FRISØR.

Jeg har så jævlig slitt hår nå. Det er ille. Det fører til at jeg får ekle tupper som gjør akkurat som de vil, når de vil. Som oftest når de helst ikke burde.

Derfor trenger jeg en frisør. I gjøvik området. Helst ikke så dyr, men likevel flink.
Kanskje jeg bare skal dra på jan thomas studio? Sikkert ikke dyrt heller det. køddaaa.

Jeg har brukt masse penger på klær i helga, så jeg har ikke så masse penger. Jo, litt.

BARE HJELP MEG. TAKK!

FREDAG DEN TRETTENDE.

em
(breisfeis team lizm)


Man skulle nesten tro det, at sist fredag var den trettende. Det var den tjueniende.
(tenk på at jeg skrev dette innlegget på fredag.)

Dette må være det man virkelig kaller ulykke. Skikkelig ulykkesdag er det.
Emilie kommer snart. Hun har reist helt fra Dombås, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg sitter i Gjøvik sentrum og venter på at bussen hun er på skal komme. Jeg dro ned til Gjøvik en time for tidlig, med et uhell. Teite klokke. Uansett, jeg får vite at jeg må sitte her en time lenger enn hva jeg trodde. Bussen gikk ikke fra Lillehammer hver time i dag, noe vi trodde. Typisk.

22:00:
Jeg sitter fortsatt på bussholdeplassen. Nå kommer Emilie snart, men vi rekker ikke den nest-siste bussen hjem, så vi må vente en time til. Tror bussjåføren synes det er litt rart at jeg bare sitter her, bare sitter på skysstasjonen uten mål og mening. Nå er jeg skikkelig sulten, og kald. Alt er stengt, utenom statoil, kanskje. Orker ikke gå helt dit. Jeg og Emilie skulle jo kose oss med taco i kveld, og kanskje tv. Masse snakking. Vi ligger to timer etter skjema.
Nå kjørte nettopp en brannbil forbi, jeg kjenner jeg blir nervøs. Den kjørte med blålys, og jeg blir veldig nervøs for om det er hjemme det brenner. Den kom tilbake kort tid etter. Heldigvis.

Jeg har fått litt nytte ut av de tre timene jeg har ventet. Har tenkt masse. Fått ut masse følelser. Helt alene. Skulle gjort mye for å få grått på en skulder. Noen jeg hadde visst passa på meg. Det hjelper ikke å gjøre slikt alene. Jeg er ikke over deg, enda. Og det går hardt inn på meg på flere måter.

Nå har Emilie kommet, og vi er hjemme. Leiligheta har ikke brent ned, og alt er bra. Vi lager oss taco og koser oss. Jeg har savnet Emilie og våre samtaler.

BÅT.

bt
Sunne 08.
Foto: meg.


Nå skal jeg snart ta bussen nedover for å møte Emilie. Hun kommer fra Dombås og skal besøke meg i helgen. Jeg gleder meg! Regner med du finner oss på CC(det lokale kjøpesenteret) i morgen. Dessuten, så skal jeg være i Gjøvik en liten stund nå, så. Om noen vil snakke, så send meg en melding. Fett.

SKO.

sko
Jeg må ha slike sko! Jeg er desperat. Noen som aner hvor de selges, i butikk? Helst under trehundre kroner. De skal ha det på h&m, men tør ikke bestille sko i katalog. Teite føtter.

PROFILBILDE.

emilie 02

På skolen i dag har vi fortsatt såvidt med websiden vi holder på å lage. Det er litt gøy, selv om vi bare gjør det grunnleggende enda, noe som er pretty simple. Jeg kan også informere om at jeg jobber med et nytt design til siden, men sliter med noen småting som jeg ikke har funnet ut av enda, men nå skal jeg prøve å ha god tålmodighet, slik at jeg lærer mer av meg selv. Det kommer etterhvert.

Jeg tenkte jeg skulle lage en nettside i POF (prosjekt til fordypning), med bildegalleri. Jeg tror det er vanskelig. Jeg hadde ikke peiling på et tema jeg kunne bruke innenfor foto. Har litt lyst til å ta masse portrettbilder, men aner som sagt ikke tema. Forslag?

Og noen har spurt meg om jeg kunne kjøre en spørrerunde, og nå når jeg først har det, så stiller dere meg ikke spørsmål engang! Still meg spørsmål her!

I morgen kommer Emilie (bilde). Jeg gleldeder meg!


FRÅGOR.

Hooooi! (Det er et uttrykk jeg bruker ekstremt mye, egentlig.)

Jeg kjeder meg, og har ikke veldig mye å fortelle fra dagen, såååå.
Still spørsmål. Gjør meg en tjeneste. TAKK! :D

Gjerne spørsmål der jeg skal svare med bilder. Bare skriv det. Flotters.

PICTURETIME.

bt copy
Sunne nullåtte.
Foto av meg.

vann
Sunne nullåtte.
Foto av meg.

marit
Sunne nullåtte.
Foto av Christina.

marit2
Sunne nullåtte.
Foto av Christina.

Sååå har jeg ikke fler bilder å vise dere. Fire bilder fra ferien til Sunne. Kommer vel mer senere.

Skole

ftterlina theamaritgrimasemartinemedia

thea copy


I dag har vi hatt det faget jeg har gleda meg aller mest til, nemlig foto. Det var vel ikke så vanskelig å skjønne heller. Ihvertfall, tre timer foto og det var sånn passe gøy. Jeg, Thea, Linda og Lina gikk først inn på doen for å prøve å ta noen bilder i vasken, også gidd vi ut å tok noen bilder i trappa. Skulle bare prøve forskjellige innstillinger og slikt. Gleder meg til vi virkelig begynner med noe skikkelig gøy, jeg!

Jeg har ikke noe veldig nyttig å komme med akkurat nå, eller jo! Jeg har vært og hørt etter polaroid kamera i dag, osm jeg har ønska meg i mange år. Helt siden de var populære egentlig. Var visst vanskelig å få tak i, men han duden skulle prøve. Håper han får tak i!

1. random føtter.
2. Lina og Thea.
3. det ser litt ut som om jeg vil drepe noen med det gliset mit. drittunge.
4. Martine. kjekk!
5. noen fra media i foto timen.
6. Thea. søt!Tudliduuu. Jeg vil ha kaffe latte btw.

BLOGGKOLL.

FØLG MIN BLOGG:

Följ min blogg med bloggkollGRATISMAKEUP.SE.Bli medlem og tjen egene poeng for å få gratis sminke.

SUR.

simenjonasemilieogmaritJeg er sur, grinete og lei. Jeg vil ikke dra tilbake til Gjøvik nå, samtidig som jeg har så utrolig lyst til det. Komme meg bort fra her. Helt bort. Ikke sånn bare i ukene, hele uka, helga og månedene. Jeg orker ikke være her på Dombås mer.

Festen i går var egentlig ganske flott, selvom noen ting også var veldig negative. En av de tingene var jo faktisk det hele festen var for, Jakop, som flytter til USA i et år. Blir lenge til jeg ser han igjen. Veldig lenge. Dessuten var det noen andre ting som ikke var så positive heller, men det synes jeg ikke det er noe poeng i å skrive om på internett. Hele verden trenger ikke få vite om det liksom.

Noen av høydepunktene derimot, var jo bla. at Red Trace spilte, og det var gøy. Fengende låter man bare må synge med på. de har desverre ikke myspace eller noen andre sider med musikken sin på enda, men det kommer nok etterhvert. Jeg har masa litt på dem. Høhø.

Om to timer setter jeg meg på toget. Tilbake til Gjøvik, bort fra elendigheta. Herlig.

Hurra for sippe-innlegg. Over og ut.

(Bilde: Jonas bakerst, Simen, Emilie og meg forran. 1.mai 08)

Bad girl

Jeg har ikke blogget siden jeg startet på skolen, så her skal dere få et kort sammendrag.

Vi er vel tjue elver i klassen, ikke alle har startet enda. Har blitt kjent med noen av jentene, og de virker veldig snille. Har vel blitt litt ekstra kjent med Thea. Er det rart? Hun er jo så god! Desverre slipper hun noen av fagene vi skal ha, som ikke er mediefag. Heldiggris. Har også blitt temmelig godt kjent med Martine og Linda.
Har ikke snakket med noen av guttene enda, virker som om de er mer en gjeng for seg selv. Vi har også starta såvidt med noen fag, har hatt matte, litt engelsk, norsk tror jeg og noen mediefag. Gleder meg mest til å komme igang med foto, rart, hæ? Nei.

Nå befinner jeg meg på Dombås. Skal på fest ikveld. Hadebra fest for en veldig god kompis som skal til USA i et år. Håper det kommer masse venner dit, som jeg ikke har sett på lenge. Det er alltid koselig! I dag så jeg igjen ene besteveninna mi, Mona, som jeg ikke har sett på snart en måned.

Nå er jeg trøtt og sulten så gidder ikke skrive mer. Jeg lover å poste noen bilder og skrive litt mer senere!

GJØVIK.

Nå har jeg flyttet til Gjøvik.
Det føles ganske rart, føles som om jeg bare er her på helgebesøk og skal hjem i morgen. Hvor er alle shoppingposene? Hvor er alle de nye tingene jeg alltid kjøper? Hvor er baggen min? Hvorfor er det så mange pappkasser her?
Joda, jeg bor her. Og det skal jeg visst gjøre en stund også.

Mandag blir spennende, men likevel litt skummelt. Kjenner jo ingen som skal starte i første klasse. Jeg vet bare om noen, men tviler på at de vet om meg. Det blir veldig spennende. Jeg har jo gleda meg sånn til å starte på ny skole, få nye venner. Starte på nytt. Men nå, nå sitter jeg her og savner alle folk hjemme. Alle folk jeg har hatt det så gøy med! Jeg sitter her og gleder meg til neste helg, da skal jeg hjem. Også skal jeg til Gjøvik, igjen.

But look at the bright side! Nå har jeg fått sett på bildene mine, og jeg holder ikke på å bli sinnsyk. Jeg mangler photoshop, men tviler på at jeg skal begynne å laste ned det til far sin data. Hah! Det skulle tatt seg ut gitt!

Jeg skulle liksom laste opp bilder her i sta, også plutselig så kom det opp femti sånne sider fra der man skal laste opp bilder til bloggen. Skummelt. *prøver igjen*.img2939
Kvar har du gøymd v
assdropane?
No som eg hadde kjøpt ny paraply og allting.


img2920


Look at my new skirt!
Want to wear it at some photoshoot with me?

img2942
Beste melkesjokoladen!

img2943
Ettusen syvhundrede og en krone og femti øre.

Nå gidder jeg ikke laste opp fler i dag, siden den dataen her er dødstreg. Jeg savner min laptop alot!

Kanskje gidder jeg å laste opp noen flotte bilder fra Sunne i morgen, eller på mandag. Vi skal nemlig på middagsselskap i morgen. Lurer på om jeg liker ertesuppe. Jeg håper det!

Liker du ertesuppe? Og hva skal jeg finne på i morgen?

FOTO.

Jeg gleder meg litt til helgen. Da får jeg kanskje sett på bildene mine, noe jeg gleder meg så ufattelig mye til! Da får dere kanskje endelig se noe av mitt verk igjen, om dere har lyst selvfølelig. 

Så siden jeg skal freshe opp med litt bilder snart igjen, lurte jeg på om det er noe annet jeg burde ordne på i bloggen? Hva skal jeg skrive mer/mindre om? (Jeg kommer helt sikkert til å skrive mer om foto når jeg får en data som funker igjen, og kanskje nye foto oppdrag)

Dessuten har jeg tenkt lenge på å ta et selvportrett hver dag fra jeg flytter til Gjøvik, og en stund framover. Dette trenger selvsagt ikke være bare av fjeset mitt, men meg liksom. Det er jo utallige måter å ta selvportrett på, og jeg blir glad for idéer. Etterhvert kommer jeg til å sette dette inn i album. Hvor koselig kan det ikke bli å se på dette senere? Når man blir gammel for eksempel.  

En annen ting jeg har tenkt på er å finne et tema som jeg kan bruke andre mennesker til, å ta et bilde hver uke. for så å samle det i et album. 

Hva synes dere om disse idéee mine?


GAL.

Jeg begynner å bli gal! Jeg har masse bilder på kameraet mitt som jeg ikke tørr ta over på dataen i frykt for at hele dataen skal spise de opp, dessuten får jeg ikke redigert noen og DET irriterer meg! Hva er sjangsene for at de to dataene vi har i huset skal klikke samtidig?! For dere som ikke har fått det med dere, så har jeg en stasjonær data også som ikke skjermen funker på. Den er bare svart. Noen som vet hva jeg kan gjøre? 

 

Jeg har brukt en hel dag på å sikkerhetskopiere bilder på cd'er, men aner ikke om det faktisk funka. Det får vi se når jeg kommer meg til Gjøvik. 

Btw, jeg har sett på hjemmesiden på gjøvik vgs i dag, og er det noen som kan si meg hvor jeg finner den gymsalen vi skal møte opp i? TAKK! Jeg er litt lost, nemmelig. Og jeg blir glad om noen som skal starte på gjøvik vgs 1 sier ifra :) Spesielt media .
 

Dessuten har jeg vært i banken med sparebøssa mi i dag og der var det 1701,50,-! JEG ER RIK! Derfor vil jeg på napoli å kjøpe pizza, men er jo ingen som vil bli med meg :(

Beklager for kjedelige innlegg og veldig lite blogging. Jeg blir deprimert av disse dataproblemene.


FRIENDS WILL BE FRIENDS.

 
Jeg fant noen bilder som funka å laste opp :D

 

 maritam16mai08
Meg og søte Anne Marie på 16.mai (?) hos Jørgen. 

 

bilde050
Sigrid, meg og Mona på en fest for lenge siden. :D

 

cimg1836
Cecilie, meg, Karoline og Emilie på shopping på Otta :)

 

dsc00224
Meg og Mona :D

 

dsc00772
Christina og meg for et år siden.

 

imgp2246
Hvor bleik kan man bli av en busstur og kamera med blits? (Emilie og meg.)

 

jonas meg mona
Jonas, meg og Mona. Foto av Jakop. Måtte jo ta bilder på den nye fine moskusen vår :-)

 

maritogemilie
Emilie og meg på konftur i Trondheim. 9. klasse.

 

meg og christina
Meg og Christina for leeeeeeeenge siden. Kjenner du meg igjen?

 

meg og christina sol
Meg og Christina.

 

megogchristinacopy1
Christina og meg for lenge siden. hahaha!


 


SIRKUS.

Jeg synes jeg har vært flink i dag. Jeg har kasta en søppelpose der det bare var gamle sminketing, femten smykker, fire armbånd, to par sokker, en t-skjorte, tre gamle parfymer der det bare var igjen en liten dråpe og masse papir!

Dessuten har jeg vært på sirkus, spist sukkerspinn, pakka parfymer jeg kan klare meg uten i en uke og andre toalettsaker jeg ikke har stort behov for på en uke. Det er faktisk ti dager til jeg flytter. Da har jeg ingen planer om å bo hjemme hos mor mer. Om jeg ikke bråbestemmer meg for at jeg ikke vil bli noe innen foto og begynne på studiespesialisering da. DA skal jeg bo hjemme hos mor. Men det kommer ikke til å skje. Dessuten har jeg bestemt at om jeg ikke trives på gjøvik, vil jeg prøve å flytte meg til Vinstra. Vi får se.

 

Her kan du jo se hvor mye jeg fikk gjort på dagens gjøremåls liste:

- pakke.
- rydde.
- fotografere.
- prøve å redde flere bilder fra dataen.
- gå på sirkus.
- blogge.
(forhåpentligvis et blogginnlegg med bilder, om jeg får til!)

 

Fotografering frister ikke når jeg ikke får gjort noe etterarbeid med dem :|

 

Jeg streka over blogginlegg med bilde, fordi jeg sitter og laster opp bilder i en annen post som kommer snart : )

 

Stay tuned. Puss.

 

Katy Perry - I Kissed A Girl


PRENUMERAR DU?

Vil du følge min blogg med bloggkoll? Trykk her også trykker du på "prenumerera".
Takk : )
p.s. du kan også legge til din egen blogg på listen, om den ikke er der fra før slik a andre finner bloggen din.

DAGENS TO DO.

- pakke.
- rydde.
- fotografere.
- prøve å redde flere bilder fra dataen.
- gå på sirkus.
- blogge. (forhåpentligvis et blogginnlegg med bilder, om jeg får til!)

 

Stay tuned. 

 

Amy MacDonald - Mr Rock And Roll.


FINN.NO?

jeg sitter her og småpakker litt til flyttingen, også har jeg nettopp kastet MASSE smykker og stæsj, men jeg fant et rosa smykkeskrin jeg fikk når jeg var liten, armbånd og smykker jeg tenkte kanskje jeg skulle prøve å selge for en billig penge. Hva synes dere? Kanskje jeg legger til noe mer også, etterhvert som jeg finner mer ting jeg ikke har bruk for, og aldri er brukt.

 

Kan jo ikke skade å få ihvertfall litt igjen for det, isteden for å bare kaste det. Sikkert noen som vil ha et rosa smykkeskrin til ei lita jente, tror dere ikke?


BAD NEWS.

Jeg er lei meg. Jeg legger meg snart ned på golvet og hyler.

 

Dataen min er ødelagt. Ihvertfall livstruende skadd. Den tviholder på alle bildene mine, og minnene mine, ikke minst! ikke snakk om at jeg skal få ta noen back-up nå nei! For jeg har nemlig vært så lur å ikke hatt back-up jeg. Glup, hæ?

Dessuten det ingen som sier "Ja! Selvfølgelig vil jeg fikse dataen din slik at du ikke legger deg på golvet og hyler! Jeg kommer med en gang". Neida. Slike folk finnes ikke, tror jeg. Må jeg virkelig ty til elkjøp? De kommer til å si "næææh, kan ikke fikse dataen din, vi må sende den på reprasjon og være sikre på å ødelegge alle minnene som er i form av bilder." Jævla dritt. Nå er jeg sur.

 

Det gjør det ikke stort bedre at den stasjonære dataen heller ikke funker. Hva skal jeg gjøre?

Derfor kom det ingen innlegg i går med koselige bilder fra ferien. :(


DEAD OR ALIVE?

Jeg er død inni meg. Tappet for all energi. Jeg har vært i Sunne på camping i en uke nå. Det tapper mye energi å ikke få sove i en god seng. 

 

Uansett, jeg skal skrive et innlegg i morgen, og kanskje putte på noen bilder. Blir dere glade da eller?


august 2008
ma ti on to fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31