SJUK.

bilde4Jeg savner sommeren, solbriller og sommerkjoler. Nå, den siste lille tida jeg faktisk kan ha på meg litt sommerlige klær, er jeg syk. Tror det kan være influensa, eller ikke. Jeg håper ikke det, for vil ikke være hjemme hele dagen. Blir helt gal av det! Og jeg skal jo liksom til Dombås i helgen. Det her funker ikke.

Trodde det hadde gått over i dag tidlig. Det føltes jo så bra. Da jeg kom på skolen den første timen kjente jeg at jeg hadde gjort et feil valg. Jeg hadde ihvertfall litt feber (for det sa Thea, nemlig) og konsentrasjonsproblemer utenom det vanelige. Jeg slet med å lese, greide ikke å gjøre så mye i video, men jeg fikk gjort det vi skulle.
Heldigvis gikk det litt bedre når vi hadde veiledning, for da satt vi ikke i klasserommet.  Det er så dårlig luft der, som ikke hjelper på når man er syk. Jeg greide faktisk å gjøre mattelekse med Thea, og jeg tror vi greide oss sånn passe bra.

Til tross for at alt gikk bedre i veiledningstimen og i lunsj-pausen så var det ikke bra nok å komme tilbake til klasserommet med dårlig luft. Jeg kjente jeg ble dårlig, så jeg måtte bare gå hjem.

Burde egentlig holdt meg hjemme i dag, men jeg orket ikke tanken på å bare sitte hjemme uten å gjøre noe. Det er jo kjedelig! Så da jeg kom hjem så sov jeg litt, men ikke så mye, også rydda jeg sånn ca hele rommet mitt, kasta alle klær på vask og litt sånn forskjellig små ting. Jeg synes jeg er en bra-syk person.

Dropper du skolen når du er syk? Når du bare er litt tett? Eller prøver du å gå på skolen, for å se om det blir bedre?

Jeg hadde egentlig en idé til hva jeg skulle blogge om, men istede ble det bare marit-er-syk- pjatt.


Kommentarer:
Postet av: fredrikke dorothea bolette

god bedring!

/fredrikke

16.sep.2008 @ 17:39
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no
Postet av: emma

så søt du var på bildet marit : D
God bedring (:

16.sep.2008 @ 18:19
URL: http://www.emmaen.blogg.no
Postet av: Vebjørn

No som fravær er begynt å telle litt prøver er å gå på skulen, men klart at det enkelte gangar trengst å skippe skulen ;-)
God bedring! :-)

16.sep.2008 @ 18:29
URL: http://vebjqrn.com
Postet av: Vebjørn

Det er lov ;-)
Må nevne at bildet var supert ;:

16.sep.2008 @ 18:46
URL: http://vebjqrn.com
Postet av: Martine

god bedring:) skolen i morgen a?
jeg var hvertfall sånn før, at somme dager frista det veldig lite å dra på skolen selv om jeg bare kjente at jeg var bittelitt dårlig. nå som fraværet teller mer er jeg sikkert nødt til å skjerpe meg :p men om man har feber drar man ikke på skolen. er jo iskaldt i det klasserommet :o

16.sep.2008 @ 20:53
URL: http://www.martinelle.blogg.no
Postet av: Anna

Fint pjatt da, isåfall.
Eg er veldig sjeldan skikkeleg sjuk, (for om det ikkje er skikkeleg er eg på skulen. Heilt klart.) heldigvis. Men om eg skulle vere feber-sjuk held eg meg nok heime, ja. Sjølv om det er litt dumt, men litt fint av og til òg. Dumt å miste undervisning i fag som matte til dømes, men på andre sida får ein tid til å tenkje og sove. God betring! :)

16.sep.2008 @ 22:07
URL: http://kanelisvingen.blogg.no
Postet av: Anna

Takk. Det var akkurat så koseleg. :)

Å skrive nynorsk er ikkje så vanskeleg som folk trur. Eit tips er å lese gode, nynorske bøker! For dei finst det mange av. Saman er ein mindre aleine (Anna Gavalda, fr.) er mi beste anbefaling akkurat no.

16.sep.2008 @ 22:25
URL: http://kanelisvingen.blogg.no
Postet av: Martine

Du ombestemte deg, ser jeg :0 Ble du verre? Har ikke skjedd så mye spennende :p

17.sep.2008 @ 11:42
URL: http://www.martinelle.blogg.no
Postet av: Martine

Åja, ja, smartere å ta en blifrisk-dag :)
Skjedde ikke så mye artig, egentlig :p I lydtimen ble vi delt inn i grupper og måtte vurdere hverandres og vårt eget lydprosjekt og sette karakter og hele pakka! :0 Også helt på slutten begynte vi så smått med et reklamelyd-prosjekt vi skal ha fram til uke 45. Delte inn grupper og idémyldra litt :p Valgfrie grupper forresten :)

17.sep.2008 @ 17:27
URL: http://www.martinelle.blogg.no
Postet av: Martine

hmm, vi har de oppgavene som står på den periodeplanen. har nesten ikke gjort noen så må kjøre ganske hardt i høstferien :p håper ikke hu sjekker.
gjøvik marken er ikke stusselig da, men har ikke vært på otta marten eller hva det heter jeg :p men er jo ikke noe rart at det ikke er så veldig liv der på en onsdag, og du ser jo ganske lite fra veien :p hehe. jeg skal dit og se karpe på fredag:) hihi

17.sep.2008 @ 22:11
URL: http://www.martinelle.blogg.no
Postet av: Anna

underbar bild!

21.sep.2008 @ 10:48
URL: http://annakubel.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6218401