Boble

Jeg har ett hundre og femti tre bilder tror jeg fra bad taste partyet. Jeg skal for all del ikke poste alle, men jeg kan kanskje poste noen. Vi får se.

Akkurat nå bor jeg i en liten boble. Eller fler. Jeg hopper fra boble til boble. Merkelig, men fint. Noen bobler er forvirrendes, noen bobler er bare fyllt med masse sommerfugler. Ikke fordi at jeg savner sommeren, for det gjør jeg ikke helt enda, men fordi det kiler i magen. Noen ganger. I dag har det enda ikke kilet i magen. Det er trist, jeg liker følelsen av det. Jeg er livredd, men det er fint.
I noen av de forvirra boblene mine føler jeg hat og forvirrelse. Boblene er lyserøde, og jeg føler meg innestengt. Det er så mye vondt rundt de, at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Sjalusi kan man kanskje kalle det. Sjalusidrama. Det er på alle kanter av meg. Over alt. Når skal det ta slutt?

Jeg har lekser tredd nedover hodet, eller dratt oppover ørene. Jeg føler også at jeg sitter i en stor bobble med alt arbeid jeg burde ha fått gjort. Jeg har masse greier som skulle vært ferdig tul jul. Helst før 16. desember siden jeg burde sende kortene før det. Jeg har nesten fjorten dager på meg, og jeg har null inspirasjon til å gjøre noe. På tirsdag har jeg bursdag, og jeg blir stor. Føler meg litt større iallefall. Når jeg har fylt 16 begynner folk i klassa å fylle 17. det er litt kjedelig, men greit å tenke på at jeg ikke blir så fort gammel som alle andre.

Nå skal jeg gi meg med boble snakk og annet kjedelig pjatt. Nå burde jeg gjøre noe nyttig. Aner bare ikke hva!

thelastwithbubblesbyjulkusiowa
Bildet er hentet fra deviantART

badtaste 042
vi var fine, kan du se!

badtaste 084
Dansing.

Ciao!

Kommentarer:
Postet av: Sara Gundersen

jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du og skriver. men alle har det vel sånn i blandt. akkurat nå hopper jeg mellom bobler av sorg, glede, skole og alt. jeg liker ikke sånn.
DU var utrolig flik til å skrive !

sv ; jeg er og redd for kjærligheten. det sårer - men det er jo så godt når det er bra. eller , ja.

26.nov.2008 @ 22:47
URL: http://www.dramaking.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6675641