MENINGSLØST.

Som Drea nevnte i ett av sine innlegg i går, mange innlegg blir skrevet og bare lagra i arkivet. Totalt meningsløse innlegg man skriver bare for å skrive noe. Et innlegg som aldri blir publisert. Jeg har masse sånne innlegg. Skriver lange innlegg, men vil ikke poste de. Jeg føler ingen vil ha nytte av å lese de. Ikke at dere lesere nødvendig har noe nytte av noen av innleggene mine, men bare leser de fordi dere ikke har noe bedre å gjøre. Har jeg rett? Eller hender det jeg skriver noe dere drar interesse av? Noe må det jo være siden dere leser bloggen min? Ihvertfall bare følger med, litt. Jeg ser dere i statistikken, jeg vet dere er der. Men dere er forbanna dårlig på å vise at dere har vært her, offentlig.

Jeg har ikkeno å blogge om, egentlig. Det skjer ikke noe om dagene, bare chilling. Kjedelig.
Nå lyver jeg, litt. Det skjer noe. Som at jeg var med å red meg Emilie i dag. Vi både trava og galopperte(?). Tenk det. Jeg galopperer. Det var egentlig første gangen i dag, jeg ikke var så nervøs for å ikke å falle av hesten. Vet ikke hvorfor.
Dessuten har jeg sett noe fint i dag. Jeg blir glad hver gang jeg ser han. Det må jo bety noe? Er jeg litt betatt? Han har så fine øyne, jeg elsker å se på de. Jeg kjenner han jo ikke engang. Bare snakka litt liksom. Jeg er rar. Følelsene mine er teite, og kommer alltid på feil tidspunkt. Jeg skal jo flytte snart!

Huhei, dette ble et innlegg med masse tekst. Sårri lissåm. :)
---
JEG ER GLAD.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5986329