I et speil i en gåte

Dette er innlegget jeg aldri fikk postet på torsdag.
---

Alt startet på onsdag. Alt ble liksom litt snudd på hodet. Jeg gjorde det jo selv, men likevel ble det litt rart. Når det plutselig blie virkelig, da ble det skummelt. Bare tanken på å forlate det. Da jeg fortalte det for noen i klassen kjente jeg klumpen i halsen bare sprengte på. Jeg ville ikke! Jeg ville ikke slippe det ut. Jeg hadde jo tatt valget selv. Da jeg så at Thea fikk tårer i øynene sine kunne jeg ikke holde meg lenger. Du er så god, du. Og Martine, og alle. Dere er kjekke. Alle sammen.

Så kom torsdagen. Thea og jeg hadde avtalt å møtes i byen klokken fem. Det ble forskyvd til halv seks. Vi skulle se på i et speil i en gåte. En roman av Josten Gaarder som jeg ikke har lest, men nå har jeg sett filmen. Jeg anbefaler dere ikke til å se den, dersom dere ikke vil gråte i en kinosal. Ja, det gjelder dere gutta også. For det var nemmelig en voksen mann som satt der og hulka og grein. Det var en veldig trist film. Og veldig søt. Jeg elsker den litt.
Nå fant jeg også ut at han spanske gutten i filmen er ett år eldre enn meg. Jeg trodde han var yngre, egentlig. Eller like gammel.

Dessuten hater jeg Norli litt for å sende tilbake skolebøker til forlagene. Hva er det vitsen med når ikke alle har fått kjøpt bøker enda, da? Teite folk.
Noe annet som er teit er Dell. Datamaskinen vi fikk på skolen har fortsatt ikke blitt bedre, og den er helt omvendt av alt som burde ha vært riktig, eller feil. Tror jeg. Det ser ikke ut som om jeg skal få ordnet den med det første. Jeg håper den nye IKT-gruppa får til noe bedre.

1213973904700927
Cecilie og Sebastian i filmen.

maritmarit
Marit&Marit. Den Mariten som ligger hånda er Theas erstatter av megselv.

skjerf
Jeg kjøpte meg et fint skjerf.

veske
... og ei veldig fin veske. Den er brun.

theamrk
Thea snakker i telefonen på en mørk buss.

theabuss
... blitzen hjalp meg akkurat der og da - til å gjøre Thea blek.

Ciao!

Kommentarer:
Postet av: theasebastianmedmaritsavn

åååå, dette var et fint innlegg!
nesten, bare nesten like fint som deg.
jeg har veldig dårlig samvittighet for å ha grått så mye foran deg egentlig forresten. jeg burde vel nesten ha meldt regnvær og bedt deg ta med deg sydvest på kinodagen vår.
knegg og humring.

hihi.

26.okt.2008 @ 18:13
URL: http://zukkerzug.blogspot.com
Postet av: Silje

Det første avsnittet ditt - kå skjer?? altså, e skjønne d jo visst du kje vil si d te en heilt random blogglæsar, men e vart bærre litt nysgjerrig :/

26.okt.2008 @ 22:53
URL: http://goinginsane.blogg.no
Postet av: Martine

MISS YOU :(

27.okt.2008 @ 12:05
URL: http://www.martinelle.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6436295