PAKKING.

I morgen er det treståkk :D jeg gleder meg! 

Treståkk er e n lokal festival for lokale band og slikt. Selvfølgelig er det den dagen jeg drar på ferie. TYPISK! Jeg skal være til klokken seks da. 

 

Jeg sliter med akkinga, igjen. Det er noe av det kjedligste jeg vet, og jeg aner ikke hva jeg vil ha med meg, slik at det ikke skal ende med at jeg ikke bruker halvparten engang. Jeg får aldri til å pakke akkurat passe. Blir enten for lite, eller for mye. 

 

Forslag til hva jeg kan ta med? :)

Jeg skal bo i Sverige på campingsplassen i Sunne i en uke eller noe.

 

 

SE PÅ MEG DIN FJOLS.  du er så flott.


BURSDAG.

Nei, ikke jeg som har bursdag (uheldigvis), men min bestevenn, Mona!

I går feira vi bursdagen hennes, litt. Hun skal feire den en gang til på den lokale festivalen, trestokk som er i morgen (dere burde komme om dere har sjangs. Masse lokalband).

Det var koselig. jeg ar desverre ingen bilder fra der å vise dere, siden jeg glemte kameraet hjemme, men jeg har minnene mine i hodet, og det holder lenge for meg :)

 

Om dere vil gratulere henne så heter hun monun på nettby. høhø.

 

 

cimg1853

 


MUSIKK OG SUNNE.

Siden jeg har posta litt mer enn vanlig som da blir i går, tillater jeg meg selv et nytt innlegg nå som klokka snart er ett, midt på natta vettu.

 

cimg8764Jeg er ihvertfall temmelig lei av musikken jeg har på iTunes nå, ikke at det er så mye heller. I den siste uka har det stort sett gått i Kaiser Cheifs, The Kooks og Celine Dion. Noe som er ganske deilig, men jeg vil ha mer. Det er der dere kommer inn i bildet. Hadde blitt glad om dere nevner en del sanger+ artister for meg.

 

Dessuten trenger jeg å fylle opp telefonen min med noen deilige sanger til jeg og Christina drar til Sunne. Jeg gleder meg :D 

Ser du? JEG VAR BRUN :D


DAGENS FOTO.

fluggu

fluggu1

Foto: Meg.

 

I dag har jeg vært ute å fotografert litt. Blir ikke så ofte lenger, siden jeg jobber en del, men etter at det slutta å regne i dag tok jeg fatt i kameraet og løpt ut. Ganske gøy når man har med Chari, hunden min, som er veldig nyskjerrig på hva jeg gjør, og veldig kosesyk. 

 

Dagens foto er i hovudsak "fluggu" som vi så fint kaller det på dovring. De var jo over alt, så hvorfor ikke prøve å få til noen bilder?

Enjoy :)


MALERI.

untitled1 copy

Foto: Meg.

 

Jeg lekte meg litt rundt i photoshop i sta, og fant ut at jeg tror jeg synes det her ble litt fancy. Ser ut som et maleri. Ihvertfall litt. 


PLEASE SAY YOU LOVE ME TOO.

Dagen starta med at mor kom å rista liv i meg, nesten. Jeg var halvvåken når hun kom inn på rommet mitt i halv to tiden. Siden jeg fotsatt var trøtt og slien gadd jeg ikke stå opp, så da fikk dataen min gjennomgå, igjen.

Så dagen har stort sett gått med i Celine Dion, One Tree Hill, Mr. Bean og matspising. Eller godterispising om du vil.

 

Det jeg egentlig har lyst til å fortelle dere om er en episode som skjedde i går. Min tante og onkel som bor ved Hamar skulle komme på besøk. i den anledningen gikk jeg ned til sentrum for å vente på de da de skulle komme om ca en halvtime.

En samtale med søte Cecilie og en brus senere gikk jeg til Frich's kaféteria for å se om de var der, men det var de ikke. Så når jeg var på tur ut igjen møtte jeg i utgangsdøra altfor masse folk, utlendinger selvsagt. Så jeg prøvde å trenge meg imellom de, for de lukta svette og dritt, så jeg hadde ikke lyst til å stå midt inni der stort lenger.

Heldigvis for meg var det ei engelsk dame som også var på tur ut, så jeg fulgte etter henne ut for å gjøre det enklest mulig for meg selv. Så var det noen som kom borti meg så jeg ble pressa litt lenger fram enn planlagt så jeg dulta borti den engelske kvinnen. Hun snudde seg og så skikkelig surt på meg og sa noe fort og hysterisk som jeg ikke fikk med meg, mens jeg gjorde et desperat forsøk i å si noe som "oh, I'm sorry!".Hun snudde seg og gikk videre og tror du ikke jeg ble dytta inni henne en gang til'a? Joda, denne gangen ble hun enda sintere, og mitt forsøk i å si beklager på engelsk ble bare hundre ganger værre. 

 

Hun trodde sikkert jeg prøvde å stjele, selv om jeg var veldig opptatt med å ha begge hendene mine på telefonen, lommeboka og solbrillene mine forran meg. det hele endte godt og jeg unngikk å gå inn der mer den dagen, selv om jeg måtte gjøre det senere på dagen da tante, onkel, bestemor, mor og meg skulle spise middag der. Heldigvis var det ikke så mange folk i gangen der da, som jeg kunne ha stjelt noe ifra med mine tydligvis usynlige hender :) 

 

Har det skjedd noe dramtisk i hverdagen din i helgen?


HVOR ER VANNET?

Hvor har vannet gjemt seg?

Hvor er, hvor er, hvor er vannet? Hvor er, hvor er, hvor er vannet? Hvor er, hvor er, hvor er vannet? Hvor er vannet nåååå?

Det kommer ikke en vanndråpe ut av springen, dusjen eller doen. FLOTT. Jeg trenger vann. Jeg må ha vann. Æsj, jeg må ha vann. NÅ.

 

Dessuten så må jeg på jobb om tre kvarter. VIL VIL IKKE :( Men Emilie skal ligge her i natt, tror jeg skal tvinge henne med på litt foto tagning. Stay tuned for pictures :D

 

Puss på er. : )

 

EDIT:

Er det litt gøy at vannet kom igjen rett etter at jeg hadde skrevet dette? HAH! Ble redd nå ja. Turte ikke annet. Det visste jeg ville denge det om det ikke kom tilbake, nemlig :)


SHOPPING.

shopping

Jeg har ikke med en grå cardigan og zip-hoodie fra bik bok, ansiktsmasker fra h&m og et par solbriller.


TIHI.

untitled1 copy

Wuhu. Fotografering er gøy^^ 

Og nei, jeg er ikke naken, om noen tror det :-)


RYDDING.

Jeg rydder. Snart ferdig, men skal vaske golvet og skifte sengeklær og sånn først, og det blir en stund til. Jeg har før bilder, så dere skal få se etter bilder også. Jeg synes det blir ryddig her jeg, har også rydda litt i skapet mitt også, det trengtes! Alle klærne mine lå i en stol + på tv'en.
Kommer også noen bilder av noe av det jeg kjøpte meg i går :)
Nå er det lenge siden jeg har postet noe musikk her, så nå synes jeg dere kan få høre på noe av den musikken jeg hører på når jeg rydder. Hurra.
Stay tuned!
- Marit

NÅ ERRE NATTA.

Jeg er sliten. Sosa rundt i Lillehammer i hele dag. Svidd av litt for mye penger også. Mamma skulle aldri gitt meg de pengene før vi reiste. Okei, det var bra hun gjorde det, for jeg fant så masse fint! Noe måtte jeg late som om jeg ikke så for jeg hadde ikke samvittighet til å kjøpe det, Men jeg fikk jo med meg en del hjem da:D

Stay tuned tomorrow for pictures :)

 

I morgen har jeg også lovd mor at jeg skal rydde rommet mitt, kanskje vaske hyller og sånt også, om jeg gidder. Jeg synes ikke det er rotete her jeg. 

 

Jaja, om jeg skal få gjort noe i morgen burde jeg legge meg. Føler at Celine Dion sanger kaller på meg nå. Da er det på tide å legge seg. Det er hærlig å sovne til :D

NATTA!


SPILL.

 

12

 

 

Nå har jeg runda dette spillet, og har ikke noe gjøre siden tydligvis ingen har et liv og er fyllefanter på dansegalla'n på Sel. Selvfølgelig har jeg et mye bedre (og sosialt) liv her alene med dataen min. :)

 

Noen forslag til nye addictive spill på nett? TAKK!


CAN YOU SEE THE RAINBOW?

rainbow

 

Foto: Meg.

 

Seriøst. Jeg greier ikke å slutte å tenkte på han. Jeg drømmer jo om han hver eneste natt, tenker på han dagen lang, og jeg får han ikke ut av huet mitt! Hvordan kan det gå ann? Jeg kjenner han jo såvidt, men de gangene jeg har snakka med han har vært fantastiske. Han virker så god. Hvorfor kan jeg ikke bare kjenne han, å vite at han kanskje bryr seg litt ekstra om meg også? Hvorfor kan ikke jeg få vite at denne gangen kan det funke uten at han stikker av? Jeg vil vite det. 

Jeg flytter jo snart. Ganske langt bort, hva vil da skje? Kommer det ikke til å skje? Jeg er lei. Lei av at ting ikke vil gå min vei noen gang. 

 

Sånn, da har jeg fått ut litt frustrasjon. Nå kan jeg heller fortelle om noe hyggelig. Emilie ringte meg i går og lurte på om jeg ville bli med i Dombås å kjøpe is. Det ville jeg selfølgelig. Jeg elsker is! Etterpå så vi litt på noen kjekke gutter som kom forbi, men jeg greide jo ikke å tenke på noe annet enn, ja du vet. Vi leide også film som vi så her hjemme. One missed call het den. Den var egentlig litt skummel, eller ekkel. Whatever.Jeg likte ikke den ringetonen. Den var creepy! Også måtte han kjekke politimannen dø. Æsj. Det skjer alltid.

 

Dette er min siste fridag på tre dager. Skal jobbe fredag til søndag. KJEDELIG!   

 

Nå tror jeg at jeg skal finne på noe smart. Som å rydde rommet mitt foreksempel. Det ser ikke ut.

 

Blogges!


SKOLE.

JEG KOM INN PÅ FØRSTEVALGET FOR VGS :D

GJØVIK TIL NESTEÅR :D *happydance*

 

Hva kom andre inn på?


HOTMAIL.

Er det bare hos meg hotmail ikke funker?
Jeg får logga meg inn og sånn, men får ikke sett på e-mailene mine. Hjelp?

MINNER.

minner

Bestemor, meg på to årsdagen min og pappa.

Jeg sitter å ser på gamle bilder, minner. Det er så masse minner. Så mye gøy man har opplevd. Så ye jeg savner. så mye jeg ikke satte nok pris på. Så var det borte.
Kan ikke du fortelle om ett minne? Hva som helst? Kanskje din "barndomskjærlighet", besteveninna/bestekompisen di osv. Det er så koselig å lese :)

MUSIKK?

img2121 copy

Foto: meg.
(bildet er ikke så uskarpt, egentlig.)

Det regner. Det regner utrolig mye. Jeg har bare sittet inne å kjedet meg i hele dag. Okei, ikke bare kjeda meg da. Har jo sovet til halv tre, spist deilig wok, sett på regnet (hurra! ><) og surfet rundt på internettet. Jeg har jo fått laget meg ny mailadresse som jeg kan publisere uten å bli stemplet som den største fjortizzzen på jord.

En annen gøy ting jeg har gjort er å sitte å glo på denne siden. Den er genial! Så utrolig masse fine bilder, inspirasjon and so on. Dere burde ta dere en tur dere også!
Dessuten har jeg hørt massemasse på musikk i det siste. Mer en før. For jeg har funnet en del sanger jeg liker, og ikke er lei av, enda. Jeg kan poste noen youtube videoer senere.

Nå skal jeg sitte her å vente på all fanmailen jeg kommer til å få inn på den nye mailen. Nei. Jo. Nei. Tulla! Jeg skal bare vente på at det slutter å regne, sånn at jeg kan gå ut. Jeg vil ikke ut i regnet i dag. Det frister ikke.

Blogges!

KONTAKT MEG.

Jeg har ordnet en ny hotmail adresse jeg kommer til å bruke for å svare på spørsmål fra dere og andre som måtte lure på noe.

Så om det er noe du vil spørre meg om, men ikke vil skrive i bloggen, kan du sende en mail til:
maritnyhus@hotmail.com

Takk :)

ROSA.

blomster

Foto:
Meg.

Jeg elsker de blomstrene her. De er så nydlige : )

JORDGUBBAR.

jordbr

Foto: Meg.

Jeg har spist jordbær og vanilje is i dag :D
Det er så deilig!

JOBB.

Da må jeg dra på jobb. Jeg vil være hjemme, ligge ute å sole meg! Kommer ikke til å bli brun i sommer, jeg.

Jaja, ønsk meg lykke til. Har på følelsen at denne dagen blir stressende.

Blogges!

MENINGSLØST.

Som Drea nevnte i ett av sine innlegg i går, mange innlegg blir skrevet og bare lagra i arkivet. Totalt meningsløse innlegg man skriver bare for å skrive noe. Et innlegg som aldri blir publisert. Jeg har masse sånne innlegg. Skriver lange innlegg, men vil ikke poste de. Jeg føler ingen vil ha nytte av å lese de. Ikke at dere lesere nødvendig har noe nytte av noen av innleggene mine, men bare leser de fordi dere ikke har noe bedre å gjøre. Har jeg rett? Eller hender det jeg skriver noe dere drar interesse av? Noe må det jo være siden dere leser bloggen min? Ihvertfall bare følger med, litt. Jeg ser dere i statistikken, jeg vet dere er der. Men dere er forbanna dårlig på å vise at dere har vært her, offentlig.

Jeg har ikkeno å blogge om, egentlig. Det skjer ikke noe om dagene, bare chilling. Kjedelig.
Nå lyver jeg, litt. Det skjer noe. Som at jeg var med å red meg Emilie i dag. Vi både trava og galopperte(?). Tenk det. Jeg galopperer. Det var egentlig første gangen i dag, jeg ikke var så nervøs for å ikke å falle av hesten. Vet ikke hvorfor.
Dessuten har jeg sett noe fint i dag. Jeg blir glad hver gang jeg ser han. Det må jo bety noe? Er jeg litt betatt? Han har så fine øyne, jeg elsker å se på de. Jeg kjenner han jo ikke engang. Bare snakka litt liksom. Jeg er rar. Følelsene mine er teite, og kommer alltid på feil tidspunkt. Jeg skal jo flytte snart!

Huhei, dette ble et innlegg med masse tekst. Sårri lissåm. :)
---
JEG ER GLAD.

HUND.

hund

Foto: Meg.


Hunden min var modellen min her en kveld. Jeg liker egentlig det bildet her litt, hva synes du?
Bildet blir litt uklart når man laster det opp, men sånn om du ser bort ifra skarpheten på bildet. Det er egentlig veldig skarpt

-----

Du har ingen rett til å kopiere dette bildet eller bruke det uten min godkjennelse.

-----


KVELDSSOL.

rodblomster

Foto: Meg.

Var ute her en kveld og tok noen bilder av blomstrene i kveldssolen.

juli 2008
ma ti on to fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31