mooooooved.

Jeg er drittlei blogg.no og at det alltid klikker, så nå har jeg gjort noe jeg lenge har tenkt på. Nemlig å flytte til devote.se. Jeg tenkte jeg skulle flytte over dit 1. feb, men jeg gadd ikke vente så lenge.

Kommer fortsatt til å oppdatere her innimellom, kanskje kommer jeg tilbake hit også. Vi får se hvor bra jeg trives på deovote. Du kan jo legge meg til på bloggkoll, så får du med deg når jeg poster nye innlegg, både her og på den nye bloggen min.

Besøk og kommentér?

http://maritfoto.devote.se/

her skin smells like strawberries

jordbr

jeg har smurt meg inn med krem som lukter som jordbær. som sommeren.
nå savner jeg is og norske, røde jordbær. solen og fargene.

happy vinter, folkens!

replay

rosa

rod

rainflower

fluer

noen bilder fra i sommer. i miss it. :(

lights and music

img4870 
img4825 
img4832 
img4997

img5017

noen gamle bilder jeg fant på dataen min. tjohei.


world hold on

Denne helgen har vært preget av sosiale hendelser, dansing og hygge.
Fredagen (som jeg også har nevnt såvidt tidligere) gikk med til en surprise pary for vår kjære venninne, Ingeborg. Det ble leid lokale, og vi dansa så beina (mine ihvertfall) holdt på å falle av. Bare se.

ingeborg 18 r 202 
ingeborg 18 r 088 
ingeborg 18 r 161 
ingeborg 18 r 182 
ingeborg 18 r 214 
ingeborg 18 r 265 
ingeborg 18 r 285
Bildene er stort sett tatt av flinke Anna.

På lørdag var jeg på filmkveld men noen fra klassa også. Koselig var det, men siden det tar 20919 år å laste opp ett bilde, så gidder jeg ikke å vise dere bilder fra der. Tihi.
I dag har jeg sett den fine snøen som bare daler ned utenfor skolen mens jeg sitter og har kjedelig engelsktime. Det var deilig å få fri, gå ut i snøen å bare glede seg til å ta fatt i snowboardet sitt igjen, noe jeg har satt i pausemodus i noen uker nå. Nå sitter jeg bare å tenker på all leksen jeg skulle ha gjort, og å få med meg talen til Obama som vi absolutt måtte få med oss til i morgen. Jeg fikk ikke med meg hele, så regner med den kommer igjen, og igje, og igjen senere i kveld.

Nå må jeg rydde rommet mitt og så skal jeg lete etter inspirasjon! Ciao!

sorry.

blogg.no er jo helt klikk, og jeg får ikke lasta opp noen bilder, og jeg har så mange jeg vil vise!
noen flere enn meg som har problemer med bloggen?

kommer et innlegg om helga så fort bildeopplastninga funker igjen!

Surprise!

I går var en gøy og hemmelighetsfull dag. Jeg liker sånne dager. 2. klasse studiespesialisering på skolen (hjerleid, dovre) hadde ordnet istand en overraskelsesfest for Ingeborg, som også går i 2. klasse. Jeg går 1. klasse studiespesialisering (hjerlied, dovre) og var bedt. Det var utrolig gøy, og hun ble sååå rørt når alle bare hoppa fram og ropte "SURPRISE!!!!". Jeg angrer ihvertfall ikke på at jeg dro, selv om jeg fikk ekstremt vondt i føttene siden vi sto å dansa i flere timer i strekk, i pumps. Au.
Jeg har ikke sett noen bilder enda, men vet det var noen som tok veldig mange. Jeg poster nok noen når jeg ser de på nett.

I kveld skal jeg til ei venninne å ha filmkveld med noen folk fra klassa. Skal nok smugle med meg kameraet mitt, tror jeg. Nå skal jeg bare ligge her litt til å få tilbake kreftene mine.


rod

Nå savner jeg sommer og sommerkjoler. Jeg gleder meg!
Jeg håper jeg har mange grunner til det, men det er litt hemmelig enda,
så dere får vente litt med å få vite hva planene mine er Can't wait!

Savner du sommeren?

Urban

Igjen har jeg stjålet en idé fra Sonja (hihi), men jeg likte det jeg fant når jeg søkte på "marit" på urban dictionary.

Marit:
synonym for BAMF (?). Or somebody who ooses sex appeal. You see somebody with a glock walking down the street, that's a marit.
A synonym for the word bitch, used by males and females.
Look, u see that marit over there? Tat bitch's crackin'!


I dag har jeg bestemt meg for at jeg må skjerpe meg. Jeg må begynne å reklamere litt mer for å ta portrettbilder av folk, slik at jeg kan tjene litt penger til sommeren. Tror ikke jeg skal ha sommerjobb. Slask. Har heldigvis fått inn noen forespørsler og folk har sagt de var interesserte, så nå venter jeg i spenning!
Hvor mye mener dere jeg burde ta for en photoshoot?

touch it

naa blogger jeg fra min splitter nye iPod touch. blir nok ikke veldig utfyllende,en skal prove aa ordne et bedre innlegg i kveld! forst har jeg en spansk- og engelsklekse aa gjore ferdig. chiao!

Enda en video.Denne videoen kom jeg først over på american funniest videoes eller hva det heter, også hadde Sonja publisert den på sin blogg. Se hvor nydelig han er!

Hade da, Nils!
Jeg elsker de reklamene der!
"Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig, veldig skuffet."

p.s i miss you

6933nv7

sonja
jeg savner photoshoots med fine mennesker.

9491ir4

me

2204pl3
jeg savner sommeren.

4151rh8
jeg savner julen.

5732yi0
jeg savner inspirasjonen.

3197dh2
jeg savner høsten.

takk, kjære blogg.no som fucker opp bildene <3

hva savner du?

tohundre og tjuefire komma trettitre.

I dag har jeg opplevd masse rart. Jeg kan løpe fra hjemme og ned til bussholdeplassen (som faktisk er veldig langt) på under fem minutter med sekk og veske. Foten min lever sitt eget lille liv, og bestemmer seg for å være syk akkurat de dagene jeg har gym, slik at jeg kollapser mens jeg løper. Blitt tohundre og tjuefire komma trettitre kroner rikere enn det jeg trodde jeg var. Pengene har stått i postbanken siden barneskolen, som var en innsparing til skoletur som vi startet med. Now they are all mine. Nå har jeg tohundre og tjuefire komma trettitre ekstra kroner som jeg kan bruke på kødd. tulla. Kanskje.
Jeg har funnet ut at jeg kan kle bølger, men jeg tror aldri jeg kommer til å få slike fine bølger annet enn når jeg har håret i en ball på hodet.


img5756
Serj Tankian

img5689
Søt hund som synes jeg lukter godt. Håper jeg.

n60475196923862114445
Min bestevenn og meg på nyttårsaften.

n60475196923862195982
Dansing på nyttårsaften.


I dag har det regnet og vært plussgrader her. Stygge regn. I helgen skal jeg på maskerade, og jeg skal gå tilbake til 80-tallet. Jeg jobber fortsatt på designet, men får det ikke som jeg vil. Æsj.
Have fun!

Design

Det er virkelig på tide å få inn et nytt design. Det er jo ikke høst lenger. Jeg driver å jobber på et bilde, men jeg får ikke helt designet slik jeg vil. Synes ikke det blir fint i det hele tatt.


Noen som vet om hvor jeg kan finne fine patterns jeg kan bruke?

oppdatering

Jeg sitter her og forbereder et oppsummeringsinnlegg over festligheter 2008. Nettet er ikke på talefot med meg i kveld, så jeg får prøve litt senere med å gjøre ferdig alt!

Nå må jeg legge meg, for i morgen skal jeg besøke farmor, gå i banken og forhåpentligvis kjøpe meg iPod touch. Dessuten må jeg og Emilie pugge spansk. Jeg hater det mer enn noensinne tror jeg.

Hadebra, og godt nyttår :D

Blogcandy

blogcandy
Maya har ryddet i scrappesakene sine, og vil gi bort dette!
Besøk bloggen hennes her og delta du også! :)

januar 2009
ma ti on to fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31