typisk det.

Nå har jeg ikke noe mer å si. Ikke gidder jeg skrive mer heller, jeg er sliten. Ciao!

Mæssåm!

ÅTTEHUNDRE.

Noen som vet hvordan man stiller inn slik at bloggen bare blir 800px bred? Har  en header som er 800px, og ønsker å få resten av bloggen på lik linje, om noen skjønner?

HJELP?!


http://www.savepolaroid.com  <- hjelp tilder og ^^

SKJERPINGS.

lindaiul copy
Foto: meg.

Jeg må skjerpe meg. Har glidd litt ut det med å poste bilder. Enda nå når jeg har en data som funker, nok til å laste opp bilder i alle fall. Og nå når vi har foto en gang i uken, så får jeg jo fler bilder jeg kan poste. Sådetså!

Jeg er sur. Jeg gikk glipp av sex and the city og paradise hotel i går! Noen fler program jeg burde ha fått med meg? Tingen er at jeg var ikke i form i går, så jeg la meg veldig tidlig og sovna med en gang. Dum som jeg er. Paradise hotel ligger vel ute på nett, så det kan jeg sikkert se på. Satc ligger jo ute det og, men men.
I kveld skal jeg ikke sovne. Søren, nå begynner jeg å få vondt i hodet igjen. Jeg tror jeg skal legge fra meg dataen igjen.

Hva synes du om bildet jeg tok i fototimen i dag? Modellen min er Linda, i klassen.
Og blogg vil ikke midtstille bare bildet mitt i dag, så da ble alt sånn. Tjohei.

Blogges.

september 2008
ma ti on to fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30