Slask

Nå har jeg vært en skikkelig badass med blogginga. Ikke har jeg fortalt om den festen med masse bilder som er ukjente, ikke har jeg fortalt om at jeg føler at jeg ligger bak med skolearbiedet, og ikke har jeg fortalt at jeg sliter bigtime med julegavene.

Jeg har fortsatt ikke gitt gave til min kjære Mona, som hadde bursdag 25. juli. Hun fikk en klem mens hun satt på do, da. Da hadde jeg svarte tenner og alt var fint. Det var noe av det fineste som skjedde meg denne sommeren, faktisk. Kortvarig, men fint.

Dessuten har jeg mange ukjente lesere. Hører stadig folk fra klassa, og andre mennesker fra den lille skolen jeg går på at de stadig er innom bloggen min og snoker. Koselig, men litt skummelt at dere aldri kan lære dere å si ifra at dere er innom. Jeg liker å vite hvem som overvåker livet mitt, litt.

Nå gleder jeg meg så til jul at jeg holder på å stryke med. Jeg hørte rykter om at i år er det blåfjell, som var yndlingsserien min da det kom un for første gang, og ikke minst, the julekalender!!! "Ooooolaf, æ står under mistelteijn!". Jeg elsker det. Jeg får også fortalt ganske ofte at jeg var veldig glad i støveldansen da jeg var lita, og en gang så tok jeg like så godt opp begge beina da jeg skulle sparke fram og datt rett på baken. Skal vite det så fint ut. Det høres ihvertfall slik ut!

marittegning
Jeg tror jeg var ganske søt i action.

Da hørte jeg skolearbeid som skriker på meg. Jeg skal finne på noe fint å blogge om neste gang. Ikke at jeg aner hva. Kanskje blir det et heftig innlegg om hvor snart jeg skal ta fram snowboardet. Hørte jeg om en åpning i slalåmbakken i helgen? Indeed!

Kommentarer:
Postet av: Maria :)

Jeg er innom bloggen din og overvåker livet ditt :) hehe! The Julekalender bli bra da!! ^^ :P
Klem!

19.nov.2008 @ 11:14
Postet av: marit [F O T O]

Tehe, fint å vite (:
Åh, jeg gleder meg!;D

19.nov.2008 @ 11:28
URL: http://maritfoto.blogg.no
Postet av: Silje

E æ au innum å overvåke de ;)

19.nov.2008 @ 13:56
URL: http://goinginsane.blogg.no
Postet av: Silje

hiih... Når har du bursdag da?

20.nov.2008 @ 09:48
URL: http://goinginsane.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6617760