DØD.

Jeg har ikke fått blogget på superlenge nå, liksom noe skikkelig innlegg. Jeg har ikke nett på dataen min, og jeg må sitte på onkel sin, så jeg orker aldri å sitte her lenge nok til å få et passe bra innlegg. Derfor har jeg ikke blogga på år og dag.

Det jeg kan fortelle kort og godt er at jeg har fått ny telefon. SE W890i^^
Jeg kan komme med en bedre oppdatering i morgen eller noe, når jeg kommer hjem.

Imens har jeg ca 400 nye blogginnlegg på bloggkoll som venter på meg. Hurra...
Jeg tror jeg må korte ned den lista litt.

SOMMERLEIR.

Da stikker jeg snart på sommerleir.
Blogges når jeg kommer tilbake :)

Ha en fin sommer 8D

:D

Jeg er bare glad. GLADGLADGLAD.
Selv om det her var tidenes dårligste avslutning, og at lærerene ikke gidder å tenke på at jeg har en sykdom, så var det faktisk en bra kveld!

Det med sykdommen har egentlig vært tema i 10 år på grunnskole. Jeg har cøliaki, noe som ikke lærerene gidder å tenke på. I dag var det skoleavslutning og det var masse kaker og godsaker, noe som selvfølgelig frista litt. Tror du det fantes en smule der som var glutenfri? Selvfølgelig ikke! Sånn har det vært i alle år. Har jeg ikke virkelig kjempet for å få noe å spise på en sånn sammenkomst med skole, så har jeg heller ikke fått noe.
Skal det være sånn? At selv om jeg har en sykdom, må jeg ha med mat fra hjemme, når andre får alt fra skolen?

Nå er jeg så lei det der at jeg kan hoppe i taket. Jeg håper det blir forandring på sånne ting i de neste årene. Virkelig. Håper også det er flere med cøliaki i klassen min, slik at jeg kanskje ikke blir helt glemt. Jeg er lei av det.

Det var jo ikke det jeg skulle snakke om da. Jeg er jo glad :D
Ferdig med 10 års grunnskole. Og jeg fikk fire på eksamen, kan ikke klage siden jeg trodde jeg kom til å få to eller noe sånt. Oooog jeg fikk to roser. Jeg elsker roser!
Selv om selve avslutningsfesten var veldig crappy fordi alle i klassen, nesten, drar på en fest som holdes av en ikke alle i klassa kjenner, og liker sikkert. Er ikke det litt teit? Så jeg var med Robin, Morten, Anne Marie og Eirik. Vi hadde utflukter på dombåshaugen og i tyskerhula (pingler!) og diverse.

Jaja, nå er jeg trøtt, og jeg skal dra i morgen. Hadetbra!

SNART LEIR.

Nå nærmer leiren seg med stormskritt og jeg sitter her og prøver å tenke ut hva jeg skal ha med. Jeg skal jo ikke rett hjem etter leiren er ferdig, så må ha med meg noen ekstra klær.

Jeg har så lyst til å shoppe nå at jeg går snart i taket! Angrer på at jeg ikke fikk shoppa mer i Ålesund. Hadde rett og slett ikke samvittighet til å handle mer. Jeg shoppa for femhundre kroner, da. Men fikk bare en kjole, to skjørt og ei joggebukse utav det. Kjøpte jo mat og sånn i tillegg også da. Det ene skjørtet kan dere se i dette innlegget, og kom gjerne med tips til overdel og annet tilbehør. Jeg er dårlig på sammensetninger av klær!

Jeg tror jeg bare blogger en gang før jeg drar, jeg har ikke bestemt meg for om jeg tar med meg dataen min, så. Hva vil dere jeg skal blogge om i morgen?

SPØRSMÅLSRUNDE 01

Spørsmålene er litt blandet, og delt inn i grupper for det ble litt rotete. Håper det funker.

FOTO:

01. Hva liker du best å ta bilder av?
Blomster, hunden min (selv om hun ikke er særlig fotogen av seg), solnedganger og annen natur, vann og jeg har blitt veldig glad i å ta bilder av vennene mine som jeg misbruker som mine modeller : )

02. Når begynte du med fotografering?
Jula 07 fikk jeg mitt første digitale kamera. Jeg begynte såvidt da, men det ble ikke noe sånn kjempe mye utav det. Jula 08 fikk jeg tilbud om å kjøpe søskenbarnet mitt sitt canon speilrefleks kamera siden han hadde et annet et som han brukte til sine fotooppdrag. Så jeg har vel drevet litt mer serøst med foto i ca et halvår.

03. Hvilket kamera har du?

Jeg har to.
- Casio exilim ex-z75 ( det jeg har hatt lengst, selv om det her er en oppdatering av det første jeg fikk fordi det ble ødelagt).
- Canon EOS 10D (det jeg bruker til foto- oppdragene og diverse andre bilder. Ikke så gøy å gå å bære på overalt så det holder seg mest hjemme).

04. Kan du legge inn det fineste bilde du har tatt? :)
Det fineste? Jeg greier ikke helt å bestemme meg, men kanskje dette?

torun 2007 marit copy


SKOLE OG UTDANNING:

05. Hvilken linje/skole går du på?
Dovre ungdomsskole. Har planer om å starte på vgs på gjøvik - media neste år :)

06. Hva er drømmejobben?

Som de aller fleste som kjenner meg vet, har jeg en gigantisk drøm om å bli fotograf. Det har dere kanskje merket litt utav bloggen også? Meeeen, det er mange forskjellige veier å gå innenfor foto-yrket også. Pressefotograf er en av de veiene jeg har lyst til å gå. I senere tid har jeg også tatt noen bilder av diverse "modeller", noe jeg har trivdes godt med, og top model hjelper jo ikke akkurat med å ta bort den følelsen. Så jeg er ikke helt sikker på akkurat hva innenfor foto-yrket jeg vil bli. Bare jeg får bruke kamera er jeg nesten fornøyd.
 
MEG OG MITT:

07. Hvor høy er du?

En ting er sikkert. Jeg når ned til bakken, og jeg når nesten opp til det jeg vil også. Jeg har plutselig blitt høy. Sånn helt plutselig. Alle vennene mine som tidligere har vært ca et ansikt høyere enn meg er nå lavere enn meg. Kult, hæ? Men jeg er 1.68 tror jeg. Eller var det 1.78? Nå er jeg ikke helt sikker. Jeg vet bare at jeg er høyere enn mor (:

08. Hva er det gøyeste du vet i hele verden?
fotografering, snowboarding, reising, hunden min. Det jeg kom på i farta.

09. Hva liker du med deg selv?
Utseendemessig? Øynene mine tror jeg. Eller kanskje ørene?
Jeg liker også personligheten min temmelig godt. Selv om jeg skulle ønske jeg hadde vært litt mer utadvendt :)

10. Favoritt film?

Jeg ser faktisk ikke så ofte på film lenger, men titanic er nok en av favorittene!

11. Favoritt sang?

Akkurat nå er det animal alpha med bundy.

12. Det beste du får å spise?
Wok og lasagne :D

13. Det flaueste du noen gang har opplevd?
Jeg har ingen anelse, faktisk!

14. Ditt beste barndomsminne?
Det må nok være nr jeg og besteveninna mi, Mona, lekte i lekestua vår og når vi lekte butikk, bygde hytter og lekte med dukker på rommet mitt. :)

15. Hvor er den beste plassen i verden?
Godt spørsmål. Jeg har ingen anelse, faktisk. Jeg tror det må være et sted i skogen. Med masse blomster og kanskje en liten bekk eller elv. Der man bare kan sitte og tenke i evigheter, alene. Jeg tror det er det beste stedet i verden.


SHOPPING OG KLÆR:

16. hvilken skostr bruker du ?
Det varierer litt. Fra 37 til 39. 39 pleier å bli litt for stort, så bruker som regel tjukkere sokker i dem, sånn som om vinteren. Jeg skjønner ikke, plutselig en dag var alle skoene mine supersmå :( Jeg hater store føtter.

17. Hvilket klesplagg er du mest stolt av ?
Det tror jeg må være et plagg jeg kjøpte i dag. Eller to? Jeg greier ikke helt å bestemme meg for om det var et mini-skjørt som er litt sånn old-fashion sak fra bik bok, eller en posete kjole fra carlings. Det må nok bli et av de plaggene.

18. Hvis jeg hadde gitt deg en tusenlapp , hva hadde du brukt den på ?
Jeg hadde nok brukt den på nye sommerklær. Og så hadde jeg spart litt av det til nytt foto utstyr.

19. Hvis du kunne fått gavekort på 2000,- på hvilken som helst butikk i oslo , hvor hadde du gått først ?
Jeg har ikke vært i oslo og skikkelig shoppet uten mamma eller pappa før, så jeg kan ikke si jeg er utrolig kjent der, men jeg tror jeg kunne greid å bruke opp de pengene på bodymap, shopgirl (?), h&m også var det en sånn jævlig snasen butikk jeg var inne på engang da jeg var blakk som jeg godt kunne trengt totusen kronerpå. Carlings er jo også en butikk det er lett å svi av noen penger i. Okei, jeg går for carlings, jeg finner alltid noe jeg har lyst på der som jeg aldri har samvittihet å svi av pengene mine på.

20. Finn ett plagg på hm du kunne tenkt deg , og lim inn som svar :)
Jeg elsker h&m! Bare ett? Vanskelig!
Jaokei, dette var hva jeg fant for øyeblikket på siden til hm. Det er sikkert en kjole jeg ikke har sett på i butikken, men jeg likte den på modellen. Spørs om jeg må ta meg en tur å prøve den selv.

ml6400061125r63473BLOGG/DIVERSE:

21. Hvorfor blogger du?
Jeg har nok ikke no fornuftig svar på det her, men var vel fordi jeg begynte å lese andres blogger og tenkte det så litt gøy ut. Trodde jeg kom til å slutte etter en uke eller to uansett, så hvorfor ikke prøve det? Her sitter jeg enda, og har ingen planer om å slutte. Jeg synes blogg er gøy, tidsfordriv og bare å ha et sted å skrive ned ting når man føler for det. :)

22. Har du noen faste blogger du bare må lese hver dag? I såfall, hvilkne?
Håhå, jeg har mange! Jeg er en ivrig bruker på bloggkoll, så de fleste bloggene jeg følger med på ligger inne der, men noen av de :
- drea.blogg.no
- caffelatte.blogg.no
- lovestain.blogg.se
- lisaplace.devote.se
- toroborgen.blogg.no
- sonjadude.blogg.no
- emelieohlsson.blogg.se

FARGING OG SKJØRT.

img1968 copy

I dag farget jeg håret svart igjen. :D
Singlet : Cubus
Skjørt: Bik Bok 149 ,-

Noen forslag til en annen overdel og tilbehør til skjørtet?

RAIN.

rainyflower 
blad 
draaper 
plante 


KJEDING PÅ G.

Jeg kjeder meg noe utrolig.
Så tenkte siden besøkstallet har steget kraftig de siste dagene, at kanskje noen lurer på noe ved meg? Jeg synes dere som titterinnom her er sykt dårlig til å kommentere, så det her er jo en sjangs til å bare spørre om noe totalt meningsløst, eller kanskje noe med mening? Whatever. Spørr meg :D

Om det blir noen spørsmål i det hele tatt av det her kommer svarene mest sansynlig i løpet av uka i eget innlegg :)

MAKEOVER!

Jeg ELSKER designet mitt. For en gangs skyld. :)
Det er snille, dyktige Hannah som har laget det! Jeg er utrolig fornøyd med det, og jeg kommer nok til å ha det en stund : )


Jeg skal blogge litt mer senere i dag, men nå må jeg spise litt.


MAKEOVER.

Hannah ville hjelpe meg med å lage nytt design til bloggen min, så ikke bli sjokka om det ser litt rart ut her til tider. Jeg tror jeg tar en pause i bloggingen til makeoveren er ferdig. KANSKJE.


Ciao!

FOTO

elisabeth
Fotograf: Meg.
Modell: Elisabeth.
Make-up: Guro.
Hårstyling: Guro.

Den siste uka, har jeg vel fått tre forespørseler (?) om fotojobber. Det er litt gøy, så nå angrer jeg litt på at jeg fikk meg sommerjobb, siden jeg har mer lyst til å tjene penger på foto. 

Har fått etterspørsler om:
Modell:
Tema; sommer.
Dans:
To av de tre som var med i norske talenter som dansa swing lurte på om jeg kunne ta noen bilder de trengte til en konkuranse eller noe sånt.
Band:
Etterspørsel fra et lokalt band om å ta noen band bilder såvidt jeg forsto.

Woho, det her er gøy, at faktisk folk liker bildene mine. Vigga (lokale avisa) gjorde nytta for seg :)

RISOTTO.

bladdraape

Her sitter jeg og nyter risotto gryten min mor laget til meg (den beste billigbrusen jeg har smakt), den sola som såvidt titter fram bak skyene og american idol. Hun som sang nå var utrolig flink. Herre min hatt. Det var andre saker enn den norske versjonen av idol det tenker jeg. Han som synger nå er ikke så dårlig han heller, for å si det sånn.

Nå har jeg bare lyst til å løpe ut å ta masse bilder, men lyset er crappy og kameraet er strømtomt. Perfekt. Så da har jeg ikke noe annet valg enn å sitte her med risotto'en min, Nam! Til tross for dårlig vær og tv-slave dag, så har jeg vært ute en liten tur med kameraet da. Herre, jeg har jo ikke tatt bilder på år å dag, og det gjør meg hysterisk. Bildet over tok jeg tidligere i dag, men fokuseringa funka nesten ikke fordi det var igjen minimalt med strøm, derfor ble det teit, men jeg viser det til dere uansett ( kan jo ikke akkurat si at blogg.no gjør kvaliteten bedre).

I morgen er det tilbake på jobben, dag to. Jeg håper for all del at det ikke blir like travelt som sist. Det var forferdelig. Jeg liker meg best i oppvasken, tror jeg. Har jo ikke gjort noe annet enda, men matlaging er jeg heller dårlig på, og om jeg skal stå i kassa på en travel dag, herre min hatt.

Ha en forsatt fortreffelig dag. Ciao!

Question:
Hva er den beste billig brusen du vet om?

NY MOBIL?

Jeg trenger virkelig en ny mobil. Jeg har merket i det siste at det er
ikke alle meldinger jeg får eller ikke får sendt. Dessuten er ikke
ringinga helt frisk heller.

Poenget mitt er at pappa er også på utkikk etter ny telefon, og han
tilbudte seg å kjøpe en telefon til meg, dersom den ikke er altfor dyr,
men jeg trenger rett og slett bare tips til gode telefoner. Helst sony
ericsson
.

Takk for svar :)


SISTE TUREN

I går hadde 10. klasse den aller siste turen sammen. Enda så var
ikke alle med. Skam dere! Neida, eller jo. Kanskje litt. Uansett så
var det veldig kos og være med hele klassa igjen. Det skjer bare
på fest (ikke det at alle er der heller).

Etter vi hadde gått langt og fått pølser på toppen så gikk vi ned igjen.
Eller, Ann Helen, Ragnhild, Camilla og jeg gikk ned sammen. Gjett
hva vi greide å gjøre? Gå oss bort i skogen. Når vi først kom på den
veien vi egentlig skulle gå ned, gikk vi oppover igjen. Heldigvis for
oss møtte vi læreren vår som sa at vi skulle gå nedover. Haha. Tenk
om vi bare hadde gått oppover da? Aldri kommet oss hjem jo.

Jeg slenger med noen bilder jeg tok med mitt supre casio kamera.
De er  ferske fra kameraet  også, så ingen redigering av  noen slag
har forekommet.
cimg5477 
cimg5482 
cimg5488  
cimg5491 
cimg5534 
cimg5535 


Siden sist jeg snakket med dere har jeg klipt håret mitt (noe som
bare Camilla legger  merke til  av seg selv), hatt fri  idag og  ikke
gjort noe nytte for seg. Nå regner det. Hurra!


LINNI MEISTER

Altså, hvordan i alle dager kan Destinys Child la Linni få bruke denne
sangen?  Hun synger  grusomt.  Høres egentlig litt ut  som en smurf,
dessuten er ikke videoen noe bra heller.
Skulle tro store pupper var nok i Norge for å bli "popstjerne". Synes det
er utrolig tragisk!Hva synes du om videoen, sangen og Linni?

SISTE EKSAMEN!

I dag har jeg min aller siste eksamen på ungdomsskolen :D
Om ganske nøyaktig en time og to minutter.
Muntlig - krl og samfunnsfag.

Ønsk meg lykke til!

CØLIAKI LEIR.

Noen her som har cøliaki?
Kanskje du skal på ungdomsleiren på Elverum i starten på
sommerferien?

Skal du? Let me know.


Og jeg som hadde lovd meg selv at jeg aldri skulle sette meg
i en kano. Ser ut til at jeg er pent nødt til det nå. Jeg kommer
til å dø.Question;
Har du noengang vært på en slags sommerleir?

REGNBUEN?

vannsprederI hele dag har det vært sol og passe varmt.
Selvfølgelig, når  mor og jeg skal lage mat,
joda, da begynner det å regne som bare det.
Det virka  som om himmelen ble enig med
seg selv at nå skulle den åpne seg skikkelig
å slippe ned alt den hadde av regn mens vi
spiste. Tror du ikke det stoppa å regne med
en gang vi var ferdig'a? Japp!

Sola kom  såvidt fram på slutten av regnet,
men da burde det jo ha vært  en regnbue et
sted, right? Neida. Jeg som tenkte jeg skulle
ta et fint bilde av en stor og fin regnbue. Dere
får nøye dere med et bilde av vannsprederen
vår fra i forrigårs.

Jeg har forresten fått en minnekortleser som funker. Helt utrolig vettø. Så nå kan
jeg endelig laste inn bilder på dataen min igjen. Flotters!  Så da tenkte jeg at jeg
kunne prøve å lage et innlegg med noen av bildene jeg har tatt i det siste, nå har
dere jo sett vannsprederen, øyet mitt og  kjolen min, men believe me, det finnes
over 500 bilder til å ta av : )

Question:
Har det regnet der du befinner deg nå, i dag?

OUTFIT

Bildene er tatt for noen dager siden, nå er trærne helt grønne ;)
wearing 
Kjole: Lindex (?)
Perlekjede: Glitter
Hårpynt: H&M


ye
Øyebrynet mitt er ikke så tjukt. Og nei, det lyset i øyet er ikke redigert. Det er naturlig 8)

NEWS.

GOOD NEWS!
- Pacific Blues starter opp igjen i sommer.
- Vi har fri etter første timen i morgen.
- Jeg kan ligge ute og sole meg i hele morgen òg.
- Ingen sniktitter snekker.

BAD NEWS!
- Jeg må på skolen til ti på ni i morgen.
- Muntlig eksamen på mandag.
- Det er ikke sikkert jeg får med meg treståkk festivalen i år heller :(

PACIFIC BLUE OG VANNKRIG.

Jeg våknet plutselig opp ved siden av emilie i dag tidlig. Enda kom
vi oss ikke opp før i halv to tiden? Da var det altså så varmt ute, at jeg
måtte flykte til skyggen. Det er varmt det.

Jeg og Emilie fikk også med Christina, Joakim og Martin (etterhvert
Marte og Hanne)  på vannkrig. Jeg ble mildt sagt bløt. Det ble vel alle
egentlig. Vi kunne ihvertfall fylle opp en bøtte eller to, kanskje.

Dagen resulterte kort og godt i litt soving, masse sol, masse vann og
en løpende rød tomat som da er meg. Det er faktisk førte gang jeg har
blitt skikkelig solbrent! Det er kjipt.


Good night småkids.

NASSE NØFF

"tenk om et tre veltet og vi var rett under det?" sa Nasse Nøff.

"tenk om det ikke veltet" sa Brumm da han hadde tenkt seg om en stund.

 
Det her ler jeg og Emilie av. Gjorde du?

STEKT FLESK

Nå er det jammen meg ikke lenge til eksamen er ferdig. Complete.
HÆRLIG!

Jeg har ligget ute å stekt (flesket... Eller ikke) meg i sola i hele dag,
nesten. Bortsett fra da jeg og Emilie var slemme mot Dan og hadde
en liten mini vannkrig, igjen. Han synes det var litt gøy selv, da. Vet
det nok. Også kom ene læreren vår og prøvde å stjele all morroa
med å ta vannflaskene våre, men neida. Han greide det nok ikke.
Heldige oss. Hvor godt er det ikke med lesedag? Der man kan
gjøre akkurat hva man vil? Gå akkurat hvor man vil, når man vil.
Dessuten kan man få sitte ute å jobbe, å nyte solen mens vi ennå
har den her.
 
                         war

Nå må jeg forberede et lite foredrag på 20 min. Det her kommer til
å gå til helvete. Glad vi har onsdag, torsdag, fredag, lørdag og
søndag på å gjøre det bedre og for å pugge pensum bedre. jeg kan
jo ikke noe av det ennå.

FINT VÆR.

og eksamensslit.


Jeg og Emilie har sittet ute lenge nå å lest og å sola oss, jeg har
ihvertfall fått lest en del. Mangler ca 1 og et halvt kapittel i samfunnsfag.
Så skal jeg lese opp igjen alt i kveld siden prøvemuntlig er i morgen.
Stress. Dessuten tror jeg prøvemuntlig går rett vest.

Ønsk meg lykke til folk :)


Dere suger i å kommentere :)


WISHES

Jeg kom over en sånn couture side med masse kjoler fra før i tiden.
Poster noen bilder av dem jeg synes var finest. e fleste kjolene er
fra 1940 - 1960. Festkjoler for det meste er det også.

Det står pris på de som er til salgs om du trykker på de.
price 8500 price 14500 price 18500 
price 97500 selges ikke Question:
- Hvem likte du best?

ALI BLIR EN GLA' I

Det innlegget her har ingen verdens ting med Ali kaffe å gjøre, men
den reklame sangen poppa inn i huet mitt.

Jeg sitter i senga mi og nyter det varme været, det er nesten for
varmt. Om jeg tar på veggnen som er i sola så brenner jeg meg,
ikke særlig godt. TV 2 funker heller ikke, heldigvis gjør TV 3 det i
dag, siden det er Top Model og Cashmere Mafia.

Det som var tanken bak dette innlegget var at jeg skulle fortelle om
det nye designet. Ikke så masse å fortelle, men jeg liker grønt når
det er sommer, og nå er det sommer, sier vi. Ikke vet jeg om jeg 
egentlig liker det, men det får være sånn en liten stund.

Question;
- Hva synes du om det nye designet?
- Hva kan jeg blogge om neste gang?
 

juni 2008
ma ti on to fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30