AKTIV.

I dag har jeg fått gjort ganske mye skjønner du. Jeg er fortsatt litt slapp og veldig tett, men jeg var på skolen i hele dag. Og jeg har forstått hvor jævlig luft det erpå klasserommet vårt som tar livet av meg. Heldigvis var vi ikke så mye der i dag, men i morgen skal vi være der i fem timer. Hurra!

Jeg har vært på fotostilo(?) i dag og fått tak i nye batteri til det over tjue år gamle kameraet til min far som jeg nevnte i en post i går(se bilde under), fått levert en film jeg hadde i det første kompaktkameraet jeg fikk (bilde under) og jeg er spent på hva som er der. Tror det er ganske stusselige bilder, egentlig. Menmen. Tror vi må levere filmen på det gamle kameraet også, for tror det er igjen bare ett bilde der. DET gleder jeg meg til! Håper det er masse  rare bilder av far jeg kan le av. Mohaha.

Også har jeg fått kjøpt meg et skjerf på h&m og ei innføringsbok i matte på norli. Det jeg mangler nå, det er leksene. Haff. Jeg skjønner ikke den siste innføringsoppgava i matte heller. Teit.

kamerato
mitt snasne, men klumpete olympus kamera.

kamera
jeg digger det.

Kommentarer:
Postet av: lise

Svar: Hej! jag har vanliga storlekar, vet inte hur ni har storlekarna i norge men i S/small/36 är ju ganska liten, tror det är runt 80cm i midjan och M/medium/38 är ju lite större. Är du intresserad av något plagg kan jag ju mäta dom. Men vet inte hur det är med frakten till norge? Men plaggen är ju ganska lätta så är nog inte allt för dyrt? :P

kram

18.sep.2008 @ 20:06
URL: http://liseesters.blogg.se
Postet av: fredrikke dorothea bolette

hihi.
tror du ikke du har noe jeg har lyst på?

/fredrikke

21.sep.2008 @ 16:10
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no
Postet av: Vebjørn

Åja, stilig. Kun nytt hus eller flytting òg? :-)

21.sep.2008 @ 22:34
URL: http://vebjqrn.com
Postet av: fredrikke dorothea bolette

du har vel noe artig?

/fredrikke

21.sep.2008 @ 22:41
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6228171