DUST IT.

dust20it
Jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe den dust it tingen i morgen. Har lest mye bra om den på blogger rundtomkring, og lurer på om det er noen her som har noen erfaringer med denne? Den skal vistnok gi volum til håret.

Jeg skal klippe meg i morgen og jeg gleder meg! Gleder meg til å få bort de slitte tuppene som legger seg akkurat slik de vil. Var ikke så dyrt å klippe seg heller.

Nå tror jeg at jeg må pakke om sekken min og legge meg. Ellers kommer jeg meg ikke opp i morgen, selv om vi starter senere, og jeg kan ta en buss som jeg kan gå på rett oppi her. Det er deilig det.

Nå håper jeg bare på at det trådløse nettet på dataen min snart kan funke på klasserommet. Og jeg har noe annet jeg må fortelle dere. Mobilen min holdt på å brenne oppi dag (tror jeg, ikke langt ifra ihvertfall), så kom ikke her å si at den telefonen er bra Ole, for det er den ikke. Ikke mot meg i alle fall. Meg og tekniske ting passer bare ikke sammen. Ihvertfall da, så ble batteriet mitt oppblåst, det passa ikke inn i telefonen min. Den bare spratt opp igjen. Og både telefonen og batteriet var så varmt at jeg trodde det skulle eksplodere. Dere har sikkert lest om telefoner og batterier som har eksplodert, og jeg trodde det skulle skje meg før eller i mattetimen. Jeg la fram batteri og telefonen min hver for seg på pulten slik at jeg kunne se om det utvikla seg til en brann. Vært bra typisk det.

Nå har jeg ikke noe mer å si. Ikke gidder jeg skrive mer heller, jeg er sliten. Ciao!

Mæssåm!

Kommentarer:
Postet av: Carmelita

Jeg hadde blitt livredd om noe sånt hadde skjedd meg!

03.sep.2008 @ 22:03
URL: http://carmelita.blogg.no
Postet av: Anna

Heh, takk. :)
Nei, den er ganske fersk. Og det er eg òg.. Derfor er den ikkje verdas finaste, men vi får sjå kva som kjem etter kvart :)

04.sep.2008 @ 17:49
URL: http://kanelisvingen.blogg.no
Postet av: Martine

Mæssåm! Hihi.
MæssOm. :)

04.sep.2008 @ 18:48
URL: http://www.martinelle.blogg.no
Postet av: Vebjqrn

Fin blogg. Legger deg til sånn at eg ser når du oppdaterar med Photoshop tips :) Brukar det ein del, men er alltid kjekt å få hjelpe og tips fra andre òg :) Du kan gjerne slenge ut litt tips som er blogg relaterte!
vebjqrn.blogg.no

07.sep.2008 @ 01:10
URL: http://vebjqrn.blogg.no/
Postet av: Anna

Prøveromma var konge! Både CDar, LPar, kasettar og cover er tøffe ting å ha på veggen :) Og eigentleg det meste anna òg;p Kort, kleshengarar, kransekakepynt, kva veit vel eg...

07.sep.2008 @ 21:49
URL: http://kanelisvingen.blogg.no
Postet av: Anna

Eg held fram med å kommentere her, fordi dataen min ikkje vil la meg gjere det på det nyaste innelgget ditt. Og det er kanskje like greitt, sidan det eg skriv nå ikkje har noko med photoshop å gjere heller:p Men alt eg skulle si var eigentleg: takk. Og JA - Sonja er SØT. Synd ho bloggar så lite for tida...

08.sep.2008 @ 18:31
URL: http://kanelisvingen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6166400