Nytt design!

headernyy

Nytt design på den andre bloggen min! Trykk på bildet for å komme dit!:)


STEM PÅ MEG. TAKK!

polblomst

photo: me

Jeg har deltatt i en konkurranse hos musiikfreak, og jeg ble valgt til en av de fem finalistene, så hadde blitt veldig glad om du vil stemme på meg, bidrag nr 3, som er bildet over. Klikk HER for å komme til bloggen hennes for å stemme.

 

Takk!


world hold on

Denne helgen har vært preget av sosiale hendelser, dansing og hygge.
Fredagen (som jeg også har nevnt såvidt tidligere) gikk med til en surprise pary for vår kjære venninne, Ingeborg. Det ble leid lokale, og vi dansa så beina (mine ihvertfall) holdt på å falle av. Bare se.

ingeborg 18 r 202 
ingeborg 18 r 088 
ingeborg 18 r 161 
ingeborg 18 r 182 
ingeborg 18 r 214 
ingeborg 18 r 265 
ingeborg 18 r 285
Bildene er stort sett tatt av flinke Anna.

På lørdag var jeg på filmkveld men noen fra klassa også. Koselig var det, men siden det tar 20919 år å laste opp ett bilde, så gidder jeg ikke å vise dere bilder fra der. Tihi.
I dag har jeg sett den fine snøen som bare daler ned utenfor skolen mens jeg sitter og har kjedelig engelsktime. Det var deilig å få fri, gå ut i snøen å bare glede seg til å ta fatt i snowboardet sitt igjen, noe jeg har satt i pausemodus i noen uker nå. Nå sitter jeg bare å tenker på all leksen jeg skulle ha gjort, og å få med meg talen til Obama som vi absolutt måtte få med oss til i morgen. Jeg fikk ikke med meg hele, så regner med den kommer igjen, og igje, og igjen senere i kveld.

Nå må jeg rydde rommet mitt og så skal jeg lete etter inspirasjon! Ciao!

sorry.

blogg.no er jo helt klikk, og jeg får ikke lasta opp noen bilder, og jeg har så mange jeg vil vise!
noen flere enn meg som har problemer med bloggen?

kommer et innlegg om helga så fort bildeopplastninga funker igjen!

Surprise!

I går var en gøy og hemmelighetsfull dag. Jeg liker sånne dager. 2. klasse studiespesialisering på skolen (hjerleid, dovre) hadde ordnet istand en overraskelsesfest for Ingeborg, som også går i 2. klasse. Jeg går 1. klasse studiespesialisering (hjerlied, dovre) og var bedt. Det var utrolig gøy, og hun ble sååå rørt når alle bare hoppa fram og ropte "SURPRISE!!!!". Jeg angrer ihvertfall ikke på at jeg dro, selv om jeg fikk ekstremt vondt i føttene siden vi sto å dansa i flere timer i strekk, i pumps. Au.
Jeg har ikke sett noen bilder enda, men vet det var noen som tok veldig mange. Jeg poster nok noen når jeg ser de på nett.

I kveld skal jeg til ei venninne å ha filmkveld med noen folk fra klassa. Skal nok smugle med meg kameraet mitt, tror jeg. Nå skal jeg bare ligge her litt til å få tilbake kreftene mine.


rod

Nå savner jeg sommer og sommerkjoler. Jeg gleder meg!
Jeg håper jeg har mange grunner til det, men det er litt hemmelig enda,
så dere får vente litt med å få vite hva planene mine er Can't wait!

Savner du sommeren?

Urban

Igjen har jeg stjålet en idé fra Sonja (hihi), men jeg likte det jeg fant når jeg søkte på "marit" på urban dictionary.

Marit:
synonym for BAMF (?). Or somebody who ooses sex appeal. You see somebody with a glock walking down the street, that's a marit.
A synonym for the word bitch, used by males and females.
Look, u see that marit over there? Tat bitch's crackin'!


I dag har jeg bestemt meg for at jeg må skjerpe meg. Jeg må begynne å reklamere litt mer for å ta portrettbilder av folk, slik at jeg kan tjene litt penger til sommeren. Tror ikke jeg skal ha sommerjobb. Slask. Har heldigvis fått inn noen forespørsler og folk har sagt de var interesserte, så nå venter jeg i spenning!
Hvor mye mener dere jeg burde ta for en photoshoot?

touch it

naa blogger jeg fra min splitter nye iPod touch. blir nok ikke veldig utfyllende,en skal prove aa ordne et bedre innlegg i kveld! forst har jeg en spansk- og engelsklekse aa gjore ferdig. chiao!

tohundre og tjuefire komma trettitre.

I dag har jeg opplevd masse rart. Jeg kan løpe fra hjemme og ned til bussholdeplassen (som faktisk er veldig langt) på under fem minutter med sekk og veske. Foten min lever sitt eget lille liv, og bestemmer seg for å være syk akkurat de dagene jeg har gym, slik at jeg kollapser mens jeg løper. Blitt tohundre og tjuefire komma trettitre kroner rikere enn det jeg trodde jeg var. Pengene har stått i postbanken siden barneskolen, som var en innsparing til skoletur som vi startet med. Now they are all mine. Nå har jeg tohundre og tjuefire komma trettitre ekstra kroner som jeg kan bruke på kødd. tulla. Kanskje.
Jeg har funnet ut at jeg kan kle bølger, men jeg tror aldri jeg kommer til å få slike fine bølger annet enn når jeg har håret i en ball på hodet.


img5756
Serj Tankian

img5689
Søt hund som synes jeg lukter godt. Håper jeg.

n60475196923862114445
Min bestevenn og meg på nyttårsaften.

n60475196923862195982
Dansing på nyttårsaften.


I dag har det regnet og vært plussgrader her. Stygge regn. I helgen skal jeg på maskerade, og jeg skal gå tilbake til 80-tallet. Jeg jobber fortsatt på designet, men får det ikke som jeg vil. Æsj.
Have fun!

oppdatering

Jeg sitter her og forbereder et oppsummeringsinnlegg over festligheter 2008. Nettet er ikke på talefot med meg i kveld, så jeg får prøve litt senere med å gjøre ferdig alt!

Nå må jeg legge meg, for i morgen skal jeg besøke farmor, gå i banken og forhåpentligvis kjøpe meg iPod touch. Dessuten må jeg og Emilie pugge spansk. Jeg hater det mer enn noensinne tror jeg.

Hadebra, og godt nyttår :D

Big job to do!

img5582
Jeg fikk ny ekstern harddisk til jul, og nå er jeg virkelig nødt til å rydde opp i alle bildene mine. Det vil si veldig mye jobb! Jeg har masse bilder på noen cd'er fra den ødelagte laptopen, masse bilder på den andre eksterne harddisken jeg må rydde opp i, og endel på både denne laptopen, og den stasjonære. Jeg hater at jeg er rotete av meg.
I 2009 skal jeg bli ryddig. lover.

Jeg regner med jeg finner noen bilder jeg vil vise også midt oppi alt det her.
Stay tuned people!

Feliz navidad!

11
Ønsker dere alle en god jul!
Jeg lover å komme sterkere tilbake med blogginga over jul, men akkurat nå
er jeg så uinpirert for alt. Til og med fotografi. Urettferdig.
Nå skal jeg finne noen klær jeg kan bruke i kveld, og fortsette å være syk.
Snufs.

God jul!

Marit sux.

Jeg har tatt en bloggpause, men vil nå komme sterkere tilbake. Håper jeg ihvertfall.
Har masse bilder her som jeg ikke har posta, som kommer til å postes fremover.

Nå får jeg prøve å lage noen flere julekort. Have a nice day!

Rus

dsc00243
(æsj, dårlig kvalitet)


Jeg lever litt i lykkerus om dagen. Endelig har jeg blitt 16, jeg hadde en veldig fin bursdag med et tonn av gratulasjoner, kakespising og latter. Napoli var nok det største minuset siden de ikke hadde glutenfri pizza i går. BASTARDS!

Jeg blir glad hver gang jeg deg. I frykt for at mennesket leser bloggen min skal jeg ikke si noe mer om det, nå. Jeg tror jeg bare skal legge meg igjen å vente på at jeg skal høre meldingslyden på telefonen min. Det er alltid like spennende. Jeg er syk, og jeg har masse jeg skulle gjort! Bestemor har bursdag i morgen, så nå må jeg lage ferdig det totalt misslykkede kortet som hun skal få. Stakkars Bestemor.

Meeeen, på fredag så drar jeg til Gjøvik, og jeg gleder meg som en liten unge! Nå savner jeg Gjøvik, butikkene og menneskene (ikke alle, tho. hihi). Jeg håper noen vil joine meg på shopping og slik på lørdag. Det blir en travel helg, for på lørdagskvelden så skal jeg til Hamar, for på søndag er det dåpen til fine Edvart. Jeg gleder meg!


Jeg hadde matte tentamen i dag, og den gikk dårlig, tror jeg. Flotters. Vi skal ha tentamen i spansk også. Jeg kommer til å stryke. Nydelig, Marit.

Gratulerer til meg.

Jeg har bursdag, og jeg har en finfin dag! Det er bare helt utrolig hva folk kan trykke ut av seg når de man har bursdag. Det er koselig, da! Alle som kjemper om å ringe klokka 00:00 er ihvertfall veldig fine. Hihi. Fine mennesker.

Jeg har fått mye rart i dag. Eller. Litt. En sjokoladekake, et riktig fint kort, ett tusen fem hundre kroner, masse fine meldinger og en anmerkning (you bastard!). Det var min første anmerkning, og jeg skal ikke ha den. Jeg laga ikke en lyd engang!

Nå skal jeg snart spise med Mona, og jeg gleder meg. Denne dagen skal bli bra, den som ødelegger det er ikke vennen min for å si det slik. Bilder kommer senere. Ciao!


Boble

Jeg har ett hundre og femti tre bilder tror jeg fra bad taste partyet. Jeg skal for all del ikke poste alle, men jeg kan kanskje poste noen. Vi får se.

Akkurat nå bor jeg i en liten boble. Eller fler. Jeg hopper fra boble til boble. Merkelig, men fint. Noen bobler er forvirrendes, noen bobler er bare fyllt med masse sommerfugler. Ikke fordi at jeg savner sommeren, for det gjør jeg ikke helt enda, men fordi det kiler i magen. Noen ganger. I dag har det enda ikke kilet i magen. Det er trist, jeg liker følelsen av det. Jeg er livredd, men det er fint.
I noen av de forvirra boblene mine føler jeg hat og forvirrelse. Boblene er lyserøde, og jeg føler meg innestengt. Det er så mye vondt rundt de, at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Sjalusi kan man kanskje kalle det. Sjalusidrama. Det er på alle kanter av meg. Over alt. Når skal det ta slutt?

Jeg har lekser tredd nedover hodet, eller dratt oppover ørene. Jeg føler også at jeg sitter i en stor bobble med alt arbeid jeg burde ha fått gjort. Jeg har masse greier som skulle vært ferdig tul jul. Helst før 16. desember siden jeg burde sende kortene før det. Jeg har nesten fjorten dager på meg, og jeg har null inspirasjon til å gjøre noe. På tirsdag har jeg bursdag, og jeg blir stor. Føler meg litt større iallefall. Når jeg har fylt 16 begynner folk i klassa å fylle 17. det er litt kjedelig, men greit å tenke på at jeg ikke blir så fort gammel som alle andre.

Nå skal jeg gi meg med boble snakk og annet kjedelig pjatt. Nå burde jeg gjøre noe nyttig. Aner bare ikke hva!

thelastwithbubblesbyjulkusiowa
Bildet er hentet fra deviantART

badtaste 042
vi var fine, kan du se!

badtaste 084
Dansing.

Ciao!

Masse å gjøre

Det her har vært en stress dag. Likevel sitter jeg å blogger. Jaja, hva gjør man vel ellers når man kan slappe av?

I går var det også masse stress. Jeg skulle til Dovre å besøke en kompis, etterpå var det film med Mona og Sigrid, og jeg sovna selvfølgelig da vi så på Istid. Likevel elsker jeg Sid <3 Dessuten er Istid best på norsk. Bare på grunn av Sids stemme. Enig?
Dagen i dag startet stort sett med at jeg våkna med alle klærne på, og jeg lå sånn, litt veldig tette ved bakenden til Sigrid. Sånn går det når man bare skal hvile øynene litt under dyna. Så nå har jeg akkurat kommet hjem, for jeg og Mona har funnet noen fancy antrekk til i kveld. Vi skal på bad taste party, og jeg gleder meg til å se hva alle har på seg! Håper alle kommer med de klærne, og ikke med vanlige klær før vi drar på festen. Jeg skal selvfølgelig ta bilder, så skal dere få se det nydelige antrekket mitt. Hint; grønne støvler, brun-medhvite-prikker bukse, orange, fargerik og "skinn"-jakkeish. Deilig. Jeg har ikke helt funnet ut hvilken av jakkene jeg skal bruke. Den ene er litt sån glam-rød-brunish og den andre er helt svart.

Stay tuned for pictures!


Hva skal dere i kveld, da?

Slask

Nå har jeg vært en skikkelig badass med blogginga. Ikke har jeg fortalt om den festen med masse bilder som er ukjente, ikke har jeg fortalt om at jeg føler at jeg ligger bak med skolearbiedet, og ikke har jeg fortalt at jeg sliter bigtime med julegavene.

Jeg har fortsatt ikke gitt gave til min kjære Mona, som hadde bursdag 25. juli. Hun fikk en klem mens hun satt på do, da. Da hadde jeg svarte tenner og alt var fint. Det var noe av det fineste som skjedde meg denne sommeren, faktisk. Kortvarig, men fint.

Dessuten har jeg mange ukjente lesere. Hører stadig folk fra klassa, og andre mennesker fra den lille skolen jeg går på at de stadig er innom bloggen min og snoker. Koselig, men litt skummelt at dere aldri kan lære dere å si ifra at dere er innom. Jeg liker å vite hvem som overvåker livet mitt, litt.

Nå gleder jeg meg så til jul at jeg holder på å stryke med. Jeg hørte rykter om at i år er det blåfjell, som var yndlingsserien min da det kom un for første gang, og ikke minst, the julekalender!!! "Ooooolaf, æ står under mistelteijn!". Jeg elsker det. Jeg får også fortalt ganske ofte at jeg var veldig glad i støveldansen da jeg var lita, og en gang så tok jeg like så godt opp begge beina da jeg skulle sparke fram og datt rett på baken. Skal vite det så fint ut. Det høres ihvertfall slik ut!

marittegning
Jeg tror jeg var ganske søt i action.

Da hørte jeg skolearbeid som skriker på meg. Jeg skal finne på noe fint å blogge om neste gang. Ikke at jeg aner hva. Kanskje blir det et heftig innlegg om hvor snart jeg skal ta fram snowboardet. Hørte jeg om en åpning i slalåmbakken i helgen? Indeed!

Scrapping

I går da jeg holdt på å skrive et innlegg, klikka bloggen totalt. Jeg har ikke fått logget meg inn igjen før nå heller. Noen som hadde samme problem?

Ihvertfall, vi, jeg og Emilie, satt å scrappa. Egentlig så skulle vi se saw 1,2,3,4 og kanskje 5, men kvaliteten var så fucka at vi droppa det, får heller låne de hos folk, å se på 5 når den kommer. Isteden så vi på pelleblågg. Noe så utrolig dummt, men gøy. Vi har ganske sær humor, da.

Jeg fikk ikke laga et kort engang i går. Null inspirasjon, mens Emlile laga vel to, tror jeg. Hun er veldig flink! Jeg skal også bli flink, jeg må bare komme skikkelig igang med å kjøpe fine papir og sånn.

Jeg skal stripe håret mitt lysere i slutten av november. Jeg vil ikke ha en meter med ettervekst på bursdagen min, så derfor striper jeg det lysere i steden for å farge hele håret igjen. Jeg er lei av mørkt hår, og vil gå tilbake til den gamle fargen min. Jeg håper jeg kler den ennå. HVa tror du?

jpeg
meg for sikkert to år siden?

Jeg regner med dere har fått med dere at det er farsdag i dag?
Ciao!

Utkledning!

Jeg treneger hjelp.
Jeg aner ikke hva jeg skal kle meg ut som på halloweenfesten, og jeg har ikke kjøpt noe spesielt til det heller. HAr dere noen forslag til hva jeg kan kle meg ut som?

En veldig fin dag

Dette skulle ha vært postet på fredag.
----

I dag har vært en fantastisk bra dag. Jeg trodde jeg kom til å gå hjem med tårevåte øyner, men nei. Det gjorde jeg heldigvis ikke. Jeg tror jeg gråt nok med Thea, og alle andre som sto rundt meg på skolen. De er så gode. Goinger.
Dagen min har bestått av pakking, "Marit, we'll miss you"-sjokoladekake med hjertepynt som Belinda laga til meg, rosa kort med masse fine navn, peppes pizza, cc og caffe latte og enda litt mer pakking. Nå er jeg ferdig.

Jeg vil begynne å skrive brev. Skrive fine brev som jeg sender til de søteste i mediaklassen. Jeg vil begynne å skrive brev igjen. Ikke noe som har med journalistikk å gjøre. Det har jeg fått overdose av. På brevet så skal det være sånn stempel, forsegling heter det, tror jeg. Det er fint.
Jeg ønsker meg en skrivemaskin, en lp-spiller og en retro-ish radio fra clas ohlsson, eller hvordan det skrives.

Thea skal bli pro-fotograf på media og vi skal åpne en retro-ish fotobutikk i en by. Der skal vi bruke blekkpenner og forseglinger på alle brev. Vi skal være flinke. Og kanskje tilogmed bruke massevis av analoge gamlegamle kameraer. Vi har allerede en liten fin samling. Og fler skal jeg få tak i. Det er min største drøm akkurat nå. Det hadde vært så perfekt!
Om hundre år skal jeg sitter i en retro-ish stol som er veldig god og myk. Der skal jeg se på at både barnebarn og oldebarn skal drive butikken vår så bra som noen gang, De skal ikke modernisere den slik at det synes. Den skal være som om den kunne vært på 50-tallet. Tenk om det hadde skjedd, da.
Kanskje skal vi også ha en liten vintage-butikk. Der skal vi ha alt mulig. Vi skal spille musikk på lp-spillere, og vi skal gå med søte kjoler.

Jeg skal bli hundreogsytten år. Minst.

konvolutt
forsegling. henta fra internettet.

Og jeg har masse bilder jeg vil vise dere, og det skal jeg også. Men nå har jeg drøya så lenge med det innlegget her, så dere får vente litt til.
Siden it-fyren på skolen ødela tastaturet mitt, og kom endelig fram til at internettkortet mitt var royally-fucked, så skullehan få en dell-mann til å se på det i morgen, derfor må jeg sitte på en teit stasjonær data med en skjerm som tar halve skrivepulten min (og jeg har en ekstrem stor pult). Jeg skriver med et tastatur som hørs helt ned, og jeg har 83629 pappesker å pakke ut. Ihvertfall fem.

I et speil i en gåte

Dette er innlegget jeg aldri fikk postet på torsdag.
---

Alt startet på onsdag. Alt ble liksom litt snudd på hodet. Jeg gjorde det jo selv, men likevel ble det litt rart. Når det plutselig blie virkelig, da ble det skummelt. Bare tanken på å forlate det. Da jeg fortalte det for noen i klassen kjente jeg klumpen i halsen bare sprengte på. Jeg ville ikke! Jeg ville ikke slippe det ut. Jeg hadde jo tatt valget selv. Da jeg så at Thea fikk tårer i øynene sine kunne jeg ikke holde meg lenger. Du er så god, du. Og Martine, og alle. Dere er kjekke. Alle sammen.

Så kom torsdagen. Thea og jeg hadde avtalt å møtes i byen klokken fem. Det ble forskyvd til halv seks. Vi skulle se på i et speil i en gåte. En roman av Josten Gaarder som jeg ikke har lest, men nå har jeg sett filmen. Jeg anbefaler dere ikke til å se den, dersom dere ikke vil gråte i en kinosal. Ja, det gjelder dere gutta også. For det var nemmelig en voksen mann som satt der og hulka og grein. Det var en veldig trist film. Og veldig søt. Jeg elsker den litt.
Nå fant jeg også ut at han spanske gutten i filmen er ett år eldre enn meg. Jeg trodde han var yngre, egentlig. Eller like gammel.

Dessuten hater jeg Norli litt for å sende tilbake skolebøker til forlagene. Hva er det vitsen med når ikke alle har fått kjøpt bøker enda, da? Teite folk.
Noe annet som er teit er Dell. Datamaskinen vi fikk på skolen har fortsatt ikke blitt bedre, og den er helt omvendt av alt som burde ha vært riktig, eller feil. Tror jeg. Det ser ikke ut som om jeg skal få ordnet den med det første. Jeg håper den nye IKT-gruppa får til noe bedre.

1213973904700927
Cecilie og Sebastian i filmen.

maritmarit
Marit&Marit. Den Mariten som ligger hånda er Theas erstatter av megselv.

skjerf
Jeg kjøpte meg et fint skjerf.

veske
... og ei veldig fin veske. Den er brun.

theamrk
Thea snakker i telefonen på en mørk buss.

theabuss
... blitzen hjalp meg akkurat der og da - til å gjøre Thea blek.

Ciao!

Thea og fotografi

Dagen starta brått og brutalt med at jeg så på klokken da den var 06:59. Jeg løp opp og kræsjlanda inn i dusjen, vaska håret veldig fort, og løp ut på kjøkkenet og lagde ei brødskive med salami. Nam. Det beste av alt var at jeg rakk alt jeg skulle til 07:20. Jeg er flink, synes jeg. Kanskje fordi det har skjedd så mange ganger før?

I morgen får jeg er avgjørende svar på livet mitt, tror jeg. Jeg håper litt på det. For vi skal til Oslo på shopping i morgen. Eller, Ikea-shopping, da. Så hadde vært fint å hatt litt bilkjøringstid til å tenke. Jeg er så redd for at jeg skal angre meg. Hjelp. Thea og Martine kommer til å drepe meg. Ihvertfall slå meg hardt. Dere er så gode. Jeg kommer iallefall til å savne dere om jeg blit borte. Jeg kommer til å savne alle.

Etter skolen i dag gikk jeg og Thea for å ta bilder på Gjøvik gård. Vi hadde jo først en koselig lunsj der vi snakket om hvordan vi sier forskjellige ord, og hvor teit det kan høres ut. Herlig. Her er noen resultater, og ellers har jeg ikke så mye å si. Tjohei.

theahst01

theahst02Hjem

I går hadde jeg besøk av min bestevenn, Mona. Vi har vært venner siden hun flytta hit da vi var veldig små. Kanskje tre år eller noe? Hun er et år eldre enn meg, og det er utrolig kjipt, for da har vi liksom så mange forskjellige ting vi gjør. Tenk om vi hadde vært like gamle? Gått i samme klasse? Oh, det hadde vært gøy, det!
Vi kosa oss ihvertfall, jeg gjorde ihvertfall det og satser på at hun gjorde det samme.

Det kommer vel noen bilder fra  festen jeg var på på lørdag også. Jeg må bare få noen av de først. Jeg har på følelsen av at det ble nok gruppebilder, for å si det sånn. Det er koselig, da.

Se hvor langt hår vi hadde før!
bilde 5

Mona, meg og Ingeborg på hadet-bra festen til en kompis.
n56743129111606893762

Nå er det en hakkespett som sitter og hakker på huset, som irriterer meg grønn, så jeg må gå å skremme den bort. Mohah. Ciao!

Fot.

Føttene mine spiser meg opp snart. Det virker slik. Jeg synes det er vondt å gå, og jeg hater at jeg gikk med støvletter ned til byen fra skolen i går. Det skulle jeg aldri gjort. Aldri. I går satt jeg bare i sofaen, for jeg ville ikke gå. Det gjorde bare vondt. Jeg har for store sko.

Dessuten gikk natur og miljø prøven vi hadde i dag, dritt. Jeg leste jo i hele går, og i dag. Urettferdig, meeeen jeg fikk 4 på engelsk stilen vi skrev i engelskprøven, så det er jo ikke dårlig.

I dag skal jeg på loppemarked, og krysser fingrene for at  jeg skal finne noe kult. Også lurer jeg på om noen har vært på den Estlandskommisjonen på Gjøvik? Har de noe der, egentlig?

Flott. Sjekker inn på facebook, og gjett hvem som ødela humøret mitt, enda litt mer? Joda. Noen jeg aldri hadde trodd kunne ødelegge humøret mitt, men egentlig, så var det ikke han som ødela det. Egentlig.

Fortalte jeg at høstferien min snudde om til vinterferie? Dessuten var toget mitt fra Dombås til Gjøvik en time for seint. Koselig. Takk til Torgrim og Elise som kom og holdt meg med selskap. Dessuten møtte jeg det mennesket , som jeg ikke ville møte, flere ganger før jeg dro. Selvfølgelig.
hsttrr

sno

snoo

Dagens klage-innlegg.

Ussel

hsttrrHøstbladene faller av trærne. De er gule, noen er til og med orange og røde. De er bare små, jeg synes de store orange bladene er finest.
Den kalde høstvinden blåser under skjørtet mitt i det jeg går oppover. Jeg er utslitt og frossen. Det er ikke langt igjen nå. Snart fremme. Bare over den veien rett fram der, og litt opp. Det er da ikke langt. Jeg møter på en av asylsøkerene, og han smiler og sier hei. Jeg gjør det samme tilbake. Det er koselig når folk sier hei, uansett om du ikke kjenner dem. Slik er det her, alle sier hei og smiler. Alltid.
Det er høyrefoten som først treffer asfalten på e6'n. Venstrefoten henger ikke langt etter, og den skynder seg fremover idet ørene reagerer på en sterk billyd. Jeg har allerde kommet halvveis ut i den ene kjørebana, og bilen kommer i den andre. Føreren kommer ikke til å se meg før han er rett forran meg, og jeg lurer på om han stopper. Jeg går enda fortere, men merker at føttene svikter under meg. Bilen kommer til syne og nå er jeg midt ut i den kjørebana der bilen kommer. Den er ikke langt unna. "Wroooom!" hører jeg ettersom bilen nærmer seg. Føreren tråkker bare gasspedalen enda lenger inn.
Jeg tar meg sammen og småløper over veien, snur meg og ser noen glisende fjes. Det er en marineblå bil med noen ungdomsgutter, jeg tror det var fire av dem.

Det var min mest dramatiske hendelse i dag.

Flott

img5253Nå har jeg gjort det store, igjen. Det er så utrolig typisk meg! Derfor har jeg null motivasjon til å skrive noen nesten-bra blogginnlegg. Jeg  klarer ikke å konsentrere meg på noen som helst måte lenger. Ikke på skolen, ikke å konsentrere meg om vennene mine når jeg er med de. Det er der hele tida. Alltid. Jeg vil at det skal slutte. Nå. Det går over. Etterhvert.
Blir det mye snakk om det her nå? Jeg er så glad jeg ikke bor her akkurat nå, selv om jeg egentlig vil bo her. Det er vanskelig. Rart. Det gikk ikke min vei denne gang heller.
Nå er jeg ferdig med å klage, for nå føler jeg meg som en blogger jeg egentlig ikke liker.


Minner om det innlegget om bildene.

Have a very nice day!

Bilde: Thea.   Modell: Meg.
-
Er det noen som skal på otta martna'n i morgen?

FLYTTING.

Dette innlegget blir utrolig kort og dårlig, men jeg vil bare si at vi har ikke fått internett her vi bor enda, så blir nok ikke noe blogging til vi får det. Kanskje jeg blogger når jeg drar hjem til Dombås i morgen. Kanskje. Time will show.
Svarer på kommentarene deres når jeg får bedre tid :)

Nå skal jeg ut å spise epler fra epletreet vårt.


Og, Sonja har bursdag i dag! Besøk bloggen hennes å si gratulerer :)

TESTING.

Nå er jeg virkelig sugen på nytt design på bloggen, og tenkte jeg skulle prøve å lage et i høstferien. Altså, jeg har et headerbilde jeg har hatt siden sommerferien, og jeg har fortsatt ikke fått brukt det, så, det ser veldig tvilsomt ut. Jeg må skaffe et nytt. Lurer på om jeg får det til! Har såvidt startet med det også, men har ikke satt meg skikkelig inn i det enda.

Jeg har også øvd til matteprøve i dag. Tror det er sånn ca første gang i hele mitt liv jeg har øvd til en matteprøve. Det er fordi det går så dårlig i matte, og i de fleste andre puggefag. Jeg er ikke motivert. Ingenting motiverer meg lenger. Jeg hadde som motivasjon på ungdomsskolen å komme inn på media, gjorde jeg det? Ja. Hva motiverer meg nå? ingenting. Det føles som om jeg går i 8. klasse igjen. Bare i en litt eldre versjon.

Jeg har jo gjort noe fint i dag da. Jeg har starta på skolen klokka halv ti, vi var på skogstur i tre timer. Vi så masse dritt. Nei, det gjorde vi ikke. Det var det vi skulle se, men vi fant masse spindelvev og edderkopp unger. Spennende! Hvorfor glemte jeg kameraet mitt? Jeg visste det var noe jeg hadde glemt! Så har jeg jo faktisk hatt to timer gøyal engelsk, eller ikke. Og to timer gøyal webdesign. Jeg vil ha css! Ikke bare html. Det er rotete.

Så, nå sitter jeg her uten noe særlig spennende å skrive om, med en kaffe latte ved min side. Forresten, hva er forskjellen på kaffe latte og café au lait? For begge to står jo på de fleste kaffemaskiner.

Siden jeg ikke har postet bilder fra mine dager i det siste, så skal dere få noen å kose dere med nå.

hide
eg er flink til å gøyma meg for kameraet. syns du ikkje?

kamera2
eg har fått eit nytt kamera hjå bestemor mi. ho fekk det for over tretti år sidan.

sminking
slik ser det ut før ein skal ta skulebilete.

grt
nam!

ving
slik ser det ut når eg skal øve på matteprøve.

happyface
og eg er nesten så glad for det.


No sitt eg her og tenkjer over på kvifor eg fekk eit nynorsk-kick slik ut av det blå? Og kor bra det eigentleg ser ut. Det er sikkert tusenvis av feil her. Careface.

GREASE.

kors
Jeg kjeder meg, og jeg har ingenting å skrive om. Inspirasjonen har tatt ferie, noe jeg skal gjøre snart også. Jeg gleder meg!
Visste dere at Dell er noe dritt? Seriøst. Internetten min funker ikke, og det tar shitlang tid å skru den av, og jeg gidder ikke nevne resten som er galt. Jeg SKAL ha ny datamaskin, jeg.

Det jeg tenkte jeg skulle skrive om var bloggere. Som veldig mange andra har jeg Bloggkoll. Et nyttig hjelpemiddel om du er en ivrig bloggleser. Uansett. Lista mi over bloggene jeg følger med på er mer på svenske sida, enn hva den er på den norske siden. Og jeg lover dere. De populære svenskene poster MANGE poster om dagen. Jeg orker ikke følge med lenger, og nå ser jeg bare etter de norske bloggerene i lista, for de spammer ikke så jævlig.
Jeg følger mest med på: (følger med på bloggerene jeg er venn med også, men orker ikke lese alle innleggene til de som poster nytt hele tida!)
http://drea.blogg.no
http://hjartesmil.blogg.no
http://zukkerzug.blogspot.com
http://wombat.blogg.no
 
Og til tross for superspammingen så følger jeg med på:
http://www.liseesters.blogg.se
http://lisaplace.devote.se
http://emelieohlsson.blogg.se
http://elinkan.blogg.se
http://blixman.blogg.se

Og nei, alle de svenske bloggene over spammer ikke så masse.
Sånn. nå har dere noe å kose dere med en stund.


Hva synes du om spamming av blogginnlegg?

AKTIV.

I dag har jeg fått gjort ganske mye skjønner du. Jeg er fortsatt litt slapp og veldig tett, men jeg var på skolen i hele dag. Og jeg har forstått hvor jævlig luft det erpå klasserommet vårt som tar livet av meg. Heldigvis var vi ikke så mye der i dag, men i morgen skal vi være der i fem timer. Hurra!

Jeg har vært på fotostilo(?) i dag og fått tak i nye batteri til det over tjue år gamle kameraet til min far som jeg nevnte i en post i går(se bilde under), fått levert en film jeg hadde i det første kompaktkameraet jeg fikk (bilde under) og jeg er spent på hva som er der. Tror det er ganske stusselige bilder, egentlig. Menmen. Tror vi må levere filmen på det gamle kameraet også, for tror det er igjen bare ett bilde der. DET gleder jeg meg til! Håper det er masse  rare bilder av far jeg kan le av. Mohaha.

Også har jeg fått kjøpt meg et skjerf på h&m og ei innføringsbok i matte på norli. Det jeg mangler nå, det er leksene. Haff. Jeg skjønner ikke den siste innføringsoppgava i matte heller. Teit.

kamerato
mitt snasne, men klumpete olympus kamera.

kamera
jeg digger det.

40s, 50s, 60s, 70s.

Jeg og Thea skal ha et prosjekt på skolen der vi skal ha foto og temaet skal være mote-greier fra 40s, 50s, 60s, 70s og kanskje 80s.
Har dere noen forslag til sider vi kan se på for å få masse inspirasjon?

TAKK!

GAMLE DAGER.

Jeg og pappa har sett litt på gamle ting i dag. I fotoalbum der bestemor var ung, og tante var baby, og far var ikke født enda engang. Altså et album som er over femti år gammelt. Det er nydelig. Bestefar var fotograf, og han var flink! Han er nok et forbilde, og ønsker jeg blir så flink en dag. Jeg vil ta bilder med gamle kameraer, ha eget mørkerom og ha masse  gamle ting.

Jeg og pappa fant igjen en gammel båndopptaker som jeg vil at pappa skal få fiksa, hans gamle kamera som jeg skal prøve å få liv i om vi får tak i batterier til det, og mitt første kompaktkamera skal tas ibruk gjen siden det lille digitale kompaktkameraet ikke funker lenger. Herlig!

bndopptaker

kamera

kamerato

Blir du facinert av gamle ting? Det blir jeg.

SJUK.

bilde4Jeg savner sommeren, solbriller og sommerkjoler. Nå, den siste lille tida jeg faktisk kan ha på meg litt sommerlige klær, er jeg syk. Tror det kan være influensa, eller ikke. Jeg håper ikke det, for vil ikke være hjemme hele dagen. Blir helt gal av det! Og jeg skal jo liksom til Dombås i helgen. Det her funker ikke.

Trodde det hadde gått over i dag tidlig. Det føltes jo så bra. Da jeg kom på skolen den første timen kjente jeg at jeg hadde gjort et feil valg. Jeg hadde ihvertfall litt feber (for det sa Thea, nemlig) og konsentrasjonsproblemer utenom det vanelige. Jeg slet med å lese, greide ikke å gjøre så mye i video, men jeg fikk gjort det vi skulle.
Heldigvis gikk det litt bedre når vi hadde veiledning, for da satt vi ikke i klasserommet.  Det er så dårlig luft der, som ikke hjelper på når man er syk. Jeg greide faktisk å gjøre mattelekse med Thea, og jeg tror vi greide oss sånn passe bra.

Til tross for at alt gikk bedre i veiledningstimen og i lunsj-pausen så var det ikke bra nok å komme tilbake til klasserommet med dårlig luft. Jeg kjente jeg ble dårlig, så jeg måtte bare gå hjem.

Burde egentlig holdt meg hjemme i dag, men jeg orket ikke tanken på å bare sitte hjemme uten å gjøre noe. Det er jo kjedelig! Så da jeg kom hjem så sov jeg litt, men ikke så mye, også rydda jeg sånn ca hele rommet mitt, kasta alle klær på vask og litt sånn forskjellig små ting. Jeg synes jeg er en bra-syk person.

Dropper du skolen når du er syk? Når du bare er litt tett? Eller prøver du å gå på skolen, for å se om det blir bedre?

Jeg hadde egentlig en idé til hva jeg skulle blogge om, men istede ble det bare marit-er-syk- pjatt.


BABY.

edwartI helgen var jeg på Hamar. Jeg besøkte min bestemor og min bestefar, min tante og onkel, mitt søskenbarn og hans familie.
På bildet ser du det nye familiemedlemmet i mitt søskenbarns familie sammen med min onkel, babyens bestefar.
Jeg tror babyen skal hete Edwart. Helledussan, jeg ble så glad når jeg så han, så liten og så søt! Tenker storebroren hans er stolt. Jeg hadde aldri sett en så liten baby før, for vi har ingen andre i slekta som jeg har hatt muligheten til å besøke på sykehuset.
Det som irriterer meg da jeg var der, var at jeg ikke hadde fått lada opp kameraet, så det var nesten strømtomt, det vil si at det fokuserer litt dårligere enn normalt, og dermed fikk ikke jeg noen bra bilder heller.

Jeg er syk. Jeg har mista stemma mi nesten helt. Jeg har masse jeg egentlig burde lest. Jeg vil til Dombås.Jeg vil ha polaroid kamera. Jeg vil bli frisk, jeg.

DATASTOPP.

Nå drar jeg snart til Hamar for å besøke bestemor og bestefar. Det blir koselig, lenge siden jeg har vært der også nå. Og jeg skal ikke ha med noe data dit, siden jeg ikke gidder å drasse med så mye på bussen, så derfor blir det ikkeno blogging denne helga, men jeg kan nesten love dere at jeg kommer sterkt tilbake enten søndagskvelden eller mandag med bilder av oppholdet mitt, for kameraet mitt blir jo selvfølgelig med!
Jeg håper jeg får møtt den søte lille babyen også, Edward(tror det skrives sånn), som søskenbarnet mitt ble far til i går. Jeg gleder meg. Jeg liker babyer. Og gjett om jeg skal fotografere da,da? *happyface*

Kos dere. Det skal jeg.

polmarit

bestemor, meg og far på bursdagen min. hele to år.

img3578
middagen i dag. nammenam pizza. jeg elsker sterk pizza.

DUST IT.

dust20it
Jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe den dust it tingen i morgen. Har lest mye bra om den på blogger rundtomkring, og lurer på om det er noen her som har noen erfaringer med denne? Den skal vistnok gi volum til håret.

Jeg skal klippe meg i morgen og jeg gleder meg! Gleder meg til å få bort de slitte tuppene som legger seg akkurat slik de vil. Var ikke så dyrt å klippe seg heller.

Nå tror jeg at jeg må pakke om sekken min og legge meg. Ellers kommer jeg meg ikke opp i morgen, selv om vi starter senere, og jeg kan ta en buss som jeg kan gå på rett oppi her. Det er deilig det.

Nå håper jeg bare på at det trådløse nettet på dataen min snart kan funke på klasserommet. Og jeg har noe annet jeg må fortelle dere. Mobilen min holdt på å brenne oppi dag (tror jeg, ikke langt ifra ihvertfall), så kom ikke her å si at den telefonen er bra Ole, for det er den ikke. Ikke mot meg i alle fall. Meg og tekniske ting passer bare ikke sammen. Ihvertfall da, så ble batteriet mitt oppblåst, det passa ikke inn i telefonen min. Den bare spratt opp igjen. Og både telefonen og batteriet var så varmt at jeg trodde det skulle eksplodere. Dere har sikkert lest om telefoner og batterier som har eksplodert, og jeg trodde det skulle skje meg før eller i mattetimen. Jeg la fram batteri og telefonen min hver for seg på pulten slik at jeg kunne se om det utvikla seg til en brann. Vært bra typisk det.

Nå har jeg ikke noe mer å si. Ikke gidder jeg skrive mer heller, jeg er sliten. Ciao!

Mæssåm!

SKJERPINGS.

lindaiul copy
Foto: meg.

Jeg må skjerpe meg. Har glidd litt ut det med å poste bilder. Enda nå når jeg har en data som funker, nok til å laste opp bilder i alle fall. Og nå når vi har foto en gang i uken, så får jeg jo fler bilder jeg kan poste. Sådetså!

Jeg er sur. Jeg gikk glipp av sex and the city og paradise hotel i går! Noen fler program jeg burde ha fått med meg? Tingen er at jeg var ikke i form i går, så jeg la meg veldig tidlig og sovna med en gang. Dum som jeg er. Paradise hotel ligger vel ute på nett, så det kan jeg sikkert se på. Satc ligger jo ute det og, men men.
I kveld skal jeg ikke sovne. Søren, nå begynner jeg å få vondt i hodet igjen. Jeg tror jeg skal legge fra meg dataen igjen.

Hva synes du om bildet jeg tok i fototimen i dag? Modellen min er Linda, i klassen.
Og blogg vil ikke midtstille bare bildet mitt i dag, så da ble alt sånn. Tjohei.

Blogges.

FREDAG DEN TRETTENDE.

em
(breisfeis team lizm)


Man skulle nesten tro det, at sist fredag var den trettende. Det var den tjueniende.
(tenk på at jeg skrev dette innlegget på fredag.)

Dette må være det man virkelig kaller ulykke. Skikkelig ulykkesdag er det.
Emilie kommer snart. Hun har reist helt fra Dombås, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg sitter i Gjøvik sentrum og venter på at bussen hun er på skal komme. Jeg dro ned til Gjøvik en time for tidlig, med et uhell. Teite klokke. Uansett, jeg får vite at jeg må sitte her en time lenger enn hva jeg trodde. Bussen gikk ikke fra Lillehammer hver time i dag, noe vi trodde. Typisk.

22:00:
Jeg sitter fortsatt på bussholdeplassen. Nå kommer Emilie snart, men vi rekker ikke den nest-siste bussen hjem, så vi må vente en time til. Tror bussjåføren synes det er litt rart at jeg bare sitter her, bare sitter på skysstasjonen uten mål og mening. Nå er jeg skikkelig sulten, og kald. Alt er stengt, utenom statoil, kanskje. Orker ikke gå helt dit. Jeg og Emilie skulle jo kose oss med taco i kveld, og kanskje tv. Masse snakking. Vi ligger to timer etter skjema.
Nå kjørte nettopp en brannbil forbi, jeg kjenner jeg blir nervøs. Den kjørte med blålys, og jeg blir veldig nervøs for om det er hjemme det brenner. Den kom tilbake kort tid etter. Heldigvis.

Jeg har fått litt nytte ut av de tre timene jeg har ventet. Har tenkt masse. Fått ut masse følelser. Helt alene. Skulle gjort mye for å få grått på en skulder. Noen jeg hadde visst passa på meg. Det hjelper ikke å gjøre slikt alene. Jeg er ikke over deg, enda. Og det går hardt inn på meg på flere måter.

Nå har Emilie kommet, og vi er hjemme. Leiligheta har ikke brent ned, og alt er bra. Vi lager oss taco og koser oss. Jeg har savnet Emilie og våre samtaler.

PROFILBILDE.

emilie 02

På skolen i dag har vi fortsatt såvidt med websiden vi holder på å lage. Det er litt gøy, selv om vi bare gjør det grunnleggende enda, noe som er pretty simple. Jeg kan også informere om at jeg jobber med et nytt design til siden, men sliter med noen småting som jeg ikke har funnet ut av enda, men nå skal jeg prøve å ha god tålmodighet, slik at jeg lærer mer av meg selv. Det kommer etterhvert.

Jeg tenkte jeg skulle lage en nettside i POF (prosjekt til fordypning), med bildegalleri. Jeg tror det er vanskelig. Jeg hadde ikke peiling på et tema jeg kunne bruke innenfor foto. Har litt lyst til å ta masse portrettbilder, men aner som sagt ikke tema. Forslag?

Og noen har spurt meg om jeg kunne kjøre en spørrerunde, og nå når jeg først har det, så stiller dere meg ikke spørsmål engang! Still meg spørsmål her!

I morgen kommer Emilie (bilde). Jeg gleldeder meg!


Skole

ftterlina theamaritgrimasemartinemedia

thea copy


I dag har vi hatt det faget jeg har gleda meg aller mest til, nemlig foto. Det var vel ikke så vanskelig å skjønne heller. Ihvertfall, tre timer foto og det var sånn passe gøy. Jeg, Thea, Linda og Lina gikk først inn på doen for å prøve å ta noen bilder i vasken, også gidd vi ut å tok noen bilder i trappa. Skulle bare prøve forskjellige innstillinger og slikt. Gleder meg til vi virkelig begynner med noe skikkelig gøy, jeg!

Jeg har ikke noe veldig nyttig å komme med akkurat nå, eller jo! Jeg har vært og hørt etter polaroid kamera i dag, osm jeg har ønska meg i mange år. Helt siden de var populære egentlig. Var visst vanskelig å få tak i, men han duden skulle prøve. Håper han får tak i!

1. random føtter.
2. Lina og Thea.
3. det ser litt ut som om jeg vil drepe noen med det gliset mit. drittunge.
4. Martine. kjekk!
5. noen fra media i foto timen.
6. Thea. søt!Tudliduuu. Jeg vil ha kaffe latte btw.

BLOGGKOLL.

FØLG MIN BLOGG:

Följ min blogg med bloggkollGRATISMAKEUP.SE.Bli medlem og tjen egene poeng for å få gratis sminke.

SUR.

simenjonasemilieogmaritJeg er sur, grinete og lei. Jeg vil ikke dra tilbake til Gjøvik nå, samtidig som jeg har så utrolig lyst til det. Komme meg bort fra her. Helt bort. Ikke sånn bare i ukene, hele uka, helga og månedene. Jeg orker ikke være her på Dombås mer.

Festen i går var egentlig ganske flott, selvom noen ting også var veldig negative. En av de tingene var jo faktisk det hele festen var for, Jakop, som flytter til USA i et år. Blir lenge til jeg ser han igjen. Veldig lenge. Dessuten var det noen andre ting som ikke var så positive heller, men det synes jeg ikke det er noe poeng i å skrive om på internett. Hele verden trenger ikke få vite om det liksom.

Noen av høydepunktene derimot, var jo bla. at Red Trace spilte, og det var gøy. Fengende låter man bare må synge med på. de har desverre ikke myspace eller noen andre sider med musikken sin på enda, men det kommer nok etterhvert. Jeg har masa litt på dem. Høhø.

Om to timer setter jeg meg på toget. Tilbake til Gjøvik, bort fra elendigheta. Herlig.

Hurra for sippe-innlegg. Over og ut.

(Bilde: Jonas bakerst, Simen, Emilie og meg forran. 1.mai 08)

Bad girl

Jeg har ikke blogget siden jeg startet på skolen, så her skal dere få et kort sammendrag.

Vi er vel tjue elver i klassen, ikke alle har startet enda. Har blitt kjent med noen av jentene, og de virker veldig snille. Har vel blitt litt ekstra kjent med Thea. Er det rart? Hun er jo så god! Desverre slipper hun noen av fagene vi skal ha, som ikke er mediefag. Heldiggris. Har også blitt temmelig godt kjent med Martine og Linda.
Har ikke snakket med noen av guttene enda, virker som om de er mer en gjeng for seg selv. Vi har også starta såvidt med noen fag, har hatt matte, litt engelsk, norsk tror jeg og noen mediefag. Gleder meg mest til å komme igang med foto, rart, hæ? Nei.

Nå befinner jeg meg på Dombås. Skal på fest ikveld. Hadebra fest for en veldig god kompis som skal til USA i et år. Håper det kommer masse venner dit, som jeg ikke har sett på lenge. Det er alltid koselig! I dag så jeg igjen ene besteveninna mi, Mona, som jeg ikke har sett på snart en måned.

Nå er jeg trøtt og sulten så gidder ikke skrive mer. Jeg lover å poste noen bilder og skrive litt mer senere!

GJØVIK.

Nå har jeg flyttet til Gjøvik.
Det føles ganske rart, føles som om jeg bare er her på helgebesøk og skal hjem i morgen. Hvor er alle shoppingposene? Hvor er alle de nye tingene jeg alltid kjøper? Hvor er baggen min? Hvorfor er det så mange pappkasser her?
Joda, jeg bor her. Og det skal jeg visst gjøre en stund også.

Mandag blir spennende, men likevel litt skummelt. Kjenner jo ingen som skal starte i første klasse. Jeg vet bare om noen, men tviler på at de vet om meg. Det blir veldig spennende. Jeg har jo gleda meg sånn til å starte på ny skole, få nye venner. Starte på nytt. Men nå, nå sitter jeg her og savner alle folk hjemme. Alle folk jeg har hatt det så gøy med! Jeg sitter her og gleder meg til neste helg, da skal jeg hjem. Også skal jeg til Gjøvik, igjen.

But look at the bright side! Nå har jeg fått sett på bildene mine, og jeg holder ikke på å bli sinnsyk. Jeg mangler photoshop, men tviler på at jeg skal begynne å laste ned det til far sin data. Hah! Det skulle tatt seg ut gitt!

Jeg skulle liksom laste opp bilder her i sta, også plutselig så kom det opp femti sånne sider fra der man skal laste opp bilder til bloggen. Skummelt. *prøver igjen*.img2939
Kvar har du gøymd v
assdropane?
No som eg hadde kjøpt ny paraply og allting.


img2920


Look at my new skirt!
Want to wear it at some photoshoot with me?

img2942
Beste melkesjokoladen!

img2943
Ettusen syvhundrede og en krone og femti øre.

Nå gidder jeg ikke laste opp fler i dag, siden den dataen her er dødstreg. Jeg savner min laptop alot!

Kanskje gidder jeg å laste opp noen flotte bilder fra Sunne i morgen, eller på mandag. Vi skal nemlig på middagsselskap i morgen. Lurer på om jeg liker ertesuppe. Jeg håper det!

Liker du ertesuppe? Og hva skal jeg finne på i morgen?

FOTO.

Jeg gleder meg litt til helgen. Da får jeg kanskje sett på bildene mine, noe jeg gleder meg så ufattelig mye til! Da får dere kanskje endelig se noe av mitt verk igjen, om dere har lyst selvfølelig. 

Så siden jeg skal freshe opp med litt bilder snart igjen, lurte jeg på om det er noe annet jeg burde ordne på i bloggen? Hva skal jeg skrive mer/mindre om? (Jeg kommer helt sikkert til å skrive mer om foto når jeg får en data som funker igjen, og kanskje nye foto oppdrag)

Dessuten har jeg tenkt lenge på å ta et selvportrett hver dag fra jeg flytter til Gjøvik, og en stund framover. Dette trenger selvsagt ikke være bare av fjeset mitt, men meg liksom. Det er jo utallige måter å ta selvportrett på, og jeg blir glad for idéer. Etterhvert kommer jeg til å sette dette inn i album. Hvor koselig kan det ikke bli å se på dette senere? Når man blir gammel for eksempel.  

En annen ting jeg har tenkt på er å finne et tema som jeg kan bruke andre mennesker til, å ta et bilde hver uke. for så å samle det i et album. 

Hva synes dere om disse idéee mine?


GAL.

Jeg begynner å bli gal! Jeg har masse bilder på kameraet mitt som jeg ikke tørr ta over på dataen i frykt for at hele dataen skal spise de opp, dessuten får jeg ikke redigert noen og DET irriterer meg! Hva er sjangsene for at de to dataene vi har i huset skal klikke samtidig?! For dere som ikke har fått det med dere, så har jeg en stasjonær data også som ikke skjermen funker på. Den er bare svart. Noen som vet hva jeg kan gjøre? 

 

Jeg har brukt en hel dag på å sikkerhetskopiere bilder på cd'er, men aner ikke om det faktisk funka. Det får vi se når jeg kommer meg til Gjøvik. 

Btw, jeg har sett på hjemmesiden på gjøvik vgs i dag, og er det noen som kan si meg hvor jeg finner den gymsalen vi skal møte opp i? TAKK! Jeg er litt lost, nemmelig. Og jeg blir glad om noen som skal starte på gjøvik vgs 1 sier ifra :) Spesielt media .
 

Dessuten har jeg vært i banken med sparebøssa mi i dag og der var det 1701,50,-! JEG ER RIK! Derfor vil jeg på napoli å kjøpe pizza, men er jo ingen som vil bli med meg :(

Beklager for kjedelige innlegg og veldig lite blogging. Jeg blir deprimert av disse dataproblemene.


FRIENDS WILL BE FRIENDS.

 
Jeg fant noen bilder som funka å laste opp :D

 

 maritam16mai08
Meg og søte Anne Marie på 16.mai (?) hos Jørgen. 

 

bilde050
Sigrid, meg og Mona på en fest for lenge siden. :D

 

cimg1836
Cecilie, meg, Karoline og Emilie på shopping på Otta :)

 

dsc00224
Meg og Mona :D

 

dsc00772
Christina og meg for et år siden.

 

imgp2246
Hvor bleik kan man bli av en busstur og kamera med blits? (Emilie og meg.)

 

jonas meg mona
Jonas, meg og Mona. Foto av Jakop. Måtte jo ta bilder på den nye fine moskusen vår :-)

 

maritogemilie
Emilie og meg på konftur i Trondheim. 9. klasse.

 

meg og christina
Meg og Christina for leeeeeeeenge siden. Kjenner du meg igjen?

 

meg og christina sol
Meg og Christina.

 

megogchristinacopy1
Christina og meg for lenge siden. hahaha!


 


SIRKUS.

Jeg synes jeg har vært flink i dag. Jeg har kasta en søppelpose der det bare var gamle sminketing, femten smykker, fire armbånd, to par sokker, en t-skjorte, tre gamle parfymer der det bare var igjen en liten dråpe og masse papir!

Dessuten har jeg vært på sirkus, spist sukkerspinn, pakka parfymer jeg kan klare meg uten i en uke og andre toalettsaker jeg ikke har stort behov for på en uke. Det er faktisk ti dager til jeg flytter. Da har jeg ingen planer om å bo hjemme hos mor mer. Om jeg ikke bråbestemmer meg for at jeg ikke vil bli noe innen foto og begynne på studiespesialisering da. DA skal jeg bo hjemme hos mor. Men det kommer ikke til å skje. Dessuten har jeg bestemt at om jeg ikke trives på gjøvik, vil jeg prøve å flytte meg til Vinstra. Vi får se.

 

Her kan du jo se hvor mye jeg fikk gjort på dagens gjøremåls liste:

- pakke.
- rydde.
- fotografere.
- prøve å redde flere bilder fra dataen.
- gå på sirkus.
- blogge.
(forhåpentligvis et blogginnlegg med bilder, om jeg får til!)

 

Fotografering frister ikke når jeg ikke får gjort noe etterarbeid med dem :|

 

Jeg streka over blogginlegg med bilde, fordi jeg sitter og laster opp bilder i en annen post som kommer snart : )

 

Stay tuned. Puss.

 

Katy Perry - I Kissed A Girl


PRENUMERAR DU?

Vil du følge min blogg med bloggkoll? Trykk her også trykker du på "prenumerera".
Takk : )
p.s. du kan også legge til din egen blogg på listen, om den ikke er der fra før slik a andre finner bloggen din.

DAGENS TO DO.

- pakke.
- rydde.
- fotografere.
- prøve å redde flere bilder fra dataen.
- gå på sirkus.
- blogge. (forhåpentligvis et blogginnlegg med bilder, om jeg får til!)

 

Stay tuned. 

 

Amy MacDonald - Mr Rock And Roll.


FINN.NO?

jeg sitter her og småpakker litt til flyttingen, også har jeg nettopp kastet MASSE smykker og stæsj, men jeg fant et rosa smykkeskrin jeg fikk når jeg var liten, armbånd og smykker jeg tenkte kanskje jeg skulle prøve å selge for en billig penge. Hva synes dere? Kanskje jeg legger til noe mer også, etterhvert som jeg finner mer ting jeg ikke har bruk for, og aldri er brukt.

 

Kan jo ikke skade å få ihvertfall litt igjen for det, isteden for å bare kaste det. Sikkert noen som vil ha et rosa smykkeskrin til ei lita jente, tror dere ikke?


BAD NEWS.

Jeg er lei meg. Jeg legger meg snart ned på golvet og hyler.

 

Dataen min er ødelagt. Ihvertfall livstruende skadd. Den tviholder på alle bildene mine, og minnene mine, ikke minst! ikke snakk om at jeg skal få ta noen back-up nå nei! For jeg har nemlig vært så lur å ikke hatt back-up jeg. Glup, hæ?

Dessuten det ingen som sier "Ja! Selvfølgelig vil jeg fikse dataen din slik at du ikke legger deg på golvet og hyler! Jeg kommer med en gang". Neida. Slike folk finnes ikke, tror jeg. Må jeg virkelig ty til elkjøp? De kommer til å si "næææh, kan ikke fikse dataen din, vi må sende den på reprasjon og være sikre på å ødelegge alle minnene som er i form av bilder." Jævla dritt. Nå er jeg sur.

 

Det gjør det ikke stort bedre at den stasjonære dataen heller ikke funker. Hva skal jeg gjøre?

Derfor kom det ingen innlegg i går med koselige bilder fra ferien. :(


DEAD OR ALIVE?

Jeg er død inni meg. Tappet for all energi. Jeg har vært i Sunne på camping i en uke nå. Det tapper mye energi å ikke få sove i en god seng. 

 

Uansett, jeg skal skrive et innlegg i morgen, og kanskje putte på noen bilder. Blir dere glade da eller?


PAKKING.

I morgen er det treståkk :D jeg gleder meg! 

Treståkk er e n lokal festival for lokale band og slikt. Selvfølgelig er det den dagen jeg drar på ferie. TYPISK! Jeg skal være til klokken seks da. 

 

Jeg sliter med akkinga, igjen. Det er noe av det kjedligste jeg vet, og jeg aner ikke hva jeg vil ha med meg, slik at det ikke skal ende med at jeg ikke bruker halvparten engang. Jeg får aldri til å pakke akkurat passe. Blir enten for lite, eller for mye. 

 

Forslag til hva jeg kan ta med? :)

Jeg skal bo i Sverige på campingsplassen i Sunne i en uke eller noe.

 

 

SE PÅ MEG DIN FJOLS.  du er så flott.


BURSDAG.

Nei, ikke jeg som har bursdag (uheldigvis), men min bestevenn, Mona!

I går feira vi bursdagen hennes, litt. Hun skal feire den en gang til på den lokale festivalen, trestokk som er i morgen (dere burde komme om dere har sjangs. Masse lokalband).

Det var koselig. jeg ar desverre ingen bilder fra der å vise dere, siden jeg glemte kameraet hjemme, men jeg har minnene mine i hodet, og det holder lenge for meg :)

 

Om dere vil gratulere henne så heter hun monun på nettby. høhø.

 

 

cimg1853

 


PLEASE SAY YOU LOVE ME TOO.

Dagen starta med at mor kom å rista liv i meg, nesten. Jeg var halvvåken når hun kom inn på rommet mitt i halv to tiden. Siden jeg fotsatt var trøtt og slien gadd jeg ikke stå opp, så da fikk dataen min gjennomgå, igjen.

Så dagen har stort sett gått med i Celine Dion, One Tree Hill, Mr. Bean og matspising. Eller godterispising om du vil.

 

Det jeg egentlig har lyst til å fortelle dere om er en episode som skjedde i går. Min tante og onkel som bor ved Hamar skulle komme på besøk. i den anledningen gikk jeg ned til sentrum for å vente på de da de skulle komme om ca en halvtime.

En samtale med søte Cecilie og en brus senere gikk jeg til Frich's kaféteria for å se om de var der, men det var de ikke. Så når jeg var på tur ut igjen møtte jeg i utgangsdøra altfor masse folk, utlendinger selvsagt. Så jeg prøvde å trenge meg imellom de, for de lukta svette og dritt, så jeg hadde ikke lyst til å stå midt inni der stort lenger.

Heldigvis for meg var det ei engelsk dame som også var på tur ut, så jeg fulgte etter henne ut for å gjøre det enklest mulig for meg selv. Så var det noen som kom borti meg så jeg ble pressa litt lenger fram enn planlagt så jeg dulta borti den engelske kvinnen. Hun snudde seg og så skikkelig surt på meg og sa noe fort og hysterisk som jeg ikke fikk med meg, mens jeg gjorde et desperat forsøk i å si noe som "oh, I'm sorry!".Hun snudde seg og gikk videre og tror du ikke jeg ble dytta inni henne en gang til'a? Joda, denne gangen ble hun enda sintere, og mitt forsøk i å si beklager på engelsk ble bare hundre ganger værre. 

 

Hun trodde sikkert jeg prøvde å stjele, selv om jeg var veldig opptatt med å ha begge hendene mine på telefonen, lommeboka og solbrillene mine forran meg. det hele endte godt og jeg unngikk å gå inn der mer den dagen, selv om jeg måtte gjøre det senere på dagen da tante, onkel, bestemor, mor og meg skulle spise middag der. Heldigvis var det ikke så mange folk i gangen der da, som jeg kunne ha stjelt noe ifra med mine tydligvis usynlige hender :) 

 

Har det skjedd noe dramtisk i hverdagen din i helgen?


HVOR ER VANNET?

Hvor har vannet gjemt seg?

Hvor er, hvor er, hvor er vannet? Hvor er, hvor er, hvor er vannet? Hvor er, hvor er, hvor er vannet? Hvor er vannet nåååå?

Det kommer ikke en vanndråpe ut av springen, dusjen eller doen. FLOTT. Jeg trenger vann. Jeg må ha vann. Æsj, jeg må ha vann. NÅ.

 

Dessuten så må jeg på jobb om tre kvarter. VIL VIL IKKE :( Men Emilie skal ligge her i natt, tror jeg skal tvinge henne med på litt foto tagning. Stay tuned for pictures :D

 

Puss på er. : )

 

EDIT:

Er det litt gøy at vannet kom igjen rett etter at jeg hadde skrevet dette? HAH! Ble redd nå ja. Turte ikke annet. Det visste jeg ville denge det om det ikke kom tilbake, nemlig :)


NÅ ERRE NATTA.

Jeg er sliten. Sosa rundt i Lillehammer i hele dag. Svidd av litt for mye penger også. Mamma skulle aldri gitt meg de pengene før vi reiste. Okei, det var bra hun gjorde det, for jeg fant så masse fint! Noe måtte jeg late som om jeg ikke så for jeg hadde ikke samvittighet til å kjøpe det, Men jeg fikk jo med meg en del hjem da:D

Stay tuned tomorrow for pictures :)

 

I morgen har jeg også lovd mor at jeg skal rydde rommet mitt, kanskje vaske hyller og sånt også, om jeg gidder. Jeg synes ikke det er rotete her jeg. 

 

Jaja, om jeg skal få gjort noe i morgen burde jeg legge meg. Føler at Celine Dion sanger kaller på meg nå. Da er det på tide å legge seg. Det er hærlig å sovne til :D

NATTA!


SPILL.

 

12

 

 

Nå har jeg runda dette spillet, og har ikke noe gjøre siden tydligvis ingen har et liv og er fyllefanter på dansegalla'n på Sel. Selvfølgelig har jeg et mye bedre (og sosialt) liv her alene med dataen min. :)

 

Noen forslag til nye addictive spill på nett? TAKK!


CAN YOU SEE THE RAINBOW?

rainbow

 

Foto: Meg.

 

Seriøst. Jeg greier ikke å slutte å tenkte på han. Jeg drømmer jo om han hver eneste natt, tenker på han dagen lang, og jeg får han ikke ut av huet mitt! Hvordan kan det gå ann? Jeg kjenner han jo såvidt, men de gangene jeg har snakka med han har vært fantastiske. Han virker så god. Hvorfor kan jeg ikke bare kjenne han, å vite at han kanskje bryr seg litt ekstra om meg også? Hvorfor kan ikke jeg få vite at denne gangen kan det funke uten at han stikker av? Jeg vil vite det. 

Jeg flytter jo snart. Ganske langt bort, hva vil da skje? Kommer det ikke til å skje? Jeg er lei. Lei av at ting ikke vil gå min vei noen gang. 

 

Sånn, da har jeg fått ut litt frustrasjon. Nå kan jeg heller fortelle om noe hyggelig. Emilie ringte meg i går og lurte på om jeg ville bli med i Dombås å kjøpe is. Det ville jeg selfølgelig. Jeg elsker is! Etterpå så vi litt på noen kjekke gutter som kom forbi, men jeg greide jo ikke å tenke på noe annet enn, ja du vet. Vi leide også film som vi så her hjemme. One missed call het den. Den var egentlig litt skummel, eller ekkel. Whatever.Jeg likte ikke den ringetonen. Den var creepy! Også måtte han kjekke politimannen dø. Æsj. Det skjer alltid.

 

Dette er min siste fridag på tre dager. Skal jobbe fredag til søndag. KJEDELIG!   

 

Nå tror jeg at jeg skal finne på noe smart. Som å rydde rommet mitt foreksempel. Det ser ikke ut.

 

Blogges!


MINNER.

minner

Bestemor, meg på to årsdagen min og pappa.

Jeg sitter å ser på gamle bilder, minner. Det er så masse minner. Så mye gøy man har opplevd. Så ye jeg savner. så mye jeg ikke satte nok pris på. Så var det borte.
Kan ikke du fortelle om ett minne? Hva som helst? Kanskje din "barndomskjærlighet", besteveninna/bestekompisen di osv. Det er så koselig å lese :)

MUSIKK?

img2121 copy

Foto: meg.
(bildet er ikke så uskarpt, egentlig.)

Det regner. Det regner utrolig mye. Jeg har bare sittet inne å kjedet meg i hele dag. Okei, ikke bare kjeda meg da. Har jo sovet til halv tre, spist deilig wok, sett på regnet (hurra! ><) og surfet rundt på internettet. Jeg har jo fått laget meg ny mailadresse som jeg kan publisere uten å bli stemplet som den største fjortizzzen på jord.

En annen gøy ting jeg har gjort er å sitte å glo på denne siden. Den er genial! Så utrolig masse fine bilder, inspirasjon and so on. Dere burde ta dere en tur dere også!
Dessuten har jeg hørt massemasse på musikk i det siste. Mer en før. For jeg har funnet en del sanger jeg liker, og ikke er lei av, enda. Jeg kan poste noen youtube videoer senere.

Nå skal jeg sitte her å vente på all fanmailen jeg kommer til å få inn på den nye mailen. Nei. Jo. Nei. Tulla! Jeg skal bare vente på at det slutter å regne, sånn at jeg kan gå ut. Jeg vil ikke ut i regnet i dag. Det frister ikke.

Blogges!

JOBB.

Da må jeg dra på jobb. Jeg vil være hjemme, ligge ute å sole meg! Kommer ikke til å bli brun i sommer, jeg.

Jaja, ønsk meg lykke til. Har på følelsen at denne dagen blir stressende.

Blogges!

MENINGSLØST.

Som Drea nevnte i ett av sine innlegg i går, mange innlegg blir skrevet og bare lagra i arkivet. Totalt meningsløse innlegg man skriver bare for å skrive noe. Et innlegg som aldri blir publisert. Jeg har masse sånne innlegg. Skriver lange innlegg, men vil ikke poste de. Jeg føler ingen vil ha nytte av å lese de. Ikke at dere lesere nødvendig har noe nytte av noen av innleggene mine, men bare leser de fordi dere ikke har noe bedre å gjøre. Har jeg rett? Eller hender det jeg skriver noe dere drar interesse av? Noe må det jo være siden dere leser bloggen min? Ihvertfall bare følger med, litt. Jeg ser dere i statistikken, jeg vet dere er der. Men dere er forbanna dårlig på å vise at dere har vært her, offentlig.

Jeg har ikkeno å blogge om, egentlig. Det skjer ikke noe om dagene, bare chilling. Kjedelig.
Nå lyver jeg, litt. Det skjer noe. Som at jeg var med å red meg Emilie i dag. Vi både trava og galopperte(?). Tenk det. Jeg galopperer. Det var egentlig første gangen i dag, jeg ikke var så nervøs for å ikke å falle av hesten. Vet ikke hvorfor.
Dessuten har jeg sett noe fint i dag. Jeg blir glad hver gang jeg ser han. Det må jo bety noe? Er jeg litt betatt? Han har så fine øyne, jeg elsker å se på de. Jeg kjenner han jo ikke engang. Bare snakka litt liksom. Jeg er rar. Følelsene mine er teite, og kommer alltid på feil tidspunkt. Jeg skal jo flytte snart!

Huhei, dette ble et innlegg med masse tekst. Sårri lissåm. :)
---
JEG ER GLAD.

DØD.

Jeg har ikke fått blogget på superlenge nå, liksom noe skikkelig innlegg. Jeg har ikke nett på dataen min, og jeg må sitte på onkel sin, så jeg orker aldri å sitte her lenge nok til å få et passe bra innlegg. Derfor har jeg ikke blogga på år og dag.

Det jeg kan fortelle kort og godt er at jeg har fått ny telefon. SE W890i^^
Jeg kan komme med en bedre oppdatering i morgen eller noe, når jeg kommer hjem.

Imens har jeg ca 400 nye blogginnlegg på bloggkoll som venter på meg. Hurra...
Jeg tror jeg må korte ned den lista litt.

:D

Jeg er bare glad. GLADGLADGLAD.
Selv om det her var tidenes dårligste avslutning, og at lærerene ikke gidder å tenke på at jeg har en sykdom, så var det faktisk en bra kveld!

Det med sykdommen har egentlig vært tema i 10 år på grunnskole. Jeg har cøliaki, noe som ikke lærerene gidder å tenke på. I dag var det skoleavslutning og det var masse kaker og godsaker, noe som selvfølgelig frista litt. Tror du det fantes en smule der som var glutenfri? Selvfølgelig ikke! Sånn har det vært i alle år. Har jeg ikke virkelig kjempet for å få noe å spise på en sånn sammenkomst med skole, så har jeg heller ikke fått noe.
Skal det være sånn? At selv om jeg har en sykdom, må jeg ha med mat fra hjemme, når andre får alt fra skolen?

Nå er jeg så lei det der at jeg kan hoppe i taket. Jeg håper det blir forandring på sånne ting i de neste årene. Virkelig. Håper også det er flere med cøliaki i klassen min, slik at jeg kanskje ikke blir helt glemt. Jeg er lei av det.

Det var jo ikke det jeg skulle snakke om da. Jeg er jo glad :D
Ferdig med 10 års grunnskole. Og jeg fikk fire på eksamen, kan ikke klage siden jeg trodde jeg kom til å få to eller noe sånt. Oooog jeg fikk to roser. Jeg elsker roser!
Selv om selve avslutningsfesten var veldig crappy fordi alle i klassen, nesten, drar på en fest som holdes av en ikke alle i klassa kjenner, og liker sikkert. Er ikke det litt teit? Så jeg var med Robin, Morten, Anne Marie og Eirik. Vi hadde utflukter på dombåshaugen og i tyskerhula (pingler!) og diverse.

Jaja, nå er jeg trøtt, og jeg skal dra i morgen. Hadetbra!

SNART LEIR.

Nå nærmer leiren seg med stormskritt og jeg sitter her og prøver å tenke ut hva jeg skal ha med. Jeg skal jo ikke rett hjem etter leiren er ferdig, så må ha med meg noen ekstra klær.

Jeg har så lyst til å shoppe nå at jeg går snart i taket! Angrer på at jeg ikke fikk shoppa mer i Ålesund. Hadde rett og slett ikke samvittighet til å handle mer. Jeg shoppa for femhundre kroner, da. Men fikk bare en kjole, to skjørt og ei joggebukse utav det. Kjøpte jo mat og sånn i tillegg også da. Det ene skjørtet kan dere se i dette innlegget, og kom gjerne med tips til overdel og annet tilbehør. Jeg er dårlig på sammensetninger av klær!

Jeg tror jeg bare blogger en gang før jeg drar, jeg har ikke bestemt meg for om jeg tar med meg dataen min, så. Hva vil dere jeg skal blogge om i morgen?

SPØRSMÅLSRUNDE 01

Spørsmålene er litt blandet, og delt inn i grupper for det ble litt rotete. Håper det funker.

FOTO:

01. Hva liker du best å ta bilder av?
Blomster, hunden min (selv om hun ikke er særlig fotogen av seg), solnedganger og annen natur, vann og jeg har blitt veldig glad i å ta bilder av vennene mine som jeg misbruker som mine modeller : )

02. Når begynte du med fotografering?
Jula 07 fikk jeg mitt første digitale kamera. Jeg begynte såvidt da, men det ble ikke noe sånn kjempe mye utav det. Jula 08 fikk jeg tilbud om å kjøpe søskenbarnet mitt sitt canon speilrefleks kamera siden han hadde et annet et som han brukte til sine fotooppdrag. Så jeg har vel drevet litt mer serøst med foto i ca et halvår.

03. Hvilket kamera har du?

Jeg har to.
- Casio exilim ex-z75 ( det jeg har hatt lengst, selv om det her er en oppdatering av det første jeg fikk fordi det ble ødelagt).
- Canon EOS 10D (det jeg bruker til foto- oppdragene og diverse andre bilder. Ikke så gøy å gå å bære på overalt så det holder seg mest hjemme).

04. Kan du legge inn det fineste bilde du har tatt? :)
Det fineste? Jeg greier ikke helt å bestemme meg, men kanskje dette?

torun 2007 marit copy


SKOLE OG UTDANNING:

05. Hvilken linje/skole går du på?
Dovre ungdomsskole. Har planer om å starte på vgs på gjøvik - media neste år :)

06. Hva er drømmejobben?

Som de aller fleste som kjenner meg vet, har jeg en gigantisk drøm om å bli fotograf. Det har dere kanskje merket litt utav bloggen også? Meeeen, det er mange forskjellige veier å gå innenfor foto-yrket også. Pressefotograf er en av de veiene jeg har lyst til å gå. I senere tid har jeg også tatt noen bilder av diverse "modeller", noe jeg har trivdes godt med, og top model hjelper jo ikke akkurat med å ta bort den følelsen. Så jeg er ikke helt sikker på akkurat hva innenfor foto-yrket jeg vil bli. Bare jeg får bruke kamera er jeg nesten fornøyd.
 
MEG OG MITT:

07. Hvor høy er du?

En ting er sikkert. Jeg når ned til bakken, og jeg når nesten opp til det jeg vil også. Jeg har plutselig blitt høy. Sånn helt plutselig. Alle vennene mine som tidligere har vært ca et ansikt høyere enn meg er nå lavere enn meg. Kult, hæ? Men jeg er 1.68 tror jeg. Eller var det 1.78? Nå er jeg ikke helt sikker. Jeg vet bare at jeg er høyere enn mor (:

08. Hva er det gøyeste du vet i hele verden?
fotografering, snowboarding, reising, hunden min. Det jeg kom på i farta.

09. Hva liker du med deg selv?
Utseendemessig? Øynene mine tror jeg. Eller kanskje ørene?
Jeg liker også personligheten min temmelig godt. Selv om jeg skulle ønske jeg hadde vært litt mer utadvendt :)

10. Favoritt film?

Jeg ser faktisk ikke så ofte på film lenger, men titanic er nok en av favorittene!

11. Favoritt sang?

Akkurat nå er det animal alpha med bundy.

12. Det beste du får å spise?
Wok og lasagne :D

13. Det flaueste du noen gang har opplevd?
Jeg har ingen anelse, faktisk!

14. Ditt beste barndomsminne?
Det må nok være nr jeg og besteveninna mi, Mona, lekte i lekestua vår og når vi lekte butikk, bygde hytter og lekte med dukker på rommet mitt. :)

15. Hvor er den beste plassen i verden?
Godt spørsmål. Jeg har ingen anelse, faktisk. Jeg tror det må være et sted i skogen. Med masse blomster og kanskje en liten bekk eller elv. Der man bare kan sitte og tenke i evigheter, alene. Jeg tror det er det beste stedet i verden.


SHOPPING OG KLÆR:

16. hvilken skostr bruker du ?
Det varierer litt. Fra 37 til 39. 39 pleier å bli litt for stort, så bruker som regel tjukkere sokker i dem, sånn som om vinteren. Jeg skjønner ikke, plutselig en dag var alle skoene mine supersmå :( Jeg hater store føtter.

17. Hvilket klesplagg er du mest stolt av ?
Det tror jeg må være et plagg jeg kjøpte i dag. Eller to? Jeg greier ikke helt å bestemme meg for om det var et mini-skjørt som er litt sånn old-fashion sak fra bik bok, eller en posete kjole fra carlings. Det må nok bli et av de plaggene.

18. Hvis jeg hadde gitt deg en tusenlapp , hva hadde du brukt den på ?
Jeg hadde nok brukt den på nye sommerklær. Og så hadde jeg spart litt av det til nytt foto utstyr.

19. Hvis du kunne fått gavekort på 2000,- på hvilken som helst butikk i oslo , hvor hadde du gått først ?
Jeg har ikke vært i oslo og skikkelig shoppet uten mamma eller pappa før, så jeg kan ikke si jeg er utrolig kjent der, men jeg tror jeg kunne greid å bruke opp de pengene på bodymap, shopgirl (?), h&m også var det en sånn jævlig snasen butikk jeg var inne på engang da jeg var blakk som jeg godt kunne trengt totusen kronerpå. Carlings er jo også en butikk det er lett å svi av noen penger i. Okei, jeg går for carlings, jeg finner alltid noe jeg har lyst på der som jeg aldri har samvittihet å svi av pengene mine på.

20. Finn ett plagg på hm du kunne tenkt deg , og lim inn som svar :)
Jeg elsker h&m! Bare ett? Vanskelig!
Jaokei, dette var hva jeg fant for øyeblikket på siden til hm. Det er sikkert en kjole jeg ikke har sett på i butikken, men jeg likte den på modellen. Spørs om jeg må ta meg en tur å prøve den selv.

ml6400061125r63473BLOGG/DIVERSE:

21. Hvorfor blogger du?
Jeg har nok ikke no fornuftig svar på det her, men var vel fordi jeg begynte å lese andres blogger og tenkte det så litt gøy ut. Trodde jeg kom til å slutte etter en uke eller to uansett, så hvorfor ikke prøve det? Her sitter jeg enda, og har ingen planer om å slutte. Jeg synes blogg er gøy, tidsfordriv og bare å ha et sted å skrive ned ting når man føler for det. :)

22. Har du noen faste blogger du bare må lese hver dag? I såfall, hvilkne?
Håhå, jeg har mange! Jeg er en ivrig bruker på bloggkoll, så de fleste bloggene jeg følger med på ligger inne der, men noen av de :
- drea.blogg.no
- caffelatte.blogg.no
- lovestain.blogg.se
- lisaplace.devote.se
- toroborgen.blogg.no
- sonjadude.blogg.no
- emelieohlsson.blogg.se

KJEDING PÅ G.

Jeg kjeder meg noe utrolig.
Så tenkte siden besøkstallet har steget kraftig de siste dagene, at kanskje noen lurer på noe ved meg? Jeg synes dere som titterinnom her er sykt dårlig til å kommentere, så det her er jo en sjangs til å bare spørre om noe totalt meningsløst, eller kanskje noe med mening? Whatever. Spørr meg :D

Om det blir noen spørsmål i det hele tatt av det her kommer svarene mest sansynlig i løpet av uka i eget innlegg :)

MAKEOVER.

Hannah ville hjelpe meg med å lage nytt design til bloggen min, så ikke bli sjokka om det ser litt rart ut her til tider. Jeg tror jeg tar en pause i bloggingen til makeoveren er ferdig. KANSKJE.


Ciao!

RISOTTO.

bladdraape

Her sitter jeg og nyter risotto gryten min mor laget til meg (den beste billigbrusen jeg har smakt), den sola som såvidt titter fram bak skyene og american idol. Hun som sang nå var utrolig flink. Herre min hatt. Det var andre saker enn den norske versjonen av idol det tenker jeg. Han som synger nå er ikke så dårlig han heller, for å si det sånn.

Nå har jeg bare lyst til å løpe ut å ta masse bilder, men lyset er crappy og kameraet er strømtomt. Perfekt. Så da har jeg ikke noe annet valg enn å sitte her med risotto'en min, Nam! Til tross for dårlig vær og tv-slave dag, så har jeg vært ute en liten tur med kameraet da. Herre, jeg har jo ikke tatt bilder på år å dag, og det gjør meg hysterisk. Bildet over tok jeg tidligere i dag, men fokuseringa funka nesten ikke fordi det var igjen minimalt med strøm, derfor ble det teit, men jeg viser det til dere uansett ( kan jo ikke akkurat si at blogg.no gjør kvaliteten bedre).

I morgen er det tilbake på jobben, dag to. Jeg håper for all del at det ikke blir like travelt som sist. Det var forferdelig. Jeg liker meg best i oppvasken, tror jeg. Har jo ikke gjort noe annet enda, men matlaging er jeg heller dårlig på, og om jeg skal stå i kassa på en travel dag, herre min hatt.

Ha en forsatt fortreffelig dag. Ciao!

Question:
Hva er den beste billig brusen du vet om?

NY MOBIL?

Jeg trenger virkelig en ny mobil. Jeg har merket i det siste at det er
ikke alle meldinger jeg får eller ikke får sendt. Dessuten er ikke
ringinga helt frisk heller.

Poenget mitt er at pappa er også på utkikk etter ny telefon, og han
tilbudte seg å kjøpe en telefon til meg, dersom den ikke er altfor dyr,
men jeg trenger rett og slett bare tips til gode telefoner. Helst sony
ericsson
.

Takk for svar :)


SISTE TUREN

I går hadde 10. klasse den aller siste turen sammen. Enda så var
ikke alle med. Skam dere! Neida, eller jo. Kanskje litt. Uansett så
var det veldig kos og være med hele klassa igjen. Det skjer bare
på fest (ikke det at alle er der heller).

Etter vi hadde gått langt og fått pølser på toppen så gikk vi ned igjen.
Eller, Ann Helen, Ragnhild, Camilla og jeg gikk ned sammen. Gjett
hva vi greide å gjøre? Gå oss bort i skogen. Når vi først kom på den
veien vi egentlig skulle gå ned, gikk vi oppover igjen. Heldigvis for
oss møtte vi læreren vår som sa at vi skulle gå nedover. Haha. Tenk
om vi bare hadde gått oppover da? Aldri kommet oss hjem jo.

Jeg slenger med noen bilder jeg tok med mitt supre casio kamera.
De er  ferske fra kameraet  også, så ingen redigering av  noen slag
har forekommet.
cimg5477 
cimg5482 
cimg5488  
cimg5491 
cimg5534 
cimg5535 


Siden sist jeg snakket med dere har jeg klipt håret mitt (noe som
bare Camilla legger  merke til  av seg selv), hatt fri  idag og  ikke
gjort noe nytte for seg. Nå regner det. Hurra!


REGNBUEN?

vannsprederI hele dag har det vært sol og passe varmt.
Selvfølgelig, når  mor og jeg skal lage mat,
joda, da begynner det å regne som bare det.
Det virka  som om himmelen ble enig med
seg selv at nå skulle den åpne seg skikkelig
å slippe ned alt den hadde av regn mens vi
spiste. Tror du ikke det stoppa å regne med
en gang vi var ferdig'a? Japp!

Sola kom  såvidt fram på slutten av regnet,
men da burde det jo ha vært  en regnbue et
sted, right? Neida. Jeg som tenkte jeg skulle
ta et fint bilde av en stor og fin regnbue. Dere
får nøye dere med et bilde av vannsprederen
vår fra i forrigårs.

Jeg har forresten fått en minnekortleser som funker. Helt utrolig vettø. Så nå kan
jeg endelig laste inn bilder på dataen min igjen. Flotters!  Så da tenkte jeg at jeg
kunne prøve å lage et innlegg med noen av bildene jeg har tatt i det siste, nå har
dere jo sett vannsprederen, øyet mitt og  kjolen min, men believe me, det finnes
over 500 bilder til å ta av : )

Question:
Har det regnet der du befinner deg nå, i dag?

PACIFIC BLUE OG VANNKRIG.

Jeg våknet plutselig opp ved siden av emilie i dag tidlig. Enda kom
vi oss ikke opp før i halv to tiden? Da var det altså så varmt ute, at jeg
måtte flykte til skyggen. Det er varmt det.

Jeg og Emilie fikk også med Christina, Joakim og Martin (etterhvert
Marte og Hanne)  på vannkrig. Jeg ble mildt sagt bløt. Det ble vel alle
egentlig. Vi kunne ihvertfall fylle opp en bøtte eller to, kanskje.

Dagen resulterte kort og godt i litt soving, masse sol, masse vann og
en løpende rød tomat som da er meg. Det er faktisk førte gang jeg har
blitt skikkelig solbrent! Det er kjipt.


Good night småkids.

NASSE NØFF

"tenk om et tre veltet og vi var rett under det?" sa Nasse Nøff.

"tenk om det ikke veltet" sa Brumm da han hadde tenkt seg om en stund.

 
Det her ler jeg og Emilie av. Gjorde du?

STEKT FLESK

Nå er det jammen meg ikke lenge til eksamen er ferdig. Complete.
HÆRLIG!

Jeg har ligget ute å stekt (flesket... Eller ikke) meg i sola i hele dag,
nesten. Bortsett fra da jeg og Emilie var slemme mot Dan og hadde
en liten mini vannkrig, igjen. Han synes det var litt gøy selv, da. Vet
det nok. Også kom ene læreren vår og prøvde å stjele all morroa
med å ta vannflaskene våre, men neida. Han greide det nok ikke.
Heldige oss. Hvor godt er det ikke med lesedag? Der man kan
gjøre akkurat hva man vil? Gå akkurat hvor man vil, når man vil.
Dessuten kan man få sitte ute å jobbe, å nyte solen mens vi ennå
har den her.
 
                         war

Nå må jeg forberede et lite foredrag på 20 min. Det her kommer til
å gå til helvete. Glad vi har onsdag, torsdag, fredag, lørdag og
søndag på å gjøre det bedre og for å pugge pensum bedre. jeg kan
jo ikke noe av det ennå.

FINT VÆR.

og eksamensslit.


Jeg og Emilie har sittet ute lenge nå å lest og å sola oss, jeg har
ihvertfall fått lest en del. Mangler ca 1 og et halvt kapittel i samfunnsfag.
Så skal jeg lese opp igjen alt i kveld siden prøvemuntlig er i morgen.
Stress. Dessuten tror jeg prøvemuntlig går rett vest.

Ønsk meg lykke til folk :)


Dere suger i å kommentere :)


juli 2009
ma ti on to fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31