Surprise!

I går var en gøy og hemmelighetsfull dag. Jeg liker sånne dager. 2. klasse studiespesialisering på skolen (hjerleid, dovre) hadde ordnet istand en overraskelsesfest for Ingeborg, som også går i 2. klasse. Jeg går 1. klasse studiespesialisering (hjerlied, dovre) og var bedt. Det var utrolig gøy, og hun ble sååå rørt når alle bare hoppa fram og ropte "SURPRISE!!!!". Jeg angrer ihvertfall ikke på at jeg dro, selv om jeg fikk ekstremt vondt i føttene siden vi sto å dansa i flere timer i strekk, i pumps. Au.
Jeg har ikke sett noen bilder enda, men vet det var noen som tok veldig mange. Jeg poster nok noen når jeg ser de på nett.

I kveld skal jeg til ei venninne å ha filmkveld med noen folk fra klassa. Skal nok smugle med meg kameraet mitt, tror jeg. Nå skal jeg bare ligge her litt til å få tilbake kreftene mine.


rod

Nå savner jeg sommer og sommerkjoler. Jeg gleder meg!
Jeg håper jeg har mange grunner til det, men det er litt hemmelig enda,
så dere får vente litt med å få vite hva planene mine er Can't wait!

Savner du sommeren?

Kommentarer:
Postet av: Silje

Ja, e savne såmmårn! :) e savne varmen, å dæ å ikkje ha på se 5lag mæ klæe... :p

17.jan.2009 @ 19:29
URL: http://siljedokken.ipublish.no
Postet av: lovinda

Jaaaa. Men eg lengtar meir enn eg saknar. Trur eg. Eg lurar nesten kvar dag på korleis eg skal kombe jobb (eg MÅ ha pengar) med alt det fine. Sommaren i fjor var herleg. Heart.

17.jan.2009 @ 23:37
URL: http://kanelisvingen.blogg.no/
Postet av: Sara

svar : jeg visste at folk kom til å få en helt syk tanke om meg da jeg begynte å skrive, så håper bare alle gjør som deg og leser ferdig !
jeg har også venner som er lesbiske, bifile eller homser fra jeg ble kjent med dem, men det er noe helt annet. det med venninna mi kom som et pang, midt på dagen og helt plutselig. og ja, reaksjonen min ble helt feil.

18.jan.2009 @ 03:25
URL: http://www.dramaking.blogg.no
Postet av: Carmelita

Har du bytta linje og skole?

18.jan.2009 @ 12:50
URL: http://carmelita.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7091751