Masse å gjøre

Det her har vært en stress dag. Likevel sitter jeg å blogger. Jaja, hva gjør man vel ellers når man kan slappe av?

I går var det også masse stress. Jeg skulle til Dovre å besøke en kompis, etterpå var det film med Mona og Sigrid, og jeg sovna selvfølgelig da vi så på Istid. Likevel elsker jeg Sid <3 Dessuten er Istid best på norsk. Bare på grunn av Sids stemme. Enig?
Dagen i dag startet stort sett med at jeg våkna med alle klærne på, og jeg lå sånn, litt veldig tette ved bakenden til Sigrid. Sånn går det når man bare skal hvile øynene litt under dyna. Så nå har jeg akkurat kommet hjem, for jeg og Mona har funnet noen fancy antrekk til i kveld. Vi skal på bad taste party, og jeg gleder meg til å se hva alle har på seg! Håper alle kommer med de klærne, og ikke med vanlige klær før vi drar på festen. Jeg skal selvfølgelig ta bilder, så skal dere få se det nydelige antrekket mitt. Hint; grønne støvler, brun-medhvite-prikker bukse, orange, fargerik og "skinn"-jakkeish. Deilig. Jeg har ikke helt funnet ut hvilken av jakkene jeg skal bruke. Den ene er litt sån glam-rød-brunish og den andre er helt svart.

Stay tuned for pictures!


Hva skal dere i kveld, da?

Kommentarer:
Postet av: Vebjqrn

Skulle nesten tru Istid var ein norsk film som var blitt tatt til andre land - er det ikkje sånn når filmen er best på norsk? ;:

22.nov.2008 @ 16:35
URL: http://vebjqrn.blogg.no
Postet av: Vebjqrn

Ikkje bere Sid med Lyngdø - Otto Jespersen er genial òg!

22.nov.2008 @ 16:46
URL: http://vebjqrn.blogg.no
Postet av: Vebjqrn

*bø

22.nov.2008 @ 16:46
URL: http://vebjqrn.blogg.no
Postet av: Anna

Hehha, eg ser heilt utruleg forferdeleg ut! :D Rosa og turkise auge, heksesko, lilla kappe-jakke-ting, ei museflette og gud veit kva. Eg gler meg veeeeldig! Men ta den raude jakka da? :D Farge er tingen! :D

22.nov.2008 @ 17:25
URL: http://kanelisvingen.blogg.no
Postet av: Anna

Åja, hihi:p Eg kom heim att for ca to timar sidan:p Eg, Ingeborg, Roda, Vidar, Sofie og Guro la oss "for godt" litt over sju i dag tidleg:p Veldig, veldig, veldig gøy iallfall! Har ikkje ledd slik på leeenge:D

23.nov.2008 @ 15:10
URL: http://kanelisvingen.blogg.no
Postet av: Hanne.

Sv: Tusen takk! :D

24.nov.2008 @ 16:08
URL: http://www.heyandhello.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6642618