Enda en video.Denne videoen kom jeg først over på american funniest videoes eller hva det heter, også hadde Sonja publisert den på sin blogg. Se hvor nydelig han er!

Hade da, Nils!
Jeg elsker de reklamene der!
"Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig, veldig skuffet."

LIKSOM-JESUS.

glassEtter en tidlig morgen, støvletter som man får vondt i føttene av, en sprengt data, en latte og en wok-middag senere slår jeg meg ned på sofaen og ser på film. Jeg lånte nemlig glasskår på skolen sist fredag. Jeg lånte of mice and men også, men den har jeg ikke sett enda. Det samme gjelder med the boondock saints som jeg har lånt av Martine, heller ikke fått sett enda.

Jo, jeg tenkte jeg skulle si litt om glasskår, siden jeg likte denne filmen veldig godt, og den var ganske bra til å være norsk (er ikke så stor fan av norske filmer, egentlig). Jeg er ikke sånn superflink til å fortelle om filmer, men jeg skal gi det et forsøk.

Det handler om Victor (bildet) som er elleve år, og hans forhold til O.K, broren hans som også var hans store forbilde som dør av kreft. O.K var det store forbildet til Victor, de passa på hverandre hele tiden, uansett hva.
Victor har også to gode kamerater, Roger og Arnor som hang sammen hele tiden. Disse gutta blir enige om å skaffe et band, og med det følger en bandfisk, en skikkelig rockeband fisk. Hva som skjer med den vil jeg ikke si, men jeg synes det var gøy ihvertfall. 
Filmen innebærer romantikk, død og vennskap. En fin blanding, egentlig.

Så nå får dere bare se den, om dere ikke allerede har gjort det. Jeg grein under hele slutten. 

Jaokei, håper jeg greide meg ganske bra, og ikke avslørte for mye. Tror det var nesten det samme som står bak på coveret, så. 

januar 2009
ma ti on to fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31