RISOTTO.

bladdraape

Her sitter jeg og nyter risotto gryten min mor laget til meg (den beste billigbrusen jeg har smakt), den sola som såvidt titter fram bak skyene og american idol. Hun som sang nå var utrolig flink. Herre min hatt. Det var andre saker enn den norske versjonen av idol det tenker jeg. Han som synger nå er ikke så dårlig han heller, for å si det sånn.

Nå har jeg bare lyst til å løpe ut å ta masse bilder, men lyset er crappy og kameraet er strømtomt. Perfekt. Så da har jeg ikke noe annet valg enn å sitte her med risotto'en min, Nam! Til tross for dårlig vær og tv-slave dag, så har jeg vært ute en liten tur med kameraet da. Herre, jeg har jo ikke tatt bilder på år å dag, og det gjør meg hysterisk. Bildet over tok jeg tidligere i dag, men fokuseringa funka nesten ikke fordi det var igjen minimalt med strøm, derfor ble det teit, men jeg viser det til dere uansett ( kan jo ikke akkurat si at blogg.no gjør kvaliteten bedre).

I morgen er det tilbake på jobben, dag to. Jeg håper for all del at det ikke blir like travelt som sist. Det var forferdelig. Jeg liker meg best i oppvasken, tror jeg. Har jo ikke gjort noe annet enda, men matlaging er jeg heller dårlig på, og om jeg skal stå i kassa på en travel dag, herre min hatt.

Ha en forsatt fortreffelig dag. Ciao!

Question:
Hva er den beste billig brusen du vet om?

Kommentarer:
Postet av: Thea Pernille

Så nydelig bilde! :O

15.jun.2008 @ 21:17
URL: http://theapernille.blogg.no
Postet av: karoline

utrolig fint bilde , :-)

16.jun.2008 @ 19:46
URL: http://www.shithappens.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5936943