BAD NEWS.

Jeg er lei meg. Jeg legger meg snart ned på golvet og hyler.

 

Dataen min er ødelagt. Ihvertfall livstruende skadd. Den tviholder på alle bildene mine, og minnene mine, ikke minst! ikke snakk om at jeg skal få ta noen back-up nå nei! For jeg har nemlig vært så lur å ikke hatt back-up jeg. Glup, hæ?

Dessuten det ingen som sier "Ja! Selvfølgelig vil jeg fikse dataen din slik at du ikke legger deg på golvet og hyler! Jeg kommer med en gang". Neida. Slike folk finnes ikke, tror jeg. Må jeg virkelig ty til elkjøp? De kommer til å si "næææh, kan ikke fikse dataen din, vi må sende den på reprasjon og være sikre på å ødelegge alle minnene som er i form av bilder." Jævla dritt. Nå er jeg sur.

 

Det gjør det ikke stort bedre at den stasjonære dataen heller ikke funker. Hva skal jeg gjøre?

Derfor kom det ingen innlegg i går med koselige bilder fra ferien. :(


Kommentarer:
Postet av: goinginsane

hmm... Har du ikke minnepenn da? Og føre over bildene dit. Eller laste dem opp på fotoknudsen.no hvis du fortsatt har tilgang på internett..?

05.aug.2008 @ 13:18
URL: http://goinginsane.blogg.no
Postet av: marit-foto

Jo,men hele problemet er at datamaskina klikker så fort jeg går inn på filene mine, så får ikke gjort noe. Har prøvd å lagt de over på en cd, men kommer bare inn på mappa som heter Marit, og i den mappa ligger all musikken, bildene og øvrige dokumenter, så da klikker det bare. Tror jeg skal prøve å få tak i en ekstern harddisk med nok plass, og prøve å få over alt da. Håper det funker!

06.aug.2008 @ 15:45
URL: http://maritfoto.blogg.no/
Postet av: goinginsane

kipt...:/
håper det ordner seg!

06.aug.2008 @ 22:57
URL: http://goinginsane.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6070536