:D

Jeg er bare glad. GLADGLADGLAD.
Selv om det her var tidenes dårligste avslutning, og at lærerene ikke gidder å tenke på at jeg har en sykdom, så var det faktisk en bra kveld!

Det med sykdommen har egentlig vært tema i 10 år på grunnskole. Jeg har cøliaki, noe som ikke lærerene gidder å tenke på. I dag var det skoleavslutning og det var masse kaker og godsaker, noe som selvfølgelig frista litt. Tror du det fantes en smule der som var glutenfri? Selvfølgelig ikke! Sånn har det vært i alle år. Har jeg ikke virkelig kjempet for å få noe å spise på en sånn sammenkomst med skole, så har jeg heller ikke fått noe.
Skal det være sånn? At selv om jeg har en sykdom, må jeg ha med mat fra hjemme, når andre får alt fra skolen?

Nå er jeg så lei det der at jeg kan hoppe i taket. Jeg håper det blir forandring på sånne ting i de neste årene. Virkelig. Håper også det er flere med cøliaki i klassen min, slik at jeg kanskje ikke blir helt glemt. Jeg er lei av det.

Det var jo ikke det jeg skulle snakke om da. Jeg er jo glad :D
Ferdig med 10 års grunnskole. Og jeg fikk fire på eksamen, kan ikke klage siden jeg trodde jeg kom til å få to eller noe sånt. Oooog jeg fikk to roser. Jeg elsker roser!
Selv om selve avslutningsfesten var veldig crappy fordi alle i klassen, nesten, drar på en fest som holdes av en ikke alle i klassa kjenner, og liker sikkert. Er ikke det litt teit? Så jeg var med Robin, Morten, Anne Marie og Eirik. Vi hadde utflukter på dombåshaugen og i tyskerhula (pingler!) og diverse.

Jaja, nå er jeg trøtt, og jeg skal dra i morgen. Hadetbra!

Kommentarer:
Postet av: Marlene Sofie

Så fint design du hadde!

20.jun.2008 @ 15:00
URL: http://jegharikkenoeliv.blogg.no
Postet av: Stine Elise

Er det ikke slik at man får støtte fra trygdekontoret når man har slike sykdommer, akkurat fordi man skal ha med seg slike ting selv? Skjønner det er utrolig kjipt, du må ha vært uheldig med lærerne, hadde ei venninne som hadde cøliaki og hun ble som oftest tatt hensyn til, men hun hadde veeldig ofte med seg pizza o.l selv.. Mener også at lærerne kan søke om støtte for å dekke slike ting uansett.. :]

20.jun.2008 @ 20:11
URL: http://stineja.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5951731