PLEASE SAY YOU LOVE ME TOO.

Dagen starta med at mor kom å rista liv i meg, nesten. Jeg var halvvåken når hun kom inn på rommet mitt i halv to tiden. Siden jeg fotsatt var trøtt og slien gadd jeg ikke stå opp, så da fikk dataen min gjennomgå, igjen.

Så dagen har stort sett gått med i Celine Dion, One Tree Hill, Mr. Bean og matspising. Eller godterispising om du vil.

 

Det jeg egentlig har lyst til å fortelle dere om er en episode som skjedde i går. Min tante og onkel som bor ved Hamar skulle komme på besøk. i den anledningen gikk jeg ned til sentrum for å vente på de da de skulle komme om ca en halvtime.

En samtale med søte Cecilie og en brus senere gikk jeg til Frich's kaféteria for å se om de var der, men det var de ikke. Så når jeg var på tur ut igjen møtte jeg i utgangsdøra altfor masse folk, utlendinger selvsagt. Så jeg prøvde å trenge meg imellom de, for de lukta svette og dritt, så jeg hadde ikke lyst til å stå midt inni der stort lenger.

Heldigvis for meg var det ei engelsk dame som også var på tur ut, så jeg fulgte etter henne ut for å gjøre det enklest mulig for meg selv. Så var det noen som kom borti meg så jeg ble pressa litt lenger fram enn planlagt så jeg dulta borti den engelske kvinnen. Hun snudde seg og så skikkelig surt på meg og sa noe fort og hysterisk som jeg ikke fikk med meg, mens jeg gjorde et desperat forsøk i å si noe som "oh, I'm sorry!".Hun snudde seg og gikk videre og tror du ikke jeg ble dytta inni henne en gang til'a? Joda, denne gangen ble hun enda sintere, og mitt forsøk i å si beklager på engelsk ble bare hundre ganger værre. 

 

Hun trodde sikkert jeg prøvde å stjele, selv om jeg var veldig opptatt med å ha begge hendene mine på telefonen, lommeboka og solbrillene mine forran meg. det hele endte godt og jeg unngikk å gå inn der mer den dagen, selv om jeg måtte gjøre det senere på dagen da tante, onkel, bestemor, mor og meg skulle spise middag der. Heldigvis var det ikke så mange folk i gangen der da, som jeg kunne ha stjelt noe ifra med mine tydligvis usynlige hender :) 

 

Har det skjedd noe dramtisk i hverdagen din i helgen?


Kommentarer:
Postet av: 8 Days A Week

Jah jeg kjenner til den. Å så prøver man å få fram noen kloke ord som skulle hjelpe. Men så blir man i stedet stående med en gapende munn.
Egg.....jah egg har jeg lust til å kaste på slike folk...hehe :D

Selv har min dag vært nok så harmonisk. Velkommer til min blogg for å se :)

20.jul.2008 @ 20:21
URL: http://www.eightdaysaweek.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6030089